Zena koja samo brblja, brblja, brblja....

Duboko u tebi

Domaćin
Poruka
3.414
Danas sam video zenu koja brblja bez prestanka! :dash: :dash: :dash:

Samo prica, prica, prica... Mi jedemo, ja vec pojeo corbu, i presao na glavno jelo, ona i dalje prica... I jos je sam svesna toga, kaze: "jao, ja moram da pricam i dok jedem, ja sam tako navikla. Kazu ne treba srkati, a ja kazem a ne mogu tako bez srkanja, nekako nije mi to to, ja volim bar malo da srcem, onda mi je lepse, jel da da je lepse kada se srce. Kazu da svaki zalogaj treba zvakati 31 put, tako je bolje, MM samo sazvace kratko i proguta, a ja mu kazem ne valja ti to. Treba uvek da zvaces vise.Ja mnogo volim da pricam, izvinite ako sam dosadna. Ja moram stalno da pricam, cak i za stolom. A vi ste vec pojeli svoje, a ja samo pricam" i tako dalje... Ne prestaje!!!! A naravno ni jedna tema nije suvise nepristojna, cak i za stolom. "Ja sam se okupala. Svaki put kada negde ide ja se okupam, i obucem ciste gace" (OK sada preterujem, TO nije izjavila za stolom :rotf: )

PRVO sto UVEK pomslim kada vudim nekoga takvog "O Boze, kako li je njenom muzu!!!" Kontam, nije takva postala, verovatno je bila takva i pre. Kako je uopste uspela da se uda??? Ili je i taj neki tupko... :think:
Plus jako glasno prica.

Uzgred... Imam tako jednog kolegu, isao sam sa njim samo 1x na sluzbeno putovanje 6 dana, i odlepio sam. Non stop brblja, cereka se, i zapitkuje nesto. Dosadan je katastrofa. Ali da prica nesto pametno, ne to su sve same gluposti! :dash:
Svaki dan sa njim sa se pitao, Boze kako je njegovoj zeni i kako je uopste uspeo da se ozeni?!?!?

:zlud:

Sta vi, zene, kazete na sve to?

Zavisi od toga koji je tip pricalice.
Neke obozavam i imam najbolju drugaricu koja je pricalica...

Ne volim one koji samo pametuju i uvek misle da su u pravu,
tipa, sta god pomenes, ta osoba sve zna i zna najbolje i zna uvek bolje od tebe.
Kad je neko prosto brbljiv i voli da caska ne zaklapa o nekim nebitnim stvarima,
neopterecujucim i zabavnim, ne smeta mi

Ne volim one koji samo pametuju i uvek misle da su u pravu,
tipa, sta god pomenes, ta osoba sve zna i zna najbolje i zna uvek bolje od tebe.

Jao to je posebna podkategorija! :dash:

STa god da kazes, on/ona se razume bolje od tebe.

Iako nije procitao knjigu o kojoj se prica, zna bolje od tebe sta je pisac hteo da kaze... :roll:

Ali to nije nuzno povezano sa NON-STOP pricanjem...

- - - - - - - - - -

...i ti si je slushao?...booooze :lol:

NIsam imao izbora, za vreme jela. A pre i posle sam je cuo iz susedne sobe, kroz naravno zatvorena vrata. Imam one neke industrijske sluske, protiv buke, da sam se setio, stavio bi ih...

- - - - - - - - - -

Ko mnogo prica - ne moze a da ne prica i gluposti.......

i nepromisljeno ^^

i tracari...... :ljak:

Pa to i jeste tacno, tim tempom se brzo istrose sve normalne teme...

NIsam imao izbora, za vreme jela. A pre i posle sam je cuo iz susedne sobe, kroz naravno zatvorena vrata. Imam one neke industrijske sluske, protiv buke, da sam se setio, stavio bi ih...

"IMAM MOC"...reche himen...o kako to pervrezno zvuchi i pogodno je dosetkama i verbalnim mahinacijama :rumenko:
elem...imam moc da se diskonektujem od sredine (sem u uslovima eksremne tishine) sa sve crtanim oblachkom gde dva majmuncheta,jedno drugom trebe vashke

al jednu stvar organski ne mogu svariti...da neko pricha dok jede
takve individue odmah ucutkujem

ja sam bio na slavi...i jeo sam,jeo,jeo...

...i zapakovao jedan oval za poneti...za kucu :rumenko:

pa i mi smo jeli i jeli i jeli, ali dok jedes imas osecaj da oko tebe zuji muva neprekidno. :lol: ja sam se prvi put srela sa osobom koja bukvalno ne zatvara usta i od koje niko nije mogao da dodje do reci i da pricamo i mi ostali izmedju sebe.

- - - - - - - - - -

koliko god da se iskljucis zuji i dalje. :huh:

pa i mi smo jeli i jeli i jeli, ali dok jedes imas osecaj da oko tebe zuji muva neprekidno. :lol: ja sam se prvi put srela sa osobom koja bukvalno ne zatvara usta i od koje niko nije mogao da dodje do reci i da pricamo i mi ostali izmedju sebe.

- - - - - - - - - -

koliko god da se iskljucis zuji i dalje. :huh:

pozajmicu ti macehu da praktichno formirash novi skil distance
ne morash je vracati :lol:

- - - - - - - - - -

Što niste probali da dignete dva prsta? :rotf:

totalno reshenje...pesma uz gusle...kolektivna :mrgreen:

Back