Žena uhapšena jer je pozvala policiju da ne bi izašla sa muškarcem kojeg je upoznala na mreži

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.636
Žena iz Ajove je nedavno uhapšena jer je policiji lažno prijavila muškarca sa kojim je trebalo da ide na sastanak samo zato što se „ohladila“ i nije znala kako da mu kaže.

18-godišnja Sumaja Tomas je trebalo da ide na romantičan sastanak sa muškarcem kojeg je upoznala preko aplikacije za sastanke na mreži, ali kada se njen partner pojavio na njenom pragu 16. juna, mlada žena je navodno „ohladila“ i odlučila da ne želi ništa sa svojim onlajn mečom.

Umesto da ga jednostavno ignoriše, izmišlja neku vrstu izgovora da otkaže njihov sastanak, ili otvoreno kaže momku da više ne želi da izlazi sa njim, Tomas je podigao telefon i nazvao hitnu, izmišljajući smešnu priču o čoveku na njenim vratima kao njenom bivšem nasilniku sa kojim je bila u 7. mesecu trudnoće i da je tražio od policije da ga ukloni sa njenog imanja.

Image1.jpg

Žena iz North Liberti-a rekla je operateru 911 da je muškarac na njenom tremu pretio da će je „udariti, udariti šakom, nogom i nožem“, pa je policijski auto poslat na njenu lokaciju. Tek kada su policajci stigli u kuću Sumaje Tomas, nisu zatekli ovog ljutitog napadača kako joj lupa na vrata, već muškarca mirnog izgleda kako napušta njeno imanje. Kada je policija zaustavila čoveka i pitala ga o njegovoj vezi sa 18-godišnjom ženom, on je rekao da su se upoznali nedelju dana ranije preko aplikacije za sastanke i da su te noći trebalo da izađu na sastanak.

Prema izjavi pod zakletvom koja se odnosi na ovaj čudan slučaj, „razgovor je pokazao da je bio iskren i da je zaista upoznao ovu ženu“, ali je navodna žrtva muškarca insistirala da se poznaju dve godine, pa čak i da je ona bila trudna njegova beba. Tvrdila je da je on bio "nasilan" tokom njihove veze i da se pojavio na njenom pragu preteći da će joj naneti fizičku povredu.

Policija je kasnije otkrila da je Sumaja izbrisala neke od njenih tekstova sa datumom da bi prikrila tragove, a nakon ponovljenog ispitivanja, 18-godišnjakinja je priznala da je ona izmislila celu priču i da je on zaista muškarac kojeg je nedavno imala. upoznali na mreži.

Klasicno polubice ....zamotano u svoje idealizacije i prohteve, bez ikakvih kontakata sta je realnost....
Cesta situacija kod zena....a boga mi i kod savremenih muskaraca, primilo se u Srbiji ovo vaspitanje muskaraca da su kao zene, vec su punoletni takvi muskarci i preko , imaju i 30 godina i vise...a isto su totalno bez kontakta sa realnosti nego samo zive u sistemu mogu ne mogu da isteram do kraja.....cisto manipulativni sistem realnosti , ako se to moze zvati realnost...

Ja sam se sokirao kad sam upoznao lekarku , specijalistu ili specijalizanta, koja ima takvo profesionalno ponasanje...
Znaci totalno je ne interesuje sta je istina , ni medicinski , nego sta moze da izbaci kao prihvatljivu teoriju sta je realnost.....laze u sekundi , izmislja , skace sa dijagnoze na dijagnozu , ali ne onako kako rade lekari , opcija moguceg i verovatnog nego kao sto rade ovakve lujke , istina je samo jedna, ako nije ova onda je ova...

Jako cudan osecaj komunikacije sa takvim osobama , kao da nisu prisutne u svetu nego imaju neku svoju stvarnost....i samo ispaljuju tvrdnje i ocekuju da se ti uklopis u njih...
To sam sretao ili poceo da srecem cesce , ranije nisam, a ne znam kako se to zove....po vasem..

Back