Sarvaš
Elita
- Poruka
- 20.772
A ljubav prema lovi ?Materijalizam na sve strane. A di je ljubav, di ste je od moga oka sakrili?![]()
Nemoj da zakeraš .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ljubav prema lovi ?Materijalizam na sve strane. A di je ljubav, di ste je od moga oka sakrili?![]()
Učinila sam ja jedan rez bez anestezije,Drage dame, imate li petlje(hrabrosti) da učinite samostalan, odlučan 'korak'
koji bi možda bio presudan u vašoj ljubavnoj vezi , ili ćete ipak poslušati roditelje ?
Koliko možete da se oduprete roditeljskoj 'brizi' ?
Učinila sam ja jedan rez bez anestezije,
koje je sve ostavio bez texta
i time ih poslala na shock terapiju
![]()
Kakve veze imaju roditelji sa našom vezom?
nemaju možda sa vezom ali imaju sa krajnjim ishodom
ko mooda bez gaća
po tvojoj logici zenu sa mudima cini zena koja se bori samo za ljubav protiv mame???
jadno ti je ovo![]()
Naravno.
Ljudi u Srbiji veca mladih nema para da kupi svoj stan/kucu/nema da daje za kiriju mesecno kod stanodavca te se ceka smrt roditelja/staratelja kako bi nasledili kucu/stan a onda nastaje problem oko deljenja nasledstva ako su tu brat,sestra ili neki pohlepni rodjak.
I to samo ako je kuca/stan pristojan,ako nije onda ne vredi nista.
Mnogi neodgovorno udju u zajednicu i dovedu zenu kuci gde ga dvore i keva i zena i njemu lepo a to sto zena crkava briga ga,one je svoje uradio i ozenio se.
Danas je sve borba za prezivljavanje,ko ima stan/kucu,legalan posao moze da bira koga ce zeniti jer je izbor ogroman.
Kao i devojke koje imaju stan/kucu legalan posao mogu da biraju jer je muskih mnogo za njih,izbor veliki.