Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to ok.nego neke situacije prosto izmame misao što sad nisam muškoNikad nisam poželela. I volim kad mi kažu da sam lepa žena.Bila bi grehota da sam lep muškarac.
![]()
nisam nikadkako to gordo zvuči
jel volite što ste zensko ili bi vam bilo draze da ste rodjene kao muško
evo ja priznajem da sam par puta poželela da sam muškarac![]()
Ma nema teorije. Baš to što sam žensko pomaže u mnogim situacijama.to ok.nego neke situacije prosto izmame misao što sad nisam muško![]()
Ma nema teorije. Baš to što sam žensko pomaže u mnogim situacijama.![]()
kako to gordo zvuči
:..jel i tvoja mama što te rodila ćurkanaravno da volim sto sam musko!
zene su curke,pa menzis,porodjaj...pola zivota nosite pelene fuj
:..jel i tvoja mama što te rodila ćurka![]()
a ne zbog togaNekad kad ih vidim kako opusteno hodaju bez majice po gradu sa pivom u ruci...
Na tren pomislim i prodje.
Onda ponovo obozavam svoju zenstvenost![]()
kako to gordo zvuči
ženama se nameće mnogo više obaveza, ali za to nije kriv pol, nego društvo.
ako se ograničim samo na pol, istina je da menstrualni bolovi nisu prijatni, kao ni nošenje uložaka po ovim vrućinama, ali to traje nekoliko dana u mesecu, zamisli kako je imati visuljak i kesice među nogama svaki dan. smor.
ne lupaj.uvek nam je prijatno picoženama se nameće mnogo više obaveza, ali za to nije kriv pol, nego društvo.
ako se ograničim samo na pol, istina je da menstrualni bolovi nisu prijatni, kao ni nošenje uložaka po ovim vrućinama, ali to traje nekoliko dana u mesecu, zamisli kako je imati visuljak i kesice među nogama svaki dan. smor.
nisam ni ja baš svilenko end čipka...a opet nisam mogla da udarim lika koji me je davio u busu oko karteVolim sto sam zena...ali mi ne manjka ni muske energije, pa se ne osecam uskracenom ni za sta.
da, poznato je da muški znoj miriše... opada kosa od tog miomirisane lupaj.uvek nam je prijatno pico
i lepse mirisemo ahahhaha
kako to gordo zvuči
Zene su u sustini zene , i to se vidi kad proradi medjusobna zensko zenska ljubomora .Okej su , treba ih paziti i maziti.
da, poznato je da muški znoj miriše... opada kosa od tog miomirisa
zene su pokvarene i opake![]()