žena za volanom

• Začetnik teme Začetnik teme pajamaca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma ti si verovatno u pravu prvu stvar koju je naucila da vozi naravno pored bicikla i motora od 50 kubika je skip samo i dan danas nema bas neku koordinaciju sa kasikom ali za devojku sasvim dovoljno prosto je sve zanima i nekoj drugoj bi mozda bilo da odrasta pored 5 slepera garaza i ostalo to je bilo glavno mesto za igru naravno kada keva nije kuci posto joj je ona stalno branila ali cale naravno vise voli cerku i znate vec

to su samo predrasude da zene nisu za volan....uzasava me kad cujem " pa zensko eto sto je guzva"
moja majka i moja sestra su izvrsni vozaci a ja cu da se oprobam za godinu dana, ali imamo od koga da ucimo!!!!!

Zene i voznja.
Na stranu sve ali recimo kako zena dozivljava sam auto ili motor u istom.
Vecina ih siluje masinu dok se sa dusom ne rastane.
Cudni zvukovi i sumovi joj ne znace nista.
To se brate cepa dok ne stane.
Komsinica je sprzila motor iako je zadnjih godinu dana isti
stalno pokazivao da gubi antifriz i da se pregreva.
Njoj to nije znacilo ama bas nista.
Na kraju kad se bukvalno istopio zove servis.
Nesto se pusi ispod haube.
Covek se zaprepastio kad je video sta je uradila.
Da zlo bude vece problem je bio banalan.
Cep od hladnjaka je curio zbog neke gumice koju je ona ostetila.
Dolivala je antifriz samo kad se upali lampica za pregrevanje.
I tako dok nije skroz ubila motor.
Greh do neba prelepa astra 2005 godista presla 12 000 km a crkla skroz.

...ma sta...zene i voznja...deder neka se usudi neko da mi stane na megdan... :lol:

...inace...evo sta mi se desilo danas...

...iz sporedne ulice na put prvenstva prolaza, na kome se nalazimo jedno vozilo (koje se krece iz suprotnog pravca) i ja...izlece BEZ zmigavca..njegovo visocanstvo kamion i naravno za volanom ko bi drugi nego obzirno MUSKO...srecom bila sam dovoljno prisebna, pa sam uspela zakociti na vreme, a i nisam brzo vozila, inace mi ne bi "pobegao"...
...mislim...STA RECI...pustila sam tog MUSKOG vozaca da prodje...kad mu se vec toliko zuri... :roll:
...cak je i vozac iz drugog vozila zakocio, svirao mu...i pokazivao mu da je poludeo...no..sta vredi...verovatno ga nije ni video...

...toliko...o savesnim MUSKIM vozacima... :twisted:

udarila sam danas glavom u šajbnu.
neću više da vozim do kraja nedelje.
loša nedelja.
vozila sam sve do danas, mali auto koji moraš da kočiš onako...da pritisneš.
i iz navike sam isto uradila u drugom autu.
i odskočila ko kengur iz sedišta.
osećam da će da mi izađe čvoruga.
ne smem da priznam ukućanima.

eh...ovo je prvi put u nemam pojm aod kad da nisam vezala pojas!
evo ovako.
opet mali auto :p
pošto se parkiram u ne prometnoj uličici, polako krenem i lagano usput vezujem pojas,
jednostavno nije nikakav problem uraditi to u toku vožnje. navika.
ovaj drugi. vezati pojas je toliko komplikovano da ti treba hirurška preciznost i kada stojiš.
prvo se skoro svaki put ušinem kada pokušavam da dohvatim pojas,
znate ja sam niska, i sedište mi nije ležerno odaljeno...
e, onda onaj cirkus priizvlačenju pojasa,koji ne nenadano ukoči baš kada treba da ga udenem...
eh.
tako da ja krenuh. i u vožnji nije bilo moguće vezati se...mislila sam do semafora, ali kočenje je bilo pre semafora.
pritom. nije ni bilo naglo kočenje. samo ne primereno stiskanje kočnice.

Onda da promeniš proceduru ubuduće. Prvo vežeš pojas, tek onda ključ u bravu i ostalo, a kada kreneš pritisneš kočnicu da proveriš da li radi i koliko treba da se pritisne. Prilično dobra procedura, naročito ako često menjaš automobilie.

Back