Žena osvojila 1,3 miliona dolara na lutriji, ali nije rekla mužu i razvela se nako 11 dana

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.378
Kalifornijka po imenu Deniz Rosi osvojila je 1,3 miliona dolara na državnoj lutriji i krila je dobit od svog muža, Tomasa Rosija. Podnela je zahtev za razvod samo 11 dana nakon što je osvojila džekpot i nije otkrila dobitke tokom brakorazvodnog postupka.

1754341885415.png

Jel kvarna il pametna?

Sud je presudio u Tomasovu korist, proglasivši Deniz krivom za kršenje člana 1101 Porodičnog zakona Kalifornije, koji kažnjava supružnike koji kriju finansijske informacije tokom brakorazvodnog postupka.

I kao šlag na tortu, sudija je dodelio 100% dobitka na lutriji od 1,3 miliona dolara Tomasu, navodeći da je Denizin čin prevare poništio njeno pravo na bilo koji deo toga.

Kalifornijka po imenu Deniz Rosi osvojila je 1,3 miliona dolara na državnoj lutriji i krila je dobit od svog muža, Tomasa Rosija. Podnela je zahtev za razvod samo 11 dana nakon što je osvojila džekpot i nije otkrila dobitke tokom brakorazvodnog postupka.

Pogledajte prilog 1765975

Jel kvarna il pametna?
Kapa dolje gospođi, postupio bi identično.
Ionako bi u brak ušao iz interesa, da mi režije budu upola manje, ukoliko bi tu i tamo pao sex, to bi bio samo bonus šlag kojem se ne bi nadao.
Zajebao bi partnericu novčano bez da trepnem, kao što bi mi se podrazumijevalo da ona novčano zajebe mene.
Btw., mogli bi i dalje formalno ostati u braku, zbog poreznih olakšica, režija i sl., za dogovor sam uvijek otvoren.

Sud je presudio u Tomasovu korist, proglasivši Deniz krivom za kršenje člana 1101 Porodičnog zakona Kalifornije, koji kažnjava supružnike koji kriju finansijske informacije tokom brakorazvodnog postupka.

I kao šlag na tortu, sudija je dodelio 100% dobitka na lutriji od 1,3 miliona dolara Tomasu, navodeći da je Denizin čin prevare poništio njeno pravo na bilo koji deo toga.
Ko hoće veće izgubi i i ono iz vreće.

e to su institucije koje rade
dati toliko novac ženi u ruke ni jedna država ne sme da dozvoli

Back