Zena ostavila muza jer je pokrio drugara za silovanje

Umri_muski

Legenda
Poruka
69.532
Drugar silovao devojku , tip mu da alibi i pokrije ga u istrazi. Ono mozda je dobrovoljan seks mozda nije dilema.
Zena sazna za to , prijatelj je istovremeno rodjak njen.
Ali resi da se razvede od muza , niso jos imali dece..

To je zena...
Pametnica....

Od 20 poznanica i drugarica koje sam ja pitao u srednjoj sta je bitnije kako se ponasaju prema svima ljudi i muskarci ili kako tretiraju njih, ja mislim da samo 2 nisu bile u fazonu bas me zabole kakav je prema svima, bitno je kakav je prema meni..

Drugar silovao devojku , tip mu da alibi i pokrije ga u istrazi. Ono mozda je dobrovoljan seks mozda nije dilema.
Zena sazna za to , prijatelj je istovremeno rodjak njen.
Ali resi da se razvede od muza , niso jos imali dece..

To je zena...
Pametnica....

Od 20 poznanica i drugarica koje sam ja pitao u srednjoj sta je bitnije kako se ponasaju prema svima ljudi i muskarci ili kako tretiraju njih, ja mislim da samo 2 nisu bile u fazonu bas me zabole kakav je prema svima, bitno je kakav je prema meni..
Ovde je presudno da li je zaista bilo silovanje ili je lažna prijava u pitanju. Ako je zaista bilo silovanje, ne samo da je trebala da ga ostavi već i da ga prijavi policiji jer i lažno svedočenje je krivično delo.
Ako nije bilo silovanja, onda heb ga, teška situacija, da li pustiti da se na sudu eventualno pokaže da je prijava lažna ili lažno svedočenje na lažnu prijavu, ne znam ni sam.

Ovde je presudno da li je zaista bilo silovanje ili je lažna prijava u pitanju. Ako je zaista bilo silovanje, ne samo što je trebala da ga ostavi već i da prijavi policiji jer i lažno svedočenje je krivično delo.
Ako nije bilo silovanja, onda heb ga, teška situacija, da li pustiti da se na sudu pokaže da je prijava lažna ili lažno svedočenje na lažnu prijavu, ne znam ni sam.
Lažno silovanje?! Uprska sve do sada normalno što si napisao. Ne kažem da neke ženske osobe nisu spremne na to, ali to je jedan sasvim mali procenat. Prijaviti silovanje znači ići na ljekarski pregled, ići na sud, detaljno se blamirati opisujući situaciju itd. To je previše zahtjevna i ponižavajuća uloga osvetnice.

Lažno silovanje?! Uprska sve do sada normalno što si napisao. Ne kažem da neke ženske osobe nisu spremne na to, ali to je jedan sasvim mali procenat. Prijaviti silovanje znači ići na ljekarski pregled, ići na sud, detaljno se blamirati opisujući situaciju itd. To je previše zahtjevna i ponižavajuća uloga osvetnice.
Ima više nego što misliš. Ne veruj meni, ukucaj lažna prijava za silovanje Srbija, Bosna, Hrvatska na Google i videćeš i sama. U Kanadi su procenjli da ide čak i do 5-6 %. Naravno to je i dalje znatno manje od pravih prijava al heb ga, ispadne da od 1000 prijava u Kanadi i do 60 može biti lažno. Nije to malo, ja lično znam čoveka iz mog mesta kome je lažna prijava dve klinke stoperke uništila život.

Ima više nego što misliš. Ne veruj meni, ukucaj lažna prijava za silovanje Srbija, Bosna, Hrvatska na Google i videćeš i sama. U Kanadi su procenjli da ide čak i do 5-6 %. Naravno to je i dalje znatno manje od pravih prijava al heb ga, ispadne da od 1000 prijava u Kanadi i do 60 može biti lažno. Nije to malo, ja lično znam čoveka iz mog mesta kome je lažna prijava dve klinke stoperke uništila život.
To su onda žešće glupače. Procedura kod silovanja je jako ponižavajuća kod oštećene. Proći sve to da nekome napakostiš, nije normalno.

Silovanje jeste, nije cak ni ono hocu necu , nego macho silovanje...ali joj je rodjak...tako da se to na balkanu a iskreno ni u USA ni u mnogim drzavama, ne praktikuje..

Ja znam za slucaj budale koji mi je bio klasic u vojsci koji je na odsustvu zbog smrti strica silovao strinu na bdenju , stric mu umro u 32 godini , ne znam koliko je imala strina..
Naravno da nista nije rekla rodbini , bdenje pred sahranu , ja znam za to samo zato sto je tip budala, ali ne tolika da kad je meni presao putanju , i kad sam mu zapretio da cu da polomim pusku o njegovu glavu i ledja, smirio se...

Ali je totalna CG budala kakve sam sretao u BG, on je video BG samo iz kasarne, ali ima ih koji su dosli u BG rodjo i slicno...

