Zena koja samo brblja, brblja, brblja....

...bezazleni su mi brbljivci nekako, mogu da budem lenja, smeskam se i cutim, klimam i mislim o ko zna cemu...mozak na livadu, opustaju me jer mahom sve govore spontano i bez neke namere...

...najteze mi padaju cutolozi, oni koji traze paznju kroz recitu tisinu, uvek mi je neprijatno kraj njih, sta reci do luda ja, treba da ih pustim bas da vidim dokle su u nekulturi spremni da odu ali mnogo mi bude neugodno, valjda na tu kartu i idu pa ljudi krenu da prave cirkuzante od sebe a sve im nesto ne odgovara, nijedna tema, nijedan ton...amaaaaan, prilagodi se dok se dok si u drustvu pa cuti posle citav dan...padnu mi na stomak kao celik a na srce kao santa leda dok me brbljivci mahom zagreju...

ljudi koji stalno pricaju i ne slusaju imaju problem u komunikaciji ocigledno
nisam jos srela osobu koja ne zatvara usta osim mog muza koji to kad hoce radi s ciljem, a ne slucajno
nemam u okruzenju ljude koji imaju potrebu da non stop pricaju i srecna sam zbog toga
umem da pricam i mnogo i mali, po potrebi, kao i da kazem mnogo i nista, takodje po potrebi
ono sto nisam to je pomenuti tip koji je uvek u pravu
najcesce izadjem iz besmislenih rasprava i ne trudim se da dokazem da je moja poslednja mada znam mnogo ljudi koji za sebe mislke da sve znaju i da su najpametniji
tu boljku sam prelezala i naucila sam da slusam i tako procenjujem ljude, da sebe stavim u drugi plan
mada to dolazi s godinama i doslo je relativno skoro

U ebote , sto ja ne volim kad se prica tokom seksa .
Seksam se ja sa jednom a ona pocne da prica kako
prekosutra ide na operaciju stomaka .
Bem ti , odmah sam se presjekao i zapalio cigaretu .
Situacija kad ne znas sta da kazes .:confused:

Šta bi radio da živiš u zgradi sa flis-papir zidovima? Sexao se retko, stavio zvučnu izolaciju da te zvukovi ne dekoncentrišu ili...:lol:

On valjda kada bi se sexao, ako je dobar sex, ne bi ni cuo druge, nego bi samo njega culi... ;)

Ja razumela da on to u tisini obavi. Mozda i svecu zapali?

Sa ispraznim brbljivcima mogu se naci jednom ili dva puta u istom drustvu i ne vise. Nedavno sam upoznala zenu u parku sa kojom sam provela oko 45 min i uspela sam postaviti samo jedno pitanje. A ja mislila da ja puno pricam! Pri drugom susretu skontah da je to verovatno bilo od nekakve treme, posto smo onda uspele voditi dvostranu konverzaciju.

Danas sam video zenu koja brblja bez prestanka! :dash: :dash: :dash:

...
Sta vi, zene, kazete na sve to?

Obicno mi ne smeta. Osim ako neko ne zvoca direktno meni. Tipa, radimo nesto skupa pa X puta ponovi istu recenicu i sl.
...a inace se iskljucim, nekad ne uspevam...pa mi muka. :(
Nedavno sam putovala busom i dva lika (glasno) pricaju, tj. "smisljaju" reklamu za zvake, s ciljem da impresioniraju neku cicu koja ih je tek na pola puta o`ladila da ima frajera 3 god. ...jedan insistirao da ga doda na FB, ona rekla-Ok, a ovaj pitao, pa kako kad mu ne zna prezime? :mrgreen: Onda momenat, resavaju naglas slagalicu..., opet u cilju impresioniranja, tik pred saznanje da doticna nije zainteresovana. Pa jedan objasnjava citat, a veze nema sa zivotom sta znaci ali se pravi da zna pa mrsi li mrsi...jooooj!
Ova do mene spava, hrce...smrdi bus, pretoplo, dupke pun do zadnjeg mesta...doslo mi da svisnem, ne mogu docekati da izadjem, putujem kao na iglama da sedim. Nisam se nikako mogla iskljuciti. :neutral:

Danas sam video zenu koja brblja bez prestanka! :dash: :dash: :dash:

Samo prica, prica, prica... Mi jedemo, ja vec pojeo corbu, i presao na glavno jelo, ona i dalje prica... I jos je sam svesna toga, kaze: "jao, ja moram da pricam i dok jedem, ja sam tako navikla. Kazu ne treba srkati, a ja kazem a ne mogu tako bez srkanja, nekako nije mi to to, ja volim bar malo da srcem, onda mi je lepse, jel da da je lepse kada se srce. Kazu da svaki zalogaj treba zvakati 31 put, tako je bolje, MM samo sazvace kratko i proguta, a ja mu kazem ne valja ti to. Treba uvek da zvaces vise.Ja mnogo volim da pricam, izvinite ako sam dosadna. Ja moram stalno da pricam, cak i za stolom. A vi ste vec pojeli svoje, a ja samo pricam" i tako dalje... Ne prestaje!!!! A naravno ni jedna tema nije suvise nepristojna, cak i za stolom. "Ja sam se okupala. Svaki put kada negde ide ja se okupam, i obucem ciste gace" (OK sada preterujem, TO nije izjavila za stolom :rotf: )

PRVO sto UVEK pomslim kada vudim nekoga takvog "O Boze, kako li je njenom muzu!!!" Kontam, nije takva postala, verovatno je bila takva i pre. Kako je uopste uspela da se uda??? Ili je i taj neki tupko... :think:
Plus jako glasno prica.

Uzgred... Imam tako jednog kolegu, isao sam sa njim samo 1x na sluzbeno putovanje 6 dana, i odlepio sam. Non stop brblja, cereka se, i zapitkuje nesto. Dosadan je katastrofa. Ali da prica nesto pametno, ne to su sve same gluposti! :dash:
Svaki dan sa njim sa se pitao, Boze kako je njegovoj zeni i kako je uopste uspeo da se ozeni?!?!?

:zlud:

Sta vi, zene, kazete na sve to?

Zato se i udala, bila je zanimljiva :)

Back