Žena u beloj spavaćici iskočila vozaču pred automobil, skamenio se!

Inače, što se tiče teme, meni ovo nije uopšte ni sablasno ni čudno.
Da je negde u nekoj pustari na nekom lokalnom putu pa i možda.
Ovako, imaju dve mogućnosti pošto je teško proceniti starost ove osobe iako u tekstu piše da se radi o "starijoj" ženi.
Dakle ili je žena pod dejstvom možda alkohola, droga ili sličnih opijata u rastrojstvu izašla na ulicu pa se malo pogubila. Druga opcija da se radi o dementnoj osobi a za takve je poznato da im priliči da izađu napolje noću i kreću se dezorijentisano.
Brate, u sred Beograda si, 2 miliona ljudi oko tebe, normalno je da neko bude malo čaknut. Šta si se utrontao.
Ja sam pre par godina na putu od Mladenovca ka Topoli video baš staru ženu kako metla put u 3 ujutru.

Inače, što se tiče teme, meni ovo nije uopšte ni sablasno ni čudno.
Da je negde u nekoj pustari na nekom lokalnom putu pa i možda.
Ovako, imaju dve mogućnosti pošto je teško proceniti starost ove osobe iako u tekstu piše da se radi o "starijoj" ženi.
Dakle ili je žena pod dejstvom možda alkohola, droga ili sličnih opijata u rastrojstvu izašla na ulicu pa se malo pogubila. Druga opcija da se radi o dementnoj osobi a za takve je poznato da im priliči da izađu napolje noću i kreću se dezorijentisano.
Brate, u sred Beograda si, 2 miliona ljudi oko tebe, normalno je da neko bude malo čaknut. Šta si se utrontao.
Ja sam pre par godina na putu od Mladenovca ka Topoli video baš staru ženu kako metla put u 3 ujutru.

Uprao to, možda je bolesna žena ili pod dejstvom opijata.
A hit mi je ovaj što sedi u kolima i snima.

Svaka glava to misli. Pa i polupana...

Zato postoje drugi i zato postoje norme ponašanja.
Kakve norme ponasanja?
Pa ja u to doba debelo pijan ili nadrogiran spavam, kao uostalom i sav posten svijet, sigurno ne bauljam ulicom u spavacici ili Bigfoot kostimu.

ooooo.gif

I jesu nastradali tetka i tečo?
Nastradaše... Bizarne okolnosti, suvozač i osoba do tetke samo lakše ugruvani, a ovi jadni, na suprotnim stranama sedeli... :cry:
Život je ništa. Toliko smo tanani i slabašni da toga nismo ni svesni. Držimo se za sile, puni života, snage, hrabrosti... a jedan tren može da promeni sve.
Pažnja, pažnja, pažnja!
Za volanom, esencija pažnje!

Nastradaše... Bizarne okolnosti, suvozač i osoba do tetke samo lakše ugruvani, a ovi jadni, na suprotnim stranama sedeli... :cry:
Život je ništa. Toliko smo tanani i slabašni da toga nismo ni svesni. Držimo se za sile, puni života, snage, hrabrosti... a jedan tren može da promeni sve.
Pažnja, pažnja, pažnja!
Za volanom, esencija pažnje!
Ja sam mogao dva puta sa motorom da stradam pa nisam. Sreća neka...
Mnogi iskusniji stradaju. Ginu...

Prvi put kad sam leteo po putu pomislio sam da li ću ustati.

Drugi put sam jaukao od bola...

Trećeg za sada neće biti.

Back