Жена не треба да ћути и трпи

Ako gledamo velike regione i jeste siromasna. Okej, onaj krajnji jug Srbije jeste mnogo siromasan, najsiromasniji ubedljivo, ali ja gledam velike regione.

Jeste, sigurno prodas vise u SO nego u BG.:lol:

Da ti nije BG nosila bi svinjsku mast i guscije perje i prodavala to od vrata do vrata po selima.:rotf:
Ako pricamo o sajmu u bg i poredimo ga sa drugim sajmovima i manifestacijama, nebo i zemlja.
Na svim drugim smo prodali najmanje troduplo vise, plus ako uzmes u obzir koliko ljudi poseti bg sajam a koliko ove druge manje,
Nece ti tesko biti izvesti zakljucak.

Sta imas protiv svinjske masti i guscijeg perja?
A moje licno iskustvo...

Dok sam bio student, moji drugari iz Vojvodine, narocito sa sela su bili najsiromasniji, niko od njih na primer nije imao kola i svi su stalno jurili da jedu u menzi itd.

Drugarice sa sela iz Vojvodine, one bas nikad nisu imale pare...

I inace sam se sretao sa radnicima koji iz vojvodjanskih sela i gradova poput na primer Sida ili Zrenjanina dolaze u BG da rade najprostije i najmanje placene poslove tipa kod Kineza itd.

Dobro :lol:

Ako pricamo o sajmu u bg i poredimo ga sa drugim sajmovima i manifestacijama, nebo i zemlja.
Na svim drugim smo prodali najmanje troduplo vise, plus ako uzmes u obzir koliko ljudi poseti bg sajam a koliko ove druge manje,

Ovo samo znaci da ne prodajete mnogo i ne zaradjujete mnogo nista drugo.

Jeste ti se meni smejes :lol:, a ja za razliku od tebe zivim sam u stanu u "elitnom BG naselju" :navodnik: koji glasi na moje ime i koji vredi sigurno vise nego sve sto tvoji imaju, realno :okok: i pricas o nekom bogatstvu.:roll:

Ah da, pa ti nemas bas nista na svoje ime.:lol:

A nesto mislim da nikada neces ni imati.;)

- - - - - - - - - -

A ja sam iz siromasne centralne Srbije, a ti si iz prebogate Vojvodine.:lol:

Dobro :lol:

Kako ste uspeli da prebacite temu na svinje i guske, majstori. :rotf:

...repka. :hahaha:

Ovo samo znaci da ne prodajete mnogo i ne zaradjujete mnogo nista drugo.

Jeste ti se meni smejes :lol:, a ja za razliku od tebe zivim sam u stanu u "elitnom BG naselju" :navodnik: koji glasi na moje ime i koji vredi sigurno vise nego sve sto tvoji imaju, realno :okok: i pricas o nekom bogatstvu.:roll:

Ah da, pa ti nemas bas nista na svoje ime.:lol:

A nesto mislim da nikada neces ni imati.;)

- - - - - - - - - -

A ja sam iz siromasne centralne Srbije, a ti si iz prebogate Vojvodine.:lol:
Jedno sigurno necu nikad imati kao ti... A to je dugi nokat na malom prstu...:zaljubljena:

Ovo prvo nije istina.
A da, znam za Srdju, izuzetno pametan čovek :tick:

Slazem se da je pametan, ali za necije tudje interese. U svom prirucniku o tome kako se podizu revolucije sugerise da se drzavne institucije izvrgavaju ruglu.
Ne kazem da on stoji iza Belog ali je vrlo verovatno, a poznato je koji centri moci stoje iza njega. Ako i ne stoji iza Belog, Beli nesvesno gura Srbiju u jos vecu propast od ove u kojoj se trenutno nalazimo.

- - - - - - - - - -

da obilic nije bio gej sad bi kosovo bilo srpsko

Tvrdnja u rangu sa tvrdnjom da je Zemlja ravna ploca

:vnaocare:U tom zecu cuci grm :mrgreen:

Rekoh-koja covece cuti,mozda u nekom paralelnom univerzumu

Ali slazem se za ovo "diskretno" po spisku

Ma da...krajnji cilj je muskarcima sustina. Bitno da donese marinadu za meso na rostilju, bitno da odnese carape u korpu za ves, bitno da opegla kosulju ujutru (iako joj sinoc rekao da mu za sutra ne treba nista) itd. Da li ce ona to uz osmeh i "Evo odmah, dragi" ili besna uz "Jebbem li lebac, idiote"...to manje-vise nije bitno. Tolerantni smo po tom pitanju. :mrgreen:

Gdje nalaziš te što ćute ? Često odem u trgovine u naselje Busije . Većina trgovkinja iz Benkovca i okoline .
Jeza je kada naiđe i mušterija Benkovčanka ( poznajem ih po naglasku ) . Da čuješ kakvo je to kreštanje .
Metar jedna od druge a galame ( visoko C ) kao da se dovikuju sa dva brda . Misterija mi je odakle im ti piskavi glasovi .
Najtežim robijašima bih u susjednu ćeliju smjestio jedno 3-4 Benkovčanke .

svet je uredjen jako prosto i to je neverovatno kako skontas kad predjes jednu zivotnu crtu.... zene su komplement svega sto muskarac ima i onoga sto mu fali... kao sto on nije potpun bez nje ona je jos manje bez njega.. i ta prica o emancipovanoj zeni koja ima dildo i ne treba joj penis ne pije vodu.

jedina nesuglasica je ona da muskarci nemaju nikakvu dilemu da kazu iskreno da im ne treba zena kada to najintimnije osecaju i to zaista misle, a zene po pravilu kada to odvale u 99,99 posto slucajevu lazu.

a laz kad se postavi kao parametar zivota onda nemas ni srece nemas ni pameti a jos manje opravdanog samoljublja koje je svakom potrebno. zato zene posize, a muskarci se okrenu i odu... prve zato sto shvate gde su pogresile, a drugi zato sto im je pun q proseravanja.

- - - - - - - - - -

generalno...najosnovnija razlika je ta da su muskarci idealisti koji tragaju za odsjajem sebe u nekoj zeni, a zena po pravilu trazi zrtvu koju ce da pripitomi i od njega napravi pokaznu igracku.

Back