Ovde nije tema da li ima ili nema silovanja, i da li je to dokazivo ili nije....totalno odvajam to od teme...
Ovde je to toliko daleko od teme da sam ja samo da bi bilo jasnije to pojasnio..

Tema cak nije ni odnos zene prema zeni...jer nije...zabole dupe suprugu tog tipa koji je bio dobar prema njoj za tu nepoznatu devojku , i ne zna ni kakva je po karakteru , cak postoji prica da je bila silovana i ranije...

Tema je odluka supruge , da njem muz koji je dobar prema njoj i odgovoran , iako je nasilnik njen rodjak, nije smeo da ga pokriva jer mu je drugar, ne zbog zakona, nego zato sto to pokazuje karakter tamte za tamte, i sliht koji je karakteristican za clanove bande, nisu njene reci , ne znam zasto je prelomila da nece sa takvom osobom da bude u vezi...u buducnosti..

To je retkost na balkanu , a i u svetu , , ali meni prijaju izuzeci koji se drznu da odhebu mediokritetne standarde i drze se nekih svojih logika koje su ispravne....Jer u njenom rezonu nema greske....iako je dobar prema njoj, on jeste u tom smislu drugarcina jajarcina...sto je izuzetno popularno kod muskaraca na nekim podrucjima...ne svuda..
Nesto slicno kao ono , ne cinkaj....sto je meni sumanuto , ne u smislu cinkanja, nego u smislu podrzavanja aktivnosti koju zelis da eliminises....

Dodajte ne cinkaj ali ga kazni da mu ne padne na pamet da to vise odradi...pa cu se sloziti...ali to niko ne bi pristao jer je kazna koju odredi javnost uvek teza i veca od kazne koju odredi pravni sistem..

To su onda žešće glupače. Procedura kod silovanja je jako ponižavajuća kod oštećene. Proći sve to da nekome napakostiš, nije normalno.
Pa heb ga, nije bog / priroda stvorio samo poremećene muške osobe već i ženske. Evo ti par primera sa naših prostora.

https://srpskainfo.com/sada-njoj-pr...se-osvetila-bivsem-laznom-prijavom-silovanja/

https://www.cdm.me/hronika/za-lazno-prijavljivanje-i-lazni-iskaz-osudena-na-sedam-mjeseci-zatvora/

https://medjimurski.hr/varazdinki-p...lovanje-medimurec-je-trazi-95-200-kn-odstete/

Nisam rekla da nema, rekla sam da se rijetko koja žena odluči na to i to je neka vrsna glupača.
A i naveo si primjere....:confused:
Vidi Lapsi, muške psihopate će uništiti devojci/ženi život tako što će je pretući, silovati, objaviti njene nage fotke itd a ženske psihopatkinje sve više koriste lažne prijave za silovanje, to je neka bizarna moda stigla sa zapada. Stvarno ima sve više i više takvih slučajeva i kod nas, ja sam postirao samo tri a ima ih još dosta više.
Stoga je u ovoj priči presudno da li je zaista bilo ili ne silovanja.

Vidi Lapsi, muške psihopate će uništiti devojci/ženi život tako što će je pretući, silovati, objaviti njene nage fotke itd a ženske psihopatkinje sve više koriste lažne prijave za silovanje, to je neka bizarna moda stigla sa zapada. Stvarno ima sve više i više takvih slučajeva i kod nas, ja sam postirao samo tri a ima ih još dosta više.
Stoga je u ovoj priči presudno da li je zaista bilo ili ne silovanja.
U današnje vrijeme nije teško utvrditi da li je došlo do nasilnog odnosa, tj.silovanja. Ako se neka i odvaži na takvu vrstu osvete, treba je dobro kazniti.

Pa ako je žrtva prijavila silovanje valjda je bila da joj skinu DNK, slikaju modrice ako se borila isl.....
Ne mogu samo na osnovu alibija drugara da ga puste ako postoje bilo kakvi drugi dokazi?
Ne moraju da se vide modrice. Muškarac je što se tiče fizičke snage jači od žene devet puta.
Jedino ako neki kržljavi nasrne, pa se onda ona počupa s njim.

U današnje vrijeme nije teško utvrditi da li je došlo do nasilnog odnosa, tj.silovanja. Ako se neka i odvaži na takvu vrstu osvete, treba je dobro kazniti.
Po meni su kazne i za dokazano silovanje i za lažne prijave za silovanje u Srbiji premale. Ok , za silovanje se može dobiti i doživotna ali je raspon premali , od 5 godina a upravo često nasilnik i dobije minimalnu kaznu ili blizu nje.

Za lažne prijave za silovanje se često kod nas i ne dobije kazna a ako je bude, meri se u mesecima. U Engleskoj je jedna npr dobila 8.5 godina jer je tim ljudima napravila pakao od života, bili su i u zatvoru , dobijali svakodnevne pretnje ubistvom, i sami su pokušali samoubistvo, na kućama su im pisali grafite- silovatelji itd itd.

https://www.bbc.com/news/uk-england-cumbria-64950862

Back