Zena, majka, kraljica

Nije problem to sto je neko uspesan i sve postigne. Problem je uvek kada i ako se mesa u neke stvari na neko naduvenoj i diskriminativnoj osnovi.
Sve i da si ne znam sta uspeo ista prava pred zakonom imas kao i beskucnik.
Trudnica, majka, dojilja, zena, majka i kraljica nisu plemicke titule i one ne vrede vise od drugih ljudi, a primeti se kako misle, ponasaju se i ophode prema drugima neke od njih.

a sa druge strane kad pogledas mlecni put, rupu u kosmosu, galaksiju, meni je smesna i kraljica majka sa svojim nadobudnim stavom
kakvi kraljevi 3,14cke materine plemici..svi ljudi na ovoj planeti imaju isto poreklo
sve je to sviranje q
budi srecan u svom zivotu, al nemoj da bi srecan bio meni da nabijas komplekse da bi sebi nahranio sujetu
kraljica..kako da ne..

a sa druge strane kad pogledas mlecni put, rupu u kosmosu, galaksiju, meni je smesna i kraljica majka sa svojim nadobudnim stavom
kakvi kraljevi 3,14cke materine plemici..svi ljudi na ovoj planeti imaju isto poreklo
sve je to sviranje q
budi srecan u svom zivotu, al nemoj da bi srecan bio meni da nabijas komplekse da bi sebi nahranio sujetu
kraljica..kako da ne..
:sad2: ti si danas nešto što bi rekli u ofu

Reci cu svoje misljenje naknadno.

Najbolji period za ženu je ona godina kada svaki njen potomak uhvati link sa svojim životom i počne da se bavi nečim u čemu svakodnevno postaje sve bolji, pa više ne mora da mu menja pelene, piše domaće ili pravi sendviče unedogled, jer mladunče se konačno osamostalilo.
Ona još nije za bacanje pa može da zatvori szr,,Servis kod Mice 00-24,, i da se prepusti totalnoj dekadenciji koju je otkrila u zrelim godinama i uživanju u svemu u čemu nije stigla dok je imala SZR na svoje ime. Najbolje je da što pre to shvati, jer nema puno vremena - za nekoliko godina ti isti anđeli koji su našli svoj put u životu, pronaći će put unazad pe će jednog dana na njena vrata doneti nekog golotrbog sa krupnim očima naučenog da izgovori samo jednu reč ,,ba ba!,,

Vreme je da čujemo tvoje mišljenje.

Poslednja izmena:
Najbolji period za ženu je ona godina kada svaki njen potomak uhvati link sa svojim životom i počne da se bavi nečim u čemu svakodnevno postaje sve bolji, pa više ne mora da mu menja pelene, piše domaće ili pravi sendviče unedogled, jer mladunče se konačno osamostalio.
Ona još nije za bacanje pa može da zatvori szr,,Servis kod Mice 00-24,, i da se prepusti totalnoj dekadenciji koju je otkrila u zrelim godinama i uživanju u svemu u čemu nije stigla dok je imala SZR na svoje ime. Najbolje je da što pre to shvati, jer nema puno vremena - za nekoliko godina ti isti anđeli koji su našli svoj put u životu, pronaći će put unazad pe će jednog dana na njena vrata doneti nekog golotrbog sa krupnim očima naučenog da izgovori samo jednu reč ,,ba ba!,,

Vreme je da čujemo tvoje mišljenje.

pa napisala na prvoj strani
jezim se zena koje misle da su svemoguce i koje naturaju drugima na nos da su najbolje
sve znamo koliko smo kao servis neophodne, ali ako ides i stalno pravis od sebe zvezdu dostignuca, to mi je pateticno i jadno
niko ne osporava da te zene postizu sve to, ali da su naj naj, to mi ide na zivac
ne mozes biti najbolji u svemu, i ne mozes da sve to stizes, i da budes onako relaksirana i opustena i imas parce zivota samo za sebe
otud i ta ozlojedjenost prema drugima kod takvih zena, tako ja to vidim

- - - - - - - - - -

kljucna rec :lol:

zena sa gomilom promasaja u zivotu i kompleksima

sa akcentom na kompleksima :mrgreen:

Back