Zena vise zaradjuje od supruga

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pod pretpostavkom da je u pitanju upadljiva razlika, mislim da im otkucava.

Žena će prihvatiti da muškarac zarađuje znatno manje, ali samo neko vreme. Kada zaključi da je situacija neizlečiva - kreće pucanje po šavovima.

Vidis, ja mislim da je zenama vise stalo do braka..generalno,
i da bi minimalan broj zena razorilo brak iz takvog razloga :)
Narocito ako imaju i decu.

Vise vidim muskarca koji ubedljivo vise zradjuje,
da pocne da se bahati, i pronadje neku mladju ^^

Smatram da je svakom normalnom coveku jasno da je pitanje zarade jedno veliko pitanje srece.

Neki su zasluzili veliku platu, a dobijaju minimalno.
A nekima su se kockice poklopile, pa zardjuju odlicno.

Onaj ko svom bracnom parteru prebacuje za tako nesto - ne zna sta je ljubav.

Kolo srece brzo moze da se obrne, sto se desava neretko,i sta onda ?
Onda ce ovaj koji sada ima vise da se sveti onom koji je sada u losijoj poziciji ?

Smatram da je svakom normalnom coveku jasno da je pitanje zarade jedno veliko pitanje srece.

Onda ce ovaj koji sada ima vise da se sveti onom koji je sada u losijoj poziciji ?

Sa ovim se slazem.

Kada se ozenim nece me zanimati da li vise zaradjujem ja ili gospodja vec da li zajedno zaradjujemo dovoljno za lep zivot.

Sta mislite o ovakvim brakovima?

samo gomile para, sto vece, to bolje, ne moraju se ni gledati, ni govoriti jedno s drugim ...nije bitno samo koliko para, bitnije je koliko uopste jedno drugo ulazu u vezu ili brak, koliko su zbilja predani tome a pare ce biti nekad vece nekad manje, bitno je da se radi i ne lenstvuje.

- - - - - - - - - -

U normalnim brakovima oboje se trude da doprinesu maksimalno, bilo kroz zaradu ili rad u kuci. Niksd se ne zna ko ce u zivotu kada poneti veci teret, zato treba gledati sve to kao zajednicu i doprinositi kako ko moze i ume

bas tako:)

Kad bi zena mogla da proguta sto daje zajednicki novac muzu, to bi bilo nevazno jer su partneri...
Ali.....zena jedno prica a drugo radi......znaci stalno ce pricati o partnerstvu , ali uopste ne vidi pozitivno ako joj je priliv kesha manji nego kad je solo.
Nekad bilo, sad se o tom samo prica....

Za dobar brak nema veze.
Ja sam, npr. prošao sve faze
Od one gde ni je bilo ispod nivoa
da pitam ženu da li je primila platu
(ostavljao joj za ženske potrebe)
do one gde je njena plata bila jedini izvor prihoda.

Sada oboje imamo po nešto.
Nažalost još 7 godina otplate kredita.

U dobrom braku, apsolutno je nebitno
ko koliko prihoduje.

nas dvoje bracnih veterana idemo u prilog svojim tvrdnjama :)

mada, kao i po svim drugim pitanjima ljudi se razlikuju pa ce nekom plicaku biti previse da ga zena finansijski pretekne.

da je pitanje sta da vas kucni ljubimac ima vece prihode pa i da se kolhemo....

ovako, i zene su ljudi bem mu misa

Мислим да је сјајно кад било ко зарађује.

Ко још води рачуна о томе ко зарађује више, битно је ко више троши :zcepanje:

Шалим се, небитно је, битно је да се људи слажу и да мушкарац није комплексаш због тога.

Тешко то може Балканац да прихвати!:think:

ja iskreno verujem da svako zaradjuje onoliko koliko je zasluzio. cak i u ovaj zemlji, onaj ko zasluzi i ko se potrudi zaradjuje. e sad, nema bas mnogo mogucnosti, pa samim tim malo ljudi uopste i dodje do tog da zaradjuje pristojno. jeste i stvar srece, i ovde i svuda u svetu...

ali ima ljudi izuzetnih, doduse malo..koji stvarno umeju to da rade.....ali, ko sto rekoh, bas ih je malo..steta..

Back