Žena u beloj spavaćici iskočila vozaču pred automobil, skamenio se!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.945

SCENA IZ HOROR FILMA USRED BEOGRADA

U Ulici despota Olivera u Beogradu oko 2 sata posle ponoći vozač je doživeo traumu kada je pred njegov automobil iskočila jedna starija žena u spavaćici.

Naime, ona je stala nasred ulice zagledana u pravcu nadolazećeg automobila.

– Sinoć u Ulici despota Olivera oko 02.00 starija gospođa u spavaćici niotkuda mi se pojavila pred farovima.

Stajala mi je nepomično sve dok nije naletelo drugo vozilo iza mene i vozač iz tog vozila je izašao i obratio se gospođi.

Nakon što joj se obratio, ona se bez reči ubrzanim hodom udaljila i otišla u sporednu ulicu Šibeničku – rekao je vozač.

1213263_snimakekrana20220709232119_ls.jpg

Ko se ne bi skamenio?
Ali stvarno spooky priča je da je moja tetka sa tečom imala jedinstveno iskustvo kad su oboje videli čoveka na putu kad su vozili dugometražno, u istom trenutku.
Sećam se, a mala sam bila, kad je tetka pričala kako su naglo ukočili pred čovekom koji je stajao na sred puta.
Malo kasnije su...
platili glavom na tom istom putu, džip im se prevrtao na vojvođanskoj ravnici kao da se neko njime igrao.
Smrzavam se dok pišem... naročito jer mi je tetka pred put rekla da sledeći put kad se vidimo, doneće mi nešto što nikad do tad nisam videla.
Smešila se, poljubila me, upozorila da više ne šmrckam jer je to ružno, da ne vrtim kosu prstom jer je i to ružno...
I... to je sve. :sad2:

Po mom, ni malo interesantno zezanje... iz priloženog.
Kakvo zezanje. Pre neki dan isto bio snimak nekog lika na Banovom Brdu, neki se drao na ljude. Neki hteo da napadne nekog roma koji nije prosio nego se normalno vozio busom, verbalno ga napao bez razloga. Zastitili ga ljudi da mu ovaj ne pridje I povredi ga. Ljudi su definitivno pukli od korone do dana današnjeg. Sve je vise opičenih po netu.

Kakvo zezanje. Pre neki dan isto bio snimak nekog lika na Banovom Brdu, neki se drao na ljude. Neki hteo da napadne nekog roma koji nije prosio nego se normalno vozio busom, verbalno ga napao bez razloga. Zastitili ga ljudi da mu ovaj ne pridje I povredi ga. Ljudi su definitivno pukli od korone do dana današnjeg. Sve je vise opičenih po netu.
Nadam se da ne misliš da sam opičena jer sam podelila ovo sa vama.
Brate, nisam izmislila!
A to, neponašanje... alkohol, droge, situacije koje podižu kortizol do neba, pa i ta bedna korona i sve oko nje...

Ja bi se usrao.

Nego, bio je neki budalas prije desetak godina u zapadnoj Montani koji je ljude zajebavao na nacin da je nocu u kostimu Yettija iskakao pred aute, sve do dana dok ga jedan covjek u panici nije pogazio.

:rotf:

Pardon, nije Yetti, vec Bigfoot:

https://abcnews.go.com/blogs/headlines/2012/08/montana-man-killled-during-bigfoot-hoax

Znaci pogazen i jos jednom overen, uplasio maloljetnice koje su vozile:

Randy Lee Tenley, 44, of Kalispell, in Northwest Montana, was standing in the right-hand lane of U.S. Highway 93 Sunday night when he was struck by a car, the Montana Highway Patrol said. A second car then hit him again as he lay in the road, authorities said.

"The two vehicles that struck Tenley were driven by teenage girls, one age 15 and one age 17, police said."

Poslednja izmena:
Pa onda neka je strpaju u ludaru i bace kljuc, umjesto da naokolo plasi narod.

Sada sam se sjetio sta mi se braticu dogodilo jedne zime kada se sam vracao iz izlaska autom u 3 ujutro, od straha upalio katolicki radio i naprdio ga do kraja.

:mrgreen:
Pretpostavljam da bi isto rezonovao da ti majka,ćerka ili sestra boluje od istog...

Ko se ne bi skamenio?
Ali stvarno spooky priča je da je moja tetka sa tečom imala jedinstveno iskustvo kad su oboje videli čoveka na putu kad su vozili dugometražno, u istom trenutku.
Sećam se, a mala sam bila, kad je tetka pričala kako su naglo ukočili pred čovekom koji je stajao na sred puta.
Malo kasnije su...
platili glavom na tom istom putu, džip im se prevrtao na vojvođanskoj ravnici kao da se neko njime igrao.
Smrzavam se dok pišem... naročito jer mi je tetka pred put rekla da sledeći put kad se vidimo, doneće mi nešto što nikad do tad nisam videla.
Smešila se, poljubila me, upozorila da više ne šmrckam jer je to ružno, da ne vrtim kosu prstom jer je i to ružno...
I... to je sve. :sad2:

I jesu nastradali tetka i tečo?

Back