Žena tvrdi da joj je sedmogodišnja hronična infekcija sinusa prouzrokovana prdežom njenog momka

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.508
Kristin Konel, žena iz Denvera, patila je od iscrpljujuće sinusne infekcije sedam dugih godina. Bizarni krivac koga krivi? Njen dečko joj je slučajno "pucao" gas u lice dok se oporavljala od operacije.

1750365294072.png

Šta ti pada na pamet?

Medicinski stručnjaci su izuzetno skeptični. Kažu da je gotovo nemoguće da nadimanje izazove infekciju na ovaj način i sugerišu da su drugi faktori daleko verovatniji krivci.

Iako pravi uzrok ostaje čudna medicinska zagonetka, njena priča je postala viralna kao podsetnik na to kako se neočekivani zdravstveni problemi mogu pojaviti kada smo najranjiviji.

Glupaca. Prdez ubija mikroorganizme. Sto je miris jaci to je ubitacniji.
Ali ipak negativvno deluje na moral i emociju.....
Moze da ga tuzi da ju je emotivno ruinirao i tu bih bio na njenoj strani,
Npr meni se desilo dodje mi starija zena u posetu jer sam bio operisan i sine to ubija, ja sam bio slabo pokretan i onda se desi da ostanu u kesi u korpi oljusteni krastavci i klasika povrce ali to se malo oseca i osusi, a ovo je bilo kao da sam u kamionu djubretarskom i to pun udah...
Tacno je da te zabole sinusi , to je tacno....tako da ova tema nije bez osnova, ali jedno je dan a drugo je 7 godina...

Back