Žena je...

Ronik:
*Rea*:
Steffan:
sa zenom jedino mogu da podelim moja najintimnija osecanja... da je volim i buden voljen na nacin na koji to najvise volim... zena ce jednog dana biti moja supruga i majka moja dece i volecu je kao moj zivot jer ona ce to za mene i da bude... eto..
Sto ga napadate? Zar covek ne moze iskreno da odgovori a da ga ne docekate na noz?
Evo to su zene
Crna rupa za gutanje bednih izgovora, komplimenata i slicnih gluposti serviranih od strane pokvarenih muskaraca
Zene! Imam jednu sokantnu vest za vas... thats all lies!
Nemoj tako, i ja sam poverovala………….. Neces valjda i mene da razocaravas? Curka sam, je li? :(

A sto se tice Steffanove izjave…..
Pa, znas sta… Jeste tacno da muskarci samo sa zenom mogu podeliti najintimnija osecanja. Samo zeni koju vole oni mogu pokazati i svoju slabiju stranu – ono sto ce njoj iskreno reci iz dubine srca ne bi mogli reci nijednom prijatelju, jer bi verovatno bili proglaseni… necim – seka persom, na primer, da ne kazem nesto gore.
Uglavnom, verujem u sve ono sto je Steffan rekao (pa, kako i ne bih kad sam ludo zaljubljena u njega.. :P )

Sto se tice komplimenata i izgovora – nije to prava ljubav ako postoji potreba za tim. A ti to znas sigurno.

KOMPLIMENTI – glupost! Samo kad za njima postoji potreba… Ja ne volim mnogo komplimente (samo u pravom trenutku), a oni me svakako ne mogu ‘pripitomiti’ kad sam iznervirana. A zar muskarci ne vole komplimente? Npr. moj decko jako voli kad mu kazem da je bas zgodan, ili da me uzbudjuje kad pocne da prica ozbiljno o strucnim stvarima, tad je bas sexy (tad ga nista ne razumem, pa se samo skoncentrisem na njegove divne, meke usne i trudim se da izgledam pametno, ali mi ne ide…). (ali cesto se desava da mu kazem nesto grozno – npr. ‘Ti si bas i mogao da se sredis malo – neobrijan si, svu me grebes kad me ljubis, a vidi na sta ti lici ta majica… Ne znam kako mozes da je nosis’) – dakle – ZENE SU ZVOCALICE! Ali ipak znaju da kazu pravu rec u pravom trenutku.

IZGOVORI? Prava zena prozre svaku muskarcevu laz… Tako da se uzalud trudite. Ja sam cak pocastvovana sto je moj dragi UVEK sa mnom iskren. I sto me nikad ne laze, jer to znaci da me smatra RAVNOM SEBI. U svakoj drugoj situaciji muskarac posmatra zenu kao nize bice.

I ne dirajte *Reu*, ona je jako fina devojka.
NE RUSITE NAM ILUZIJE, bezosecajni stvorovi! :evil:

Lav Nikolajevič Tolstoj je lepo rekao da....

Većina muškaraca traži od svojih žena vrline kojih se oni sami ne pridržavaju.... :lol:

Ili ovo....najbolji znak istine je jednostavnost i jasnoća, laž je uvijek zamršena, nakinđurena i rečita..... :P

pa...tako vam je i u MŽ odnosima...:wink:

A muški....ŽENE SU ZAKON :wink:

Snezna_kraljica:
Nemoj tako, i ja sam poverovala………….. Neces valjda i mene da razocaravas? Curka sam, je li? :(

A sto se tice Steffanove izjave…..
Pa, znas sta… Jeste tacno da muskarci samo sa zenom mogu podeliti najintimnija osecanja. Samo zeni koju vole oni mogu pokazati i svoju slabiju stranu – ono sto ce njoj iskreno reci iz dubine srca ne bi mogli reci nijednom prijatelju, jer bi verovatno bili proglaseni… necim – seka persom, na primer, da ne kazem nesto gore.
Uglavnom, verujem u sve ono sto je Steffan rekao (pa, kako i ne bih kad sam ludo zaljubljena u njega.. :P )

Sto se tice komplimenata i izgovora – nije to prava ljubav ako postoji potreba za tim. A ti to znas sigurno.

KOMPLIMENTI – glupost! Samo kad za njima postoji potreba… Ja ne volim mnogo komplimente (samo u pravom trenutku), a oni me svakako ne mogu ‘pripitomiti’ kad sam iznervirana. A zar muskarci ne vole komplimente? Npr. moj decko jako voli kad mu kazem da je bas zgodan, ili da me uzbudjuje kad pocne da prica ozbiljno o strucnim stvarima, tad je bas sexy (tad ga nista ne razumem, pa se samo skoncentrisem na njegove divne, meke usne i trudim se da izgledam pametno, ali mi ne ide…). (ali cesto se desava da mu kazem nesto grozno – npr. ‘Ti si bas i mogao da se sredis malo – neobrijan si, svu me grebes kad me ljubis, a vidi na sta ti lici ta majica… Ne znam kako mozes da je nosis’) – dakle – ZENE SU ZVOCALICE! Ali ipak znaju da kazu pravu rec u pravom trenutku.

IZGOVORI? Prava zena prozre svaku muskarcevu laz… Tako da se uzalud trudite. Ja sam cak pocastvovana sto je moj dragi UVEK sa mnom iskren. I sto me nikad ne laze, jer to znaci da me smatra RAVNOM SEBI. U svakoj drugoj situaciji muskarac posmatra zenu kao nize bice.

I ne dirajte *Reu*, ona je jako fina devojka.
NE RUSITE NAM ILUZIJE, bezosecajni stvorovi! :evil:

Naterala si me da napisem prvi post od kuce :lol:
Necu komentarisati moj prethodni post, bas me briga sta neko misli o meni :wink: U sustini topik je glup, kao i vecina topika ovde. Ja samo trazim jeftinu zabavu :wink:
Mrzi me sada da objasnjavam, filozofiram i razglabam o musko-zenskim odnosima :?
To sam radio kad sam bio u tvojim godinama...shvatices i ti da su reci u pravoj iskrenosti suvisne, siromasno sredstvo za iskazivanje stavova i osecanja. Samo tvoji postupci govore o tebi, kakva si osoba. Jos je gora glupost kada recima pokusas da opises sebe.
Zato i ne verujem u sve ovo, chat, forum itd...
Savetujem i tebi da shvatis to sto pre, nista ovde vredno neces naci. U suprotnom, samo ces se razocarati...

wishfish:
...ono sraaanje oko piččke, ili u razradjenijoj varijanti, gomila mesa oko piččke koje držiš dok ******... O kakva odvratna izjava, no mota mi se po glavi koliko vas muškaraca iskreno misli tako? Šta je za vas žena?
Kako si ovo napisala,stvarno cu poceti da mislim tako o zenama... :roll: :roll: :roll:

wishfish:
Armagedon:
wishfish:
...ono sraaanje oko piččke, ili u razradjenijoj varijanti, gomila mesa oko piččke koje držiš dok ******... O kakva odvratna izjava, no mota mi se po glavi koliko vas muškaraca iskreno misli tako? Šta je za vas žena?
Kako si ovo napisala,stvarno cu poceti da mislim tako o zenama... :roll: :roll: :roll:
Samo izvoli :roll:
a mi mushkici, kada lezimo, u stvari smo postolje za pishu da ne padne :roll:

Ronik:
Naterala si me da napisem prvi post od kuce :lol:
Necu komentarisati moj prethodni post, bas me briga sta neko misli o meni :wink: U sustini topik je glup, kao i vecina topika ovde. Ja samo trazim jeftinu zabavu :wink:
Mrzi me sada da objasnjavam, filozofiram i razglabam o musko-zenskim odnosima :?
To sam radio kad sam bio u tvojim godinama...shvatices i ti da su reci u pravoj iskrenosti suvisne, siromasno sredstvo za iskazivanje stavova i osecanja. Samo tvoji postupci govore o tebi, kakva si osoba. Jos je gora glupost kada recima pokusas da opises sebe.
Zato i ne verujem u sve ovo, chat, forum itd...
Savetujem i tebi da shvatis to sto pre, nista ovde vredno neces naci. U suprotnom, samo ces se razocarati...
Bas te briga i sta ja mislim o tebi? Doooobro.
Kad si bio u MOJIM godinama….. dobro, preci cu preko toga….
Da, razumem i ja da reci nisu potrebne. Nisu potrebni ni ekstremni dokazi ljubavi. Vec samo ono sto je precutno. Ne mora ti neko stalno izjavljivati ljubav da bi znao da te voli. (mada je to meni preko potrebno, verovatno zato sto sam nesigurna osoba. Sta cu, dosadna sam i to je jace od mene).
Rec je ipak… puka materijalizacija simbola.
‘nista ovde VREDNO NECU NACI’? A sta ja to trazim? Sta to treba da znaci? Ja nista ne trazim, niti ista ocekujem, meni samo vreme prolazi, i slusam kako drugi razmisljaju. Zasto mislis da ja imam ocekivanja od ovog foruma?
Ne, ne, imam pogresan pristup ovom tvom postu…
Cini mi se kao da hoces da mi kazes da jedna osoba iz tvog okruzenja u stvari – ne valja nista. I da je sve to lazno…. :roll: :?:

Snezna_kraljica:
Bas te briga i sta ja mislim o tebi? Doooobro.
Samim tim sto sam pokusao da ti dobronamerno i ozbiljno odgovorim znaci da mi nije bas skroz svejedno sta ces ti da mislis. To je za kratko vreme sto provodimo ovde uz cinjenicu da jedno drugo uopste ne poznajemo, dosta. Mozda ti to zvuci prepotentno, ali bi i ti trebala tako da razmisljas, ako vec nije tako, a mislim da jeste. :wink: U stvari siguran sam da jeste, ali tvoja sujeta i nesigurnost u sustini daju privid da ti je stalo do misljenja vecine ljudi sa foruma. Sta moze da bude drugo? :)
Snezna_kraljica:
Kad si bio u MOJIM godinama….. dobro, preci cu preko toga….
Stvarno ne vidim sta si lose videla u ovome? :D
Snezna_kraljica:
Da, razumem i ja da reci nisu potrebne. Nisu potrebni ni ekstremni dokazi ljubavi. Vec samo ono sto je precutno. Ne mora ti neko stalno izjavljivati ljubav da bi znao da te voli. (mada je to meni preko potrebno, verovatno zato sto sam nesigurna osoba. Sta cu, dosadna sam i to je jace od mene).
Rec je ipak… puka materijalizacija simbola.
Znaci bukvalno sto je napisano u vezi ovoga gore je trebalo da objasni da sa onim 'crna rupa' nisam bio ozbiljan. Da moji postupci prema voljenoj osobi govore o meni i mom odnosu prema zenama, a ne post na forumu koji mi samo sluzi za ubijanje monotonije zvana 9-17. Opet sam stekao utisak da si se osetila prozvanom...gde? :D
Snezna_kraljica:
‘nista ovde VREDNO NECU NACI’? A sta ja to trazim? Sta to treba da znaci? Ja nista ne trazim, niti ista ocekujem, meni samo vreme prolazi, i slusam kako drugi razmisljaju. Zasto mislis da ja imam ocekivanja od ovog foruma?
Ne, ne, imam pogresan pristup ovom tvom postu…
Cini mi se kao da hoces da mi kazes da jedna osoba iz tvog okruzenja u stvari – ne valja nista. I da je sve to lazno…. :roll: :?:
Naravno da imas pogresan pristup mom postu.
Uopste ne mislim da ti nesto trazis ovde, tacnije sigurno nista konkretno ne trazis. Uostalom, svako je na ovom forumu iz odredjenih razloga. O tome sta ja mislim iz kojih razloga si ti ovde, mogu da ti kazem bez ustezanja samo na PM, mada ne znam zasto bi tebe zanimalo moje misljenje, ono uopste nije vazno, a po najmanje tebi potrebno. Pobogu, ali stvarno nisam mislio onako kako si ti shvatila.
Stefan ne valja nista? Sve pogresno protumacis... :roll: nisam uopste konkretno mislio na njega.
O njemu mogu samo da ti kazem sve najbolje, uostalom odlican mi je drug vec 12 godina. I da hocu, ne bih mogao da kazem neku ruznu rec o njemu. Ovo objasnjenje sam cisto napisao da ne bih pokvario vase odnose, jer on dobro zna sta ja mislim. Poenta je da sam hteo da kazem da ovako ne mozes blize da upoznas osobu...mislim da ni njega uopste ne poznajes, ni priblizno njegovu pravu prirodu.
Za kraj,
u celom mom prethodnom postu se samo jedna recenica odnosila na tebe, a to nije nista drugo bilo do stvarno dobronamerni savet koji ti nisi uspela pravilno da protumacis. Mozda stvarno tebi takav nije bio poteban, sa moje strane neopravdan, ne znam... Jos jedan i necu vise, obecavam :wink:
Kada ti neko napise nesto bez ulepsavanja, ali sa dobrom namerom, pokusaj da obuzdas svoju sujetu, a ti ga prihvati ili odbaci, tvoja stvar :wink:
Lako je biti slatkoreciv...kao vecina ovde...
I MOLIM TE, probaj da razumes ovo sto sam ti napisao, nemam nikakve namere da te vredjam , niti sam imao ni u prethodnom postu. I dalje mislim da si inteligenta, dobra osoba koja se izdvaja na ovom forumu svojim kvalitetima...
Nista ruzno ne mislim o tebi, stvarno ti zelim sve najbolje :wink:
Pozdrav, i necu vise da budem ozbiljan :?
Ipak je ovo pogresno mesto za to :wink:

kojote:
wishfish:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
RONIK, PA TI SI JEDAN FIN I NORMALAN TIP :!: :!: :?: :!: :!: :?: :!: :!: :D

...DEFINITIVNO...OTKIDAM ZA TOBOM...SVE DELOVE TVOG...PREKRASNOG TELA.SHTUKICE MOJA.MLJAC! :wink: :wink: :wink: :D :wink:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Sad sam shvatila! :shock: Ono o slatkorecivim tipovima se odnosilo na TEBE, kojote! :lol: E, pa, Ronik nas je sad sve prosvetlio, tako da ti vise nista ne verujemo - savet - promeni pristup! 8) :idea:

Snezna_kraljica:
kojote:
wishfish:

...DEFINITIVNO...OTKIDAM ZA TOBOM...SVE DELOVE TVOG...PREKRASNOG TELA.SHTUKICE MOJA.MLJAC! :wink: :wink: :wink: :D :wink:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Sad sam shvatila! :shock: Ono o slatkorecivim tipovima se odnosilo na TEBE, kojote! :lol: E, pa, Ronik nas je sad sve prosvetlio, tako da ti vise nista ne verujemo - savet - promeni pristup! 8) :idea:

...PRIMAM SAVETE OD "BALAVICA".NE MENJAM NISTA OD CUDI...mozda malo-dlaku...TEBE CU JA DA MENJAM-DA MENI BUDES BOLJA(u perspektivi)-BEBIRONICARKO! :wink:

Snezna_kraljica:
kojote:
wishfish:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Back