Zena Tvrd Orah..

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uvek...uvek ce sve sto ne razumeju i sto nije deo klisea tumaciti kao strategiju...pricam o zeneme koje ne mogu da se opuste i non stop razmisljaju iako blenu negde u daljinu jer kod takvih mozak radi ko audi rs...

u pitanju su loša iskustva. nije čudno što su bojažljive kad se navataju strahova. eto dakle primera koliko je iskustvo u tim stvarima loše. ali recimo (to sam primetio) kod mlađih, neiskusnijih, je to u proseku manje izraženo. valjda su neiskvarenije, da se tako izrazim. lakše se otvore, teže se odluče na povlačenje, kontre ili kontrolu gubitaka i selfprezervaciju kad su konflikti u pitanju... iskustvo je jako loša stvar za međuljudske odnose... pravi od ljudi suprotstavljene strane a ne saborce...

Poslednja izmena:
Tu bi vec trebalo da se zapitas da nije do tebe mozda.

Ne koristim ti ruzni izrazi..:lol:
Sta da se zapitam amigo, zasto ja nisam komplikovan? Vidi meni je npr. nesto sto je belo upravo belo i nikako drugacije, bez primesa drugih farbi, i to sto je belo ostace belo dok sam u stanju da raspoznajem boje, a kod komplikovanih zena nesto sto u startu bude belo u svakom trenutku moze da promeni boju, i da poprimi bogznakakav kolorit. Mislim da me poseduje Bleki ako sam u stanju da skontam i usvojim takvu vizuru, i s tog aspekta je sigurno problem negde u meni.

Zato vecina odnosa i jeste takva- nikakva. Svi su nesto postali paranoicni, bave se teorijama zavere, ispipavaju teren okolo naokolo, proveravaju, njuskaju,... I dok se bave takvim budalastinama izgube se strast i emocije. Ostane zvanicni status veze kao ljustura, prazna :(
Ne bih rekao da je to uzrok, mislim da je to nepoverenje posledica gubljenja strasti i emocija. A da je pogubno, vala jeste. :ok:
u pitanju su loša iskustva. nije čudno što su bojažljive kad se navataju strahova. eto dakle primera koliko je iskustvo u tim stvarima loše. ali recimo (to sam primetio) kod mlađih, neiskusnijih, je to u proseku manje izraženo. valjda su neiskvarenije, da se tako izrazim. lakše se otvore, teže se odluče na povlačenje, kontre ili kontrolu gubitaka kad su konflikti u pitanju... iskustvo je jako loša stvar za međuljudske odnose... pravi od ljudi suprotstavljene strane a ne saborce...
:ok: Sudeci prema devojkama koje poznajem rekao bih da si u pravu, mladje zene nisu opterecene losim iskustvima i jesu iskrenije, svakako da imaju neke ambicije i zelje koje su diskutabilne, ali imaju zdraviji odnos prema zivotu u toj zensko-muskoj sferi.

Sta da se zapitam amigo, zasto ja nisam komplikovan? Vidi meni je npr. nesto sto je belo upravo belo i nikako drugacije, bez primesa drugih farbi, i to sto je belo ostace belo dok sam u stanju da raspoznajem boje, a kod komplikovanih zena nesto sto u startu bude belo u svakom trenutku moze da promeni boju, i da poprimi bogznakakav kolorit. Mislim da me poseduje Bleki ako sam u stanju da skontam i usvojim takvu vizuru, i s tog aspekta je sigurno problem negde u meni.

Ne, vec kako mogu sve zene biti komplikovane, a ti nekomplikovan. Ajde da si sreo jednu komplikovanu, pa i drugu, trecu, ali i cetvrtu da sretnes...nemoguce da je sve do njih.

:ok: Sudeci prema devojkama koje poznajem rekao bih da si u pravu, mladje zene nisu opterecene losim iskustvima i jesu iskrenije, svakako da imaju neke ambicije i zelje koje su diskutabilne, ali imaju zdraviji odnos prema zivotu u toj zensko-muskoj sferi.

I te mlade ce sresti vas prepredene i steci divno iskustvo..:lol:

Poslednja izmena:
Ne, vec kako mogu sve zene biti komplikovane, a ti nekomplikovan. Ajde da si sreo jednu komplikovanu, pa i drugu, trecu, ali i cetvrtu da sretnes...nemoguce da je sve do njih.

I te mlade ce sresti vas prepredene i steci divno iskustvo..:lol:

Zaista je tako, mozda sve te zene drugim muskarcima nisu komplikovane, ali moja nekomplikovanost (da ne kazem jednostavnost) je bila jedna od prepreka, i to je cinjenica. Moracu nekako da postanem komplikovan. :lol:

Back