Žena posle smrti muža živne...

Ne živne svaka žena posle smrti muža, živnu samo one koje su muževi spopadali seksom vasceli dan i noć. Dojadilo ženama, izmorile se. :lol:

Ima istine

- - - - - - - - - -

Kakva je statistika ne znam bas, ali po nekim primerima iz okoline ima i onih zena koje bas dugo pate posle smrti muza, a ima i onih koje procvetaju. Jedino mogu da potvrdim da je malo onih koje se ponovo udaju. Pa vi zakljucite :D

Hm, ne udaju se iz prakticnih razloga jer su promucurne, a ove koje se pak odluce na udaju sabiraju kvadrate i planiraju nadživeti jos jednog nesretnika

...dobije novu energiju, i minimalno nadživi pokojnog partnera nekoliko godina a nekad i deceniju i više.
Muskarac nakon smrti žene odapne drugu sedmicu, mesec a najkasnije za godinu.
Imam x primera koji ovo dokazuju, i ni jedan suprotan.
Kakva su iskustva u vašoj okolini?
PS. Shvatite temu kao malo istrazivanje :mrgreen:
logično..nema ko da mu maže šuljeve..prinosi domaću supicu..i tako to..

...dobije novu energiju, i minimalno nadživi pokojnog partnera nekoliko godina a nekad i deceniju i više.
Muskarac nakon smrti žene odapne drugu sedmicu, mesec a najkasnije za godinu.
Imam x primera koji ovo dokazuju, i ni jedan suprotan.
Kakva su iskustva u vašoj okolini?
PS. Shvatite temu kao malo istrazivanje :mrgreen:

Imaš knjigu o tome, izdata još 1972: Ester Vilar "The manipulated man".
Prava feministkinja (moja omiljena, stalno je pominjem po forumu :heart:), jedna od retkih žena koja se usudila da se bori za stvarnu ravnopravnost polova.
Dokazala je u knjizi kako je društvo ustrojeno da iscrpi i izraubuje muškarca, a potisne ženu. Rezultat - muškarci koji rade dok ne crknu (od čega najviše koristi imaju oni za koje muškarci rade) i nezadovoljne žene kojima je glavni cilj da budu kao muškarci i rade dok ne crknu (od čega najviše koristi imaju oni za koje žene rade).
Ko strada - razumevanje, ljubav i porodica.

P.S. U selima ćeš češće naći da žena umre ubrzo posle muža. A malo igra ulogu i to što su one ako ne jači, onda izdržljiviji pol, genetski oblikovane da izdrže.

Poslednja izmena:
Imaš knjigu o tome, izdata još 1972: Ester Vilar "The manipulated man".
Prava feministkinja (moja omiljena, stalno je pominjem po forumu :heart:), jedna od retkih žena koja se usudila da se bori za stvarnu ravnopravnost polova.
Dokazala je u knjizi kako je društvo ustrojeno da iscrpi i izraubuje muškarca, a potisne ženu. Rezultat - muškarci koji rade dok ne crknu (od čega najviše koristi imaju oni za koje muškarci rade) i nezadovoljne žene kojima je glavni cilj da budu kao muškarci i rade dok ne crknu (od čega najviše koristi imaju oni za koje žene rade).
Ko strada - razumevanje, ljubav i porodica.

P.S. U selima ćeš češće naći da žena umre ubrzo posle muža. A malo igra ulogu i to što su one ako ne jači, onda izdržljiviji pol, genetski oblikovane da izdrže.

Zanimljivo :)

Back