gost 189405
Elita
- Poruka
- 16.683
Mislite o tome

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene je podstakla na razmišljanje, mada