raspustena_banda
Aktivan član
- Poruka
- 1.347
U bilo kom kontekstu?zbog cega bi tacno roditelji prilikom planiranja porodice trebali da uzimaju bjelu kugu u obzir?
u bilo kom kontektu?
Obicna kuga je izleciva boles'.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U bilo kom kontekstu?zbog cega bi tacno roditelji prilikom planiranja porodice trebali da uzimaju bjelu kugu u obzir?
u bilo kom kontektu?
Zbog ovakvih stavova nas i izede bela kuga. Ne znam da je neko dete umrlo od gladi. Onaj ko zeli decu za toliko ce zaraditi, latice se bilo kakvog posla, nece mnogo da birka.
I uopste mislim da je zivot u takvim porodicama mnogo zdraviji nego u onom gde roditelji skidaju zvezdu Danicu s neba svom cedu. I da iz takvih porodica izrastaju ljudi sposobni da se uhvate u kostac sa zivotom.
Moj forumski potpis je prava replika na tvoj post![]()
Nista od toga ja nisam rekla.1. Kakve veze ima bela kuga sa odlukom donošenja na svet jednog živog bića? Rađati zbog bele kuge?
2. Ako nije umrlo od gladi ne znači da je imalo kvalitetno detinjstvo i odrastanje.
3. Ima mnogih koji to samo misle, a ne rade ništa po tom pitanju.
4. Misliš da je kvalitetnije kad dete nosi nasleđene patike, kad mu se kupuje jeftinija hrana ne bi li i starije imalo za mesečnu kartu... da ne nabrajam dalje...?
5. Znači svako dete kojima su roditelji priuštili svoje patike, nije sposobno za život...?
6. I zašto samo ona deca sa teškim i siromašnim detinjstvom po difoultu su predodređeni da budu jaki, ambiciozni, sposobni? Da to ne zavisi i od karaktera osobe...![]()