Klonirani Šime
Veoma poznat
- Poruka
- 10.431
i treba da bude tvrd orah, šta će mi droca, koja se odmah preda...kamo sreće da je više tvrđih orasa
danas ih mjenjaju kao čarape, ma većina su polupani orasi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uvek...uvek ce sve sto ne razumeju i sto nije deo klisea tumaciti kao strategiju...pricam o zeneme koje ne mogu da se opuste i non stop razmisljaju iako blenu negde u daljinu jer kod takvih mozak radi ko audi rs...
Sta da se zapitam amigo, zasto ja nisam komplikovan? Vidi meni je npr. nesto sto je belo upravo belo i nikako drugacije, bez primesa drugih farbi, i to sto je belo ostace belo dok sam u stanju da raspoznajem boje, a kod komplikovanih zena nesto sto u startu bude belo u svakom trenutku moze da promeni boju, i da poprimi bogznakakav kolorit. Mislim da me poseduje Bleki ako sam u stanju da skontam i usvojim takvu vizuru, i s tog aspekta je sigurno problem negde u meni.Tu bi vec trebalo da se zapitas da nije do tebe mozda.
Ne koristim ti ruzni izrazi..![]()
i treba da bude tvrd orah, šta će mi droca, koja se odmah preda...kamo sreće da je više tvrđih orasadanas ih mjenjaju kao čarape, ma većina su polupani orasi...
Ne bih rekao da je to uzrok, mislim da je to nepoverenje posledica gubljenja strasti i emocija. A da je pogubno, vala jeste.Zato vecina odnosa i jeste takva- nikakva. Svi su nesto postali paranoicni, bave se teorijama zavere, ispipavaju teren okolo naokolo, proveravaju, njuskaju,... I dok se bave takvim budalastinama izgube se strast i emocije. Ostane zvanicni status veze kao ljustura, prazna![]()
u pitanju su loša iskustva. nije čudno što su bojažljive kad se navataju strahova. eto dakle primera koliko je iskustvo u tim stvarima loše. ali recimo (to sam primetio) kod mlađih, neiskusnijih, je to u proseku manje izraženo. valjda su neiskvarenije, da se tako izrazim. lakše se otvore, teže se odluče na povlačenje, kontre ili kontrolu gubitaka kad su konflikti u pitanju... iskustvo je jako loša stvar za međuljudske odnose... pravi od ljudi suprotstavljene strane a ne saborce...
Sta da se zapitam amigo, zasto ja nisam komplikovan? Vidi meni je npr. nesto sto je belo upravo belo i nikako drugacije, bez primesa drugih farbi, i to sto je belo ostace belo dok sam u stanju da raspoznajem boje, a kod komplikovanih zena nesto sto u startu bude belo u svakom trenutku moze da promeni boju, i da poprimi bogznakakav kolorit. Mislim da me poseduje Bleki ako sam u stanju da skontam i usvojim takvu vizuru, i s tog aspekta je sigurno problem negde u meni.
Sudeci prema devojkama koje poznajem rekao bih da si u pravu, mladje zene nisu opterecene losim iskustvima i jesu iskrenije, svakako da imaju neke ambicije i zelje koje su diskutabilne, ali imaju zdraviji odnos prema zivotu u toj zensko-muskoj sferi.
To je prijatelju uvek cisto foliranje, zena koja nema muskarca, je tvrd orah samo kada joj nesto treba.
Istina je da, ako je tvrd orah, nije za tebe.Trazi drugu.
Ne, vec kako mogu sve zene biti komplikovane, a ti nekomplikovan. Ajde da si sreo jednu komplikovanu, pa i drugu, trecu, ali i cetvrtu da sretnes...nemoguce da je sve do njih.
I te mlade ce sresti vas prepredene i steci divno iskustvo..![]()
Nema univerzalnog odgovora, za nekog su tvrd orah a za nekog drugog meke kao puter. To se odnosi i na muškarce. Ili te oseti komplementarnim sebi ili ne.