Žena kad pamet popije...

Sto su muskarci udaljeniji od poslednjeg orgazma, zena moze vise da ih kontrolise. Najmanje moze da ih kontrolise neposredno posto muskarci dozive orgazam. Muskarci su generano najracionalniji u tom trenutku posle dozivljenog orgazma.

Ako neku zanima kako da kontrolise muskarca- samo mu jednostavno ne daj da svrsi, ili prolongiraj taj cin sto vise. Sex npr. bas ubrzava taj cin, tako da- sto mu manje dajes, vecu kontrolu nad njim imas.

I to je to.

Sto su muskarci udaljeniji od poslednjeg orgazma, zena moze vise da ih kontrolise. Najmanje moze da ih kontrolise neposredno posto muskarci dozive orgazam.

Ako neku zanima kako da kontrolise muskarca- samo mu jednostavno ne daj da svrsi, ili prolongiraj taj cin sto vise. Sex npr. bas ubrzava taj cin, tako da- sto mu manje dajes, vecu kontrolu nad njim imas.

I to je to.

znaci dobro je biti cicija :mrgreen:

Зашто би неко желео да манипулише другим људским бићем на тако примитиван начин?

Pa ne znam.

Ja nemam tu zelju.

Ali vidim da postoji masa ljudi, muskaraca i zena, koji se ne bave kvalitetom medjuljudskih odnosa, tj. trazenjem, ispitivanjem i poklapanjem ogoljenih sustina neka dva bica; nego igrom 'Sta ja da uradim da me on/a zavoli?'.

Back