summer girl 93
Domaćin
- Poruka
- 3.385
O, jes...Stalno mi dahce za vratom, na koju god temu da odem.
![]()
Ozbiljno?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O, jes...Stalno mi dahce za vratom, na koju god temu da odem.
![]()
"Crna udovica", kako su je prozvali mediji zbog njene ljubavi prema paucima, pozivala je muškarce kući nakon što bi ih upoznala u baru ili noćnom klubu. Dala bi im piće u koje je stavljala klonidin, od kojeg bi oni odmah zaspali i ne bi se budili 24 sata.
Nakon toga bi ih skinula i satima silovala..
mislim da, kao i u velikom broju slucajeva silovanja zena, nije poenta u tome doci do sexa, vec nacin na koji se do istog dolazi
Tako je, silovanje je po definiciji seksualni odnos pod prisilom ili bez pristanka silovane strane.
I nije bitno da li je žrtva ženskog i ili muškog pola!
A da je pisalo "straija žena silovala 9 maloletnih dečaka" da li bi ste se i dalje sprdali?
ako misli nešto da mi gura u dupe, ništa od silovanja...inače, može...
Nije uopšte šala, piše i u vestima.A sam postavljač teme je na početku stavio link za tu vest.
Ali je de facto nenormalna.
Btw, nije ni Ted Bandi izgledao loše, plus su ga žene smatrale šarmantnim
![]()
pa je ipak silovao i ubio 28 žena, mada se sumnja da ih je bilo oko 100.
Prema KZ RS ovo krivično delo može izvržiti samo muškarac, nikako žena.Nisam znao gde da stavim ovu temu pa rekoh hajde ovde jer ipak je u glavnoj ulozi zena, a za ljubav i seks nije jer ocigledno je da tu nije bilo ljubavi a ni seks nije tema u ovom slucaju!Ako moderatori smatraju da tema nije ni za ovde onda neka je smeste gde god hoce!
Sta mislite zasto ih je silovala kada bi i bez toga dobila to sto je htela ?
http://www.blic.rs/svet.php?id=98370
Na linku imate i sliku...zena izgleda sasvim pristojno i nikada ne bi ste rekli bar po izgledu,da je spremna da uradi tako nesto!
Oко 10% популације пати од психопатија.
Хипотетички, од 10 људи из твог окружења, један пати од психопатије.
Свака четврта особа има шизофренију...итд...
Ne mogu da verujem!Nisam znao gde da stavim ovu temu pa rekoh hajde ovde jer ipak je u glavnoj ulozi zena, a za ljubav i seks nije jer ocigledno je da tu nije bilo ljubavi a ni seks nije tema u ovom slucaju!Ako moderatori smatraju da tema nije ni za ovde onda neka je smeste gde god hoce!
Sta mislite zasto ih je silovala kada bi i bez toga dobila to sto je htela ?
http://www.blic.rs/svet.php?id=98370
Na linku imate i sliku...zena izgleda sasvim pristojno i nikada ne bi ste rekli bar po izgledu,da je spremna da uradi tako nesto!