zena RIBE # muskarac STRELAC

• Začetnik teme Začetnik teme ***
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovog puta cu odgovoriti ne po pitanju astrologije vec iz iskustva.Strelac zeli slobodu i da ga niko ne sputava, a ribe su ljubomorne i mogu ti reci posesivne..bez obzitra na njihovu romanticnost i neznost...U mom slucaju ne ponovilo se veza sa ribom..
P.S Nemam nista protiv riba, ali za strelca bas i nisu.Ali uradi uporedni horoskop, pa pogledaj slaganje planeta-mozda ne ispadne lose!!!!! :D :D

Zivim vec 10 godina u takvoj kombinaciji,sve zavisi sta zelis?Jako smo cudan spoj,kao krokodil i kornjaca u istom akvarijumu.Ako naucis da prebrodis njegovo nehajno povredjivanje[jer on u stvari i nezna da je bilo sta lupio] onda mozes ostati u tome.Problem je kad prestane zaljubljenost ,tad se uocavaju vase velike razlike.Sve zavisi od toga koliko si spremna da zrtvujes.Pozdrav :D

OVA KOMBINACIJA DEFINITIVNO NIJE NEMOGUCA MISIJA!VERUJ MI JA SAM STRELAC A ON JE RIBA I SLAZEMO SE FENOMENALNO.JA IMAM SVU SLOBODU OVOG SVETA A ON NIJE TAKO JAKO LJUBOMORAN.VOLIMO SE,MAZIMO SE,CUVAMO SE I VERUJEMO JEDNO DRUGOM-TO JE ONO NAJBITNIJE.ZAJEDNO SMO VEC PET GODINA I IMAMO SINA U ZNAKU LAVA-E SA NJIM VEC OD SADA IMAMO PROBLEMA!!!SRECNO!!!

Back