Zena lafica

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
paeste...
Ume da razvedri čoveka, sesi su važne..al nisu primarne..

То ја читав живот говорим женама - топла људска реч, осмеси.. аја јок, оне запињу по своме, избаце сике и сикице и лове типове који би им их зграбили и трљали, стискали, гњечили, једном речју манипулисали истима... а мала Мара је сроз другачија, прави пример лафице. :ok: :))

То ја читав живот говорим женама - топла људска реч, осмеси.. аја јок, оне запињу по своме, избаце сике и сикице и лове типове који би им их зграбили и трљали, стискали, гњечили, једном речју манипулисали истима... а мала Мара је сроз другачија, прави пример лафице. :ok: :))

Dzaba govoris kad zvalis..za pricu moras biti primer...:lol:

Svaka takozvana zena "lafica" nosi u sebi nesto muskobanjasto sto je mene uvek odbijalo...

Mnogo mi se dopadaju zene mace, koje znaju da se fino umiljavaju.

(Makar da znam da lazu.)

Muškarcima : komunikativna i sposobna žena koja im se dopada :
1. ali ne žele biti s njom - ali ne žele ni da je uvrijede - u međuvremenu ona im se nađe rame uz rame za neke usluge ( ne mislim na ljubavne - već ovako) i prihvata njihovo društvo, ali ih ne proganja (možda se i potajno nada da će oni skapirati, a možda je stvarno ne zanimaju - svakako taj njen stav da ih ne smara njima je i potreban / dovoljan) ,
2...ili je još nisu pitali , skupljaju hrabrost ...koriste priliku da se druže, da se dive njenoj harizmi i ponekad je neki i pitaju - a od odgovora pozitivnog ili negativnog zavisi hoće li od lafice postati jadnica, paćenica i drugo.
Ženama : komunikatovna i sposobna žena - koja nije predmet zavisti, opasnost ili pretnja za nečiji brak ili vezu zato što:
1. drži do sebe i ima stav - pa mogu da joj se ,,zajedno dive " - aha, ona je carica, jeste, jeste - baš je kul
2. srećno je zauzeta , pa je to super svima, a nađe se za neke usluge , podrške, stavove i pomoći ( ne mislim na ljubavne)

Konfucije je o toj stvari ovako rekao: "Vecina muskaraca zeli zenu koja ce da ga PRATI, a ne zenu koja ce da ga VODI...!".
E sada ta većina može da želi jedno ali da za to isto bude nesposobna pa da odvede iz svoje želje oboje u bunar jer za boga miloga neće da prati..
IL me vodi il pusti da te vodim.. Ja nemam problem. Ali ako bih videla da stvari idu u rikverc izvini, vidiš da ti ne ide, pusti sad malo mene..

E sada ta većina može da želi jedno ali da za to isto bude nesposobna pa da odvede iz svoje želje oboje u bunar jer za boga miloga neće da prati..
IL me vodi il pusti da te vodim.. Ja nemam problem. Ali ako bih videla da stvari idu u rikverc izvini, vidiš da ti ne ide, pusti sad malo mene..

Zato su parvi muskarci u vecnom traganju za idealnom zenom.....:whistling:

Muškarcima : komunikativna i sposobna žena koja im se dopada :
1. ali ne žele biti s njom - ali ne žele ni da je uvrijede - u međuvremenu ona im se nađe rame uz rame za neke usluge ( ne mislim na ljubavne - već ovako) i prihvata njihovo društvo, ali ih ne proganja (možda se i potajno nada da će oni skapirati, a možda je stvarno ne zanimaju - svakako taj njen stav da ih ne smara njima je i potreban / dovoljan) ,
2...ili je još nisu pitali , skupljaju hrabrost ...koriste priliku da se druže, da se dive njenoj harizmi i ponekad je neki i pitaju - a od odgovora pozitivnog ili negativnog zavisi hoće li od lafice postati jadnica, paćenica i drugo.
Ženama : komunikatovna i sposobna žena - koja nije predmet zavisti, opasnost ili pretnja za nečiji brak ili vezu zato što:
1. drži do sebe i ima stav - pa mogu da joj se ,,zajedno dive " - aha, ona je carica, jeste, jeste - baš je kul
2. srećno je zauzeta , pa je to super svima, a nađe se za neke usluge , podrške, stavove i pomoći ( ne mislim na ljubavne)

Gljiifaaa ( :

Ma, ne znam, ne bih ja generalizovao da su lafice Amazonke neke...i to....možda i grešim.

Да, има ту и стереотипа, од лафице се у дефкама тражи да може добро да цуга, не знам само зашто се не очекује да је кадра и да замези - да може и да крка к'о прави баја, а не к'о нека птичица, и не знам зашто се не разматра испољавање уметничких афинитета лафице - да ли воли да наручује песме од музиканата, да запева с певаљком, отме од ње микрофон, да заигра у колу или соло на столу, уопште нема анализирања како се лафица понаша на културним манифестацијама и у установама из тог домена културе.

meni je lafica ona sto mi nesto sredi ,a ne mora:cool::rumenko:
ono kad razredna zove,pa kaze,zakasnio je na prva dva casa.ja kazem,pa pobegao je,a ona kaze,aha ,dobro to je isao da vadi krv....:cool:
e to je lafica

Back