Žena ubila muškarca koji je pucao iz puške u gomilu ljudi

koliko sam čitao ovih dana švajcarci imaju najviše pušaka otkupljenih posle služenja vojske
više su vezani za puške nego mi u doba tita pa ništa, nema mas ubistava:koto:
što nam kaže da nije količina oružja nego zakoni koji se poštuju ili ne poštuju
zakoni važe za sve a ne samo za gnjide bliske vlasti vojsci i policiji
nisam upoznao nikog sa tog spiska da mi se ne "hvali" šta sve može a da ga njegovi ne jure
a ja "primer" srećem do posla nekoliko sumnjivih likova "nemam" prava na oružje za samoodbranu
kao u sjedinjenim državama i švajcarskoj gde po zakonu imaš "obavezu" da nosiš
oružje za samoodbranu što je ova amerikanka i uradila
bravo za nju:bravo:
Mozes ti imati dozvolu i za voznju tenkom, ali ako nemas stand your ground zakon koji ti omogucava koristiti oruzje, zaglaviti ces zatvor u slucaju da ga iskoristis.
Ceska je po tom pitanju mozda najliberalnija drzava u Europi, ali jos uvijek daleko prestroga.

Po pitanju toga sam dosta liberalniji od tebe, (ja bi sve resetirao na pre Clintonovo doba kada je civilima u Americi bilo omoguceno imati nekastrirane verzije jurisnih pusaka), ali nacelno se razumijemo.
Osobno bi da sam politicar u Americi ohrabrivao open carry, pa bi takav tip dvaput promislio prije nego bi krenuo u pohod.
I ja sam bio pobornik slobodnog nošenja oružja ali sam shvatio da je to previše za jedan Balkan. Možda u nekim zemljama to i može da prodje ali ovde bi napravilo više štete nego koristi.
Po meni je za nas dovoljno laka nabavka sačmarice, upravo nje, jer je sačma idealna za samoodbranu doma bez da rikošetira kao kod karabina i pištolja i ubije nekog na dva kilometra.
I izmenjena definicija "nužne odbrane" jer ovako sada se ne isplati da se braniš, bolje ispada istrpeti da te neko bode, tuče... pa ako preživiš, preživiš, nego da te čeka robija
U Hrvatskoj su naoruzane ove skupine ljudi:

1. Policija i vojska (sto je OK)
2. Kriminalci koji svoje oruzje posjeduju ilegalno
3. Branitelji, koji uvijek mogu nekog ubiti nekaznjeno i vaditi se na PTSP
Srbija je još ludja od toga, vi barem odobravate braniteljima oružje. Mene su odbili posle rata za lovačko oružje iako sam branio zemlju '99.
Normalan covjek totalno je nezasticen.
Apsolutno.
Jedna policajka s kojom se znam jos od prve godine faxa na pitanje o tome kada smije, a kada ne potegnuti pisolj, rekla je - nedajboze, opalim li metak, dobre su sanse da se pozdravim s poslom.
ludilo

Mozes ti imati dozvolu i za voznju tenkom, ali ako nemas stand your ground zakon koji ti omogucava koristiti oruzje, zaglaviti ces zatvor u slucaju da ga iskoristis.
Ceska je po tom pitanju mozda najliberalnija drzava u Europi, ali jos uvijek daleko prestroga.
yebeš zakon ako ima nedodirljivih i
untouchables & untouchableses

Srbija je još ludja od toga, vi barem odobravate braniteljima oružje.
Ma drze ga ilegalno, ali su toliko dobro organizirani u udruge da bi im SUBNOR pozavidio.
Da policija jednom oduzme oruzje i od njega napravi primjer, opet bi se kao magarad propeli na straznje noge i kampirali u Savskoj.
Ne smijes im nista, a kad oni tebe izbude dodju na sud, kazu da su ludi od rata i odsetaju doma.
Doslovno tako.
Eno onaj Mihajlo Hrastov koji je streljao 12 zarobljenih JNA rezervista, dobio 4,5 godine.
Mural mu vec napravili, jos malo pa ce ulica i trg.
Normalan svijet ratne zarobljenike dobro natambura i iskoristi za razmjenu, po meni je ovaj ipak trunku prenaglio.

Eno onaj Mihajlo Hrastov koji je streljao 12 zarobljenih JNA rezervista, dobio 4,5 godine.
Mural mu vec napravili, jos malo pa ce ulica i trg.
Normalan svijet ratne zarobljenike dobro natambura i iskoristi za razmjenu, po meni je ovaj ipak trunku prenaglio.
Vi ste poznati po licemerju, ja ne znam da je iko od vasih zlocinaca ozbiljno osudjen, od slucaja porodice Zec, slucaj iz Tribuljine,...
da se razumemo, ja sam da se svaki zločinac osudi

Vi ste poznati po licemerju, ja ne znam da je iko od vasih zlocinaca ozbiljno osudjen, od slucaja porodice Zec, slucaj iz Tribuljine,...
da se razumemo, ja sam da se svaki zločinac osudi
Ja sam isto, po pitanju toga ne bi radio razliku, ali sta ja tu mogu.
Medjutim, jednu stvar moras shvatiti, da danasnji HDZ nije isti kao onaj ustasofilni Tudjmanov HDZ, cak SDP-njare vise podilaze ustasiji, ali kada u drzavi imas hrpu do zuba naoruzanih ludjaka koji su prakticki van zakonskih okvira, plus njihovu mladuncad kojima je na dohvat cacino oruzje, onda i nemas puno izbora nego da im podilazis.
Sloba je to daleko pametnije napravio, udruge veterana koje su u biti paravojni, mafijaski klanovi, u Srbiji prakticki ne postoje, dok u Hrvatskoj vedre i oblace.

Ja sam isto, po pitanju toga ne bi radio razliku, ali sta ja tu mogu.
ubica civila je ili ***** ili poremecen lik a upoznao sam i jedne i druge
Medjutim, jednu stvar moras shvatiti, da danasnji HDZ nije isti kao onaj ustasofilni Tudjmanov HDZ, cak SDP-njare vise podilaze ustasiji, ali kada u drzavi imas hrpu do zuba naoruzanih ludjaka koji su prakticki van zakonskih okvira, plus njihovu mladuncad kojima je na dohvat cacino oruzje, onda i nemas puno izbora nego da im podilazis.
Sloba je to daleko pametnije napravio, udruge veterana koje su u biti paravojni, mafijaski klanovi, u Srbiji prakticki ne postoje, dok u Hrvatskoj vedre i oblace.
bila je Arkanova garda do njegovog ubistva dok ga nisu likvidirali kriminalci instruirani preko DBa jer je postao nezgodan svedok.
Ali zato su kod nas navijaci kriminalno krilo vlasti i za vreme Tadica a sad totalno pod Vucicevom kontrolom. Mi smo za korak ispred vas nemoj u to da sumnjas

kako kažu u vestima, Batler je ranije uveče bio u stambenom naselju u vozilu i upozoren je da uspori jer su se deca igrala, saopštila je policija. Rekli su da je otišao, ali se kasnije vratio, parkirao se ispred kompleksa i počeo da puca.

Nakon što je smrtno upucala Batlera, žena je sa nekoliko svedoka čekala da policija stigne i svi su sarađivali u istrazi, saopštile su vlasti.

Hazelett je rekla da protiv žene neće biti podignuta optužnica.
To mozda u Amerikama.

bila je Arkanova garda do njegovog ubistva dok ga nisu likvidirali kriminalci instruirani preko DBa jer je postao nezgodan svedok.
Arkana su ubili ljudi koji su sve bivsi policajci.

Verovatno ga drzao u ormaru ispod peškira. Da je bio u metalnom ormaru zakljucan ne bi tako lako uzeo. I nije ti ovaj slučaj neki jak razlog da čovek nema pušku za samoodbranu
Ako hoces da oruzje bude upotrebljivo, moras ga stalno nositi sa sobom i napunjeno. Onda postajemo divlji zapad.

Dallas Cowboys Football GIF by Storyful

Opet glupi ameri i opet pucnjava ...

Нисе то глупост. То је болест.

Žena u Zapadnoj Virdžiniji smrtno je upucala muškarca koji je počeo da puca iz puške u stilu AR-15 u gomilu ljudi koja se okupila na zabavi, saopštile su vlasti.

Denis Batler (37) ubijen je u sredu uveče nakon što je izvukao pušku i počeo da puca na desetine ljudi koji su prisustvovali rođendanskoj zabavi ispred stambenog kompleksa u gradu Čarlstonu, saopštila je policija.

Žena, koja je prisustvovala zabavi, izvukla je pištolj i pucala, ubivši Batlera, navodi se u saopštenju. Na žurci niko nije povređen.

„Umesto da pobegne od pretnje, ona se bavila pretnjom i sinoć je spasila nekoliko života“, rekao je šef detektiva Toni Hejzelet za novinske kuće u četvrtak.
https://www.msn.com/en-us/news/crim...-crowd-in-west-virginia/ar-AAXNupB?li=BBnb7Kz
...................
Eto argument zašto ne treba braniti prodaju oružja.

Оно пре пар година пред њиховом скупштином и онај тзв. покушај државног удара то је чиста монтажа Дубоке државе!

Žena u Zapadnoj Virdžiniji smrtno je upucala muškarca koji je počeo da puca iz puške u stilu AR-15 u gomilu ljudi koja se okupila na zabavi, saopštile su vlasti.

Denis Batler (37) ubijen je u sredu uveče nakon što je izvukao pušku i počeo da puca na desetine ljudi koji su prisustvovali rođendanskoj zabavi ispred stambenog kompleksa u gradu Čarlstonu, saopštila je policija.

Žena, koja je prisustvovala zabavi, izvukla je pištolj i pucala, ubivši Batlera, navodi se u saopštenju. Na žurci niko nije povređen.

„Umesto da pobegne od pretnje, ona se bavila pretnjom i sinoć je spasila nekoliko života“, rekao je šef detektiva Toni Hejzelet za novinske kuće u četvrtak.
https://www.msn.com/en-us/news/crim...-crowd-in-west-virginia/ar-AAXNupB?li=BBnb7Kz
...................
Eto argument zašto ne treba braniti prodaju oružja.
Pa akoa se tako iskoristi,u redu je,ali ima mnogo zloupotrebe oruzja po celom svetu.I ono sto je skor bilo da je covek u Novom Sadu ubio provalnika u svom stanu,pa zaglavio u zatvor,je toliko besmisleno,da ne moze da se opise.Ne smes da se branis u svojoj kuci.Ma napao bih policajca sekirom, kada bi pokusao da udje u moj stan bez naloga.

Швајцарци су наоружани до зуба, па да ли имају "дивљи запад"'? Пољаци имају оружје, чини ми се и Чеси, и? Слажем се са колегом hm337, све ово је дио плана за разоружање раје. Ако је неко луд, он ће свој наум остварити и са праћком, сатаром, сикиром, воланом...

Швајцарци су наоружани до зуба, па да ли имају "дивљи запад"'? Пољаци имају оружје, чини ми се и Чеси, и? Слажем се са колегом hm337, све ово је дио плана за разоружање раје. Ако је неко луд, он ће свој наум остварити и са праћком, сатаром, сикиром, воланом...
Apsolutno. Ma čim izopačeni cvile i hoće da proguraju nešto, znaš odmah da to ne valja. Greške nema.

Back