Zena zasto varate ?

Zene zasto varate svoje muzeve ili dugogodisnje patrnere ? Da li to radite zbog neke avanture , da li se plasite godina pa daj brze da se iskoristi ovo sto je ostalo , ili je nesto trece ?
Hvala :aha2:

za viked sam procitao clanak neke zene koja je svasta nesto studirala i specializovala se na terapeuta za parove, neverovatne statistike koja je ona objavila da zene posle par godina zbog monotonog i uvek istog seksa ne uzivaju cak 75 posto njih to izjavljuju
pa onda mozes da zamislis zasto

za viked sam procitao clanak neke zene koja je svasta nesto studirala i specializovala se na terapeuta za parove, neverovatne statistike koja je ona objavila da zene posle par godina zbog monotonog i uvek istog seksa ne uzivaju cak 75 posto njih to izjavljuju
pa onda mozes da zamislis zasto

Pa ne uzivam ni ja posle par godina braka...
Sta tu ima novo? To svi znamo.

Sećam se onog čikice (zaboravila sam kako se zove) koji je radio u bioskopu "Arena" u Novom Sadu, i pre svake filmske projekcije u maloj sali je držao govore i svojevrsne male filmske kritike.

Pa je tako, jednom prilikom, pre projekcije "Francuskinje", filma o ženi udatoj za vojnika koja ga je varala na svakom koraku, čikica upozorio publiku da mora imati na umu kako je ona samo jedna obična žena gladna ljubavi i ljubavi.
MV5BMTU5NzQwNjQ1MF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTk0MzQyMQ@@._V1_SY317_CR5,0,214,317_AL_.jpg

Za sve ostale razloge, obratiti se svom psihoterapeutu.

Постоји једна дивна институција која се зове развод.

Дакле, онај ко није задовољан, разведе се па тражи боље.

Превара је крајње понижавајућа за онога ко је преварен, без обзира на то да ли је мушко или женско.

inače u srbiji, a verovatno i drugde, vlada ideja za je za prevaru (= seks s osobom s kojom nisi u vezi ili braku) potreban niz psiholoških i socioloških faktora.

kao što na forumu vlada ideja da je za kvalitetan i raznovrstan sex potreban niz materijalnih i fizičkih faktora.

- - - - - - - - - -

onaj ko vara svakako dođe osvežen. :))

Постоји једна дивна институција која се зове развод.

Дакле, онај ко није задовољан, разведе се па тражи боље.

Превара је крајње понижавајућа за онога ко је преварен, без обзира на то да ли је мушко или женско.

Koliko tačnosti u ovom spotu !
Od slova do slova, sve !
Htedoh ti dati repku, ali isprečiše se kauri....!

Back