Zena je zeni..

nećeš ništa propustiti sa cime se vec nisi srela u zivotu
ova gospodja sladjana sve lepo vidi
samo ne vidi resenje
izeš kriticara kome je nacin da se bori protiv nekih pojava samo put u sopstvenu popularnost

Poslednja izmena:
nećeš ništa propustiti sa cime se vec nisi srela u zivotu
ova gospodja sladjana sve lepo vidi
samo ne vidi resenje
izeš kriticara kome je nacin da se bori protiv nekih pojava samo put u sopstvenu popularnost
Mene je podstakla na razmišljanje, mada ne na način na koji je želela.
Evo, ona je sa jednom namerom snimila ovaj klip, a rezultat će biti suprotan tome. Koliko će sama doprineti stavu da žena ženi treba da bude vuk, jer je to jedini način da se odbraniš od tih zlih žena.

Ovde se opet na isti način polazi od toga da je problem u drugima, sa srdačnom preporukom da se ti drugi pozabave malo problemom, a ne da je problem u nama samima. Nešto malo načeto, ali uz očekivanu ogradu sebe od svih ostalih.

Mada je ja volim, uglavnom uspe da me nasmeje. :)

Mene je podstakla na razmišljanje, mada ne na način na koji je želela.
Evo, ona je sa jednom namerom snimila ovaj klip, a rezultat će biti suprotan tome. Koliko će sama doprineti stavu da žena ženi treba da bude vuk, jer je to jedini način da se odbraniš od tih zlih žena.

Ovde se opet na isti način polazi od toga da je problem u drugima, sa srdačnom preporukom da se ti drugi pozabave malo problemom, a ne da je problem u nama samima. Nešto malo načeto, ali uz očekivanu ogradu sebe od svih ostalih.

Mada je ja volim, uglavnom uspe da me nasmeje. :)
ne mogu da odgledam ceo klip sada, pogledacu kasnije
ali koliko ja kontam njen cilj i jeste da te potakne na razmisljanje, u vecini klipova, ev ukaze na neki problem karikirajuci do krajnjih granica, a tebi ostavi da zauzmes stav

e a kada pogledam klip kasnije javicu da li ostajem pri ovom stavu i za ovaj klip : )

mislim da je normalno da nekog u nekom trenutku mrziš, tj deluje mi teško postići da ti je svako i svaka pojava draga. drugo je što to treba da držiš u prihvatljivim okvirima
npr kad si u autobusu, nisu ti svi ljudi gotivni, nekad je to vezano za tip ljudi, nekad za neke konkretno
ali ne možeš zato sad ti da seješ okolo
to sve u praksi nije skroz izvodljivo
isto kao što i ti nisi ili tvoj tip svima ok
to su u stvari negativna osećanja, ne znam da li je uvek nešt kao mržnja, da li bismo i pored svega toga mogli bar malo bolje, verovatno, ali kako

Volim i ja, dakle moram i da ih trpim, o sudbo kleta!
Rado bih da ih ne volim, ali ne ide. :(
Znate zašto strejt muškarci ne vole pedere, pa ih mlate po paradama i slično? - Iz čiste zavisti!
nesto si me pogresno razumeo
moja ljubav prema zenama nema mnogo dodirnih tacaka sa mojom seksualnom orijentacijom
zene su draga bica i super ljudi ako znas kako da iz njih izvuces ono najbolje
naravno, mogu biti i sušta suprotnost tome sve zavisi sta od nje hoces da dobijes
pa zar to nije super? tesko da moze da bude dosadno:lol:

zena je zeni drug i tacka

:D
dr.jpg

Back