Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
zena Rak/Devica mushkarac Ovan/Bik jel' moguce????????
Veoma me zanima shta mislite o ovoj kombinaciji.... Tek sam se danas prikljuchila forumu i videla sam da ima puno zanimljivih tema......Elem, ja sam rodjena 04.07.1982. u 09-05 u Uzicu a on 12.04.1979. Beograd, ali ne znam vreme
Rak/Devica i Ovan/Bik je previse uopsteno pitanje jer tek kada se zna raspored planeta unutar svakog horoskopa i njihov odnos prema planetama partnera moze se dobiti slika nekog odnosa. Vreme rodjenja je takodje vazno jer od toga zavisi gore pomenuti raspored planeta, tako da bez tog podatka za tvog decka prica bi bila na klimavim nogama.
Rak/Devica i Ovan/Bik je previse uopsteno pitanje jer tek kada se zna raspored planeta unutar svakog horoskopa i njihov odnos prema planetama partnera moze se dobiti slika nekog odnosa. Vreme rodjenja je takodje vazno jer od toga zavisi gore pomenuti raspored planeta, tako da bez tog podatka za tvog decka prica bi bila na klimavim nogama.