Zena ,okidac u muskarcevom mozgu.

danas je muškarac, a i čovek hermafrodit
valjda ne živiš na lovćenu pa vidiš različitost i multikulturanost ljudi
te priče alfa mužjak koji lovi svoju trofejnu žensku, najjači u čoporu su evoluirale
bar u mom svetu
testosteron se kanališe na mnogo kvalitetnije načine

Ne treba ti psihologija prevelika, pogledaj zivotinje. Muzjak se ne takmici sa zenkama, njemu su konkurencija muzjaci. E sada, kako ce se ko nositi sa konkurencijom je pitanje. Ko nema u glavi, ima u bicepsu, tako da neko ce pokazivati svoju fizicku nadmoc tako sto ce naci nekog omanjeg i malo ga zezati, nadajuci se da ce ispasti "alfa muzjak". S druge strane, nekada se muskost dokazuje ukrstanjem pesnica, jer tada dolazi ono teritorijalno i zastitnicki, a pobednik pokazuje da je dovoljno jak da zastiti zenku, i da je spreman da ucini sve da bi se pario sa njom. Naravno, neki idu na svoju duhovitost, vickastost i na drugi nacin pokazuju (zezaju druge muskarce) pokazivajuci svoju nadmoc. Jednostavno, pokazi se (u bilo kom pogledu, fizicki, finansijski, intelektualno) i imaces sansu za parenje.

Zivotinje ovako:

Zato se muskarci da bi dokazali svoju
''Snagu'' ili ''Dominaciju'' pred devojkama
ili zenama na ulici posto poto zele sukobljavati
,i kad za to nema razloga ,ali u njima je to itekako
razlog da bi se obracunao sa drugim muskarcem.
Zanimaju me komentari iz oblasti psihologije.

Pa zato jer znaju da je to ultimativna fantazija svake zeMke ...da se njih dvojica potuku zbog nje..To i silovanje:mrgreen:
Salim se naravno:zper:

jer su se zene pojavom emancipacije na pogresan nacin pokusale pribliziti muskarcu..to jes na sve pogresne nacine pustale muda i nametnule muskarcima da se moraju ponasati ko zivotinje uvek spremne da brane teritoriju

A kako se to namece muskarcu 'da se moraju ponasati ko zivotinje uvek spremne da brane teritoriju'?
mislim..necu ja to pokusati kad mi kazes.. hehe..

pa ono prvo fazon kao cackamo se pickaramo nadjebavamo zaebavamo nadmecemo borimo svadjamo i mirimo fore su danas neizbezne...shatro se na taj nacin pokazuje kefalo i da ribe ne zaostaju..to je i primer dizanja nosa kao nedostizne su neosvojive tvrdjave i zato muskarci ne prilaze..a uopste nisu neosvojive nego misle da na taj nacin dizu cenu..i onda se muskarci kao oko njih lome a to nije onaj zdrav nacin kao pre par decenija da im povladjuju i poklone cvet romanticno..nego iskljucivo kurcenjem i sirovoscu

jer su se zene pojavom emancipacije na pogresan nacin pokusale pribliziti muskarcu..to jes na sve pogresne nacine pustale muda i nametnule muskarcima da se moraju ponasati ko zivotinje uvek spremne da brane teritoriju

Ako tvrdis da su (Mozda) zene krive zbog emancipacije....Kad,cenis da je ta emancipacija
na njih lose uticala 90-ih ili pojavom ''Demokratije'' 5.Oktobra?!

Back