- Poruka
- 392.100
Koliko puta smo culi za neku zenu epitet lafica
Sta znaci lafica i sta je to sto jednu zenu cini laficom?
Ko je po vama zena lafica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
temperament i zivotna snaga - srce
temperament i zivotna snaga - srce, upravo ono sto mi je uvek nedostajalo
Pre bih rekal da su ti ljudi koje pominjes to čuli negde u gradskim krugovima pa koriste i kad treba i kada ne treba bez da znaju šta ta reč stvarno znači. Kapiraju da je nešto pozitivno pa se frljaju sa istom.Mene taj izraz podsjeća na estradu, kriminal i ljude iz sličnog okruženja, oni vole da ga koriste, bar kako vidim po medijima, a u svom okruženju nikad nisam čula nekoga da ga neko koristi.
Srdačna, dobronamerna, drugar.. ne kaže za sebe da je LAFICA, to drugi kažu kada je opisuju. Zena koja je svašta proživela i preživela, koja ume da deluje i muškom stranom svoje ličnosti ali je prvo i pre svega žena, ona koja ne insistira, ne histerise nije u fazonu da bude u pravu, već joj je važno da bude srećna. Nije zavidna ni ljubomorna, dobro je sama sa sobom i dobro se oseća u svoj koži.
Pa, dobar drug, u sustini. I ja povezujem sa osobom koja nije zlonamerna, nije zavidna, i moze da popije(ali ovo poslednje nije uslov da se bude lafica). Velikodusna osoba.
Pa, dobar drug, u sustini. I ja povezujem sa osobom koja nije zlonamerna, nije zavidna, i moze da popije(ali ovo poslednje nije uslov da se bude lafica). Velikodusna osoba.
Lavica u horoskopu.........
Ta je boga mi laVica...Жена која иде сама кроз живот без помоћи мушкарца; бори се да отхрани дјецу и ишколује их како зна и умије.
Žena od Lafa.moze i tako.Lavica u horoskopu.........