Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.238
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma još vše.
Vrlo si skromna
Kada zbija šale i svima je drug...pozitivna osoba u društvu...
- - - - - - - - - -
Ortak.. a.. ša znam..e, ima kera, tako da može...
paeste...Е тај рад, има вел'ке сеси, а не требају јој, само шега да буде на нивоу.
paeste...
Ume da razvedri čoveka, sesi su važne..al nisu primarne..
То ја читав живот говорим женама - топла људска реч, осмеси.. аја јок, оне запињу по своме, избаце сике и сикице и лове типове који би им их зграбили и трљали, стискали, гњечили, једном речју манипулисали истима... а мала Мара је сроз другачија, прави пример лафице.![]()
)
Ja sam o tebi i pisala u stvari.Pa dobro,znam da zvuci smesno,al ja sam se prepoznala
Ne znam zašto svi negde kroz kaficu prozimamo to muskobanjasto, meni to nije karakterna osobina već stav prema životu..
Onda ti muškarci nisu lafovi..![]()
E sada ta većina može da želi jedno ali da za to isto bude nesposobna pa da odvede iz svoje želje oboje u bunar jer za boga miloga neće da prati..Konfucije je o toj stvari ovako rekao: "Vecina muskaraca zeli zenu koja ce da ga PRATI, a ne zenu koja ce da ga VODI...!".
E sada ta većina može da želi jedno ali da za to isto bude nesposobna pa da odvede iz svoje želje oboje u bunar jer za boga miloga neće da prati..
IL me vodi il pusti da te vodim.. Ja nemam problem. Ali ako bih videla da stvari idu u rikverc izvini, vidiš da ti ne ide, pusti sad malo mene..
Lafica je po meni osoba sa sjajnim smislom za humor, direktna, nesputana, otvorena, pozitivna, sposobna, drug i covek.
Muškarcima : komunikativna i sposobna žena koja im se dopada :
1. ali ne žele biti s njom - ali ne žele ni da je uvrijede - u međuvremenu ona im se nađe rame uz rame za neke usluge ( ne mislim na ljubavne - već ovako) i prihvata njihovo društvo, ali ih ne proganja (možda se i potajno nada da će oni skapirati, a možda je stvarno ne zanimaju - svakako taj njen stav da ih ne smara njima je i potreban / dovoljan) ,
2...ili je još nisu pitali , skupljaju hrabrost ...koriste priliku da se druže, da se dive njenoj harizmi i ponekad je neki i pitaju - a od odgovora pozitivnog ili negativnog zavisi hoće li od lafice postati jadnica, paćenica i drugo.
Ženama : komunikatovna i sposobna žena - koja nije predmet zavisti, opasnost ili pretnja za nečiji brak ili vezu zato što:
1. drži do sebe i ima stav - pa mogu da joj se ,,zajedno dive " - aha, ona je carica, jeste, jeste - baš je kul
2. srećno je zauzeta , pa je to super svima, a nađe se za neke usluge , podrške, stavove i pomoći ( ne mislim na ljubavne)
Pa, dobar drug, u sustini. I ja povezujem sa osobom koja nije zlonamerna, nije zavidna, i moze da popije(ali ovo poslednje nije uslov da se bude lafica). Velikodusna osoba.