Silovanje jeste, nije cak ni ono hocu necu , nego macho silovanje...ali joj je rodjak...tako da se to na balkanu a iskreno ni u USA ni u mnogim drzavama, ne praktikuje..
Ja znam za slucaj budale koji mi je bio klasic u vojsci koji je na odsustvu zbog smrti strica silovao strinu na bdenju , stric mu umro u 32 godini , ne znam koliko je imala strina..
Naravno da nista nije rekla rodbini , bdenje pred sahranu , ja znam za to samo zato sto je tip budala, ali ne tolika da kad je meni presao putanju , i kad sam mu zapretio da cu da polomim pusku o njegovu glavu i ledja, smirio se...
Ali je totalna CG budala kakve sam sretao u BG, on je video BG samo iz kasarne, ali ima ih koji su dosli u BG rodjo i slicno...
Ovde nije tema da li ima ili nema silovanja, i da li je to dokazivo ili nije....totalno odvajam to od teme...
Ovde je to toliko daleko od teme da sam ja samo da bi bilo jasnije to pojasnio..
Tema cak nije ni odnos zene prema zeni...jer nije...zabole dupe suprugu tog tipa koji je bio dobar prema njoj za tu nepoznatu devojku , i ne zna ni kakva je po karakteru , cak postoji prica da je bila silovana i ranije...
Tema je odluka supruge , da njem muz koji je dobar prema njoj i odgovoran , iako je nasilnik njen rodjak, nije smeo da ga pokriva jer mu je drugar, ne zbog zakona, nego zato sto to pokazuje karakter tamte za tamte, i sliht koji je karakteristican za clanove bande, nisu njene reci , ne znam zasto je prelomila da nece sa takvom osobom da bude u vezi...u buducnosti..
To je retkost na balkanu , a i u svetu , , ali meni prijaju izuzeci koji se drznu da odhebu mediokritetne standarde i drze se nekih svojih logika koje su ispravne....Jer u njenom rezonu nema greske....iako je dobar prema njoj, on jeste u tom smislu drugarcina jajarcina...sto je izuzetno popularno kod muskaraca na nekim podrucjima...ne svuda..
Nesto slicno kao ono , ne cinkaj....sto je meni sumanuto , ne u smislu cinkanja, nego u smislu podrzavanja aktivnosti koju zelis da eliminises....
Dodajte ne cinkaj ali ga kazni da mu ne padne na pamet da to vise odradi...pa cu se sloziti...ali to niko ne bi pristao jer je kazna koju odredi javnost uvek teza i veca od kazne koju odredi pravni sistem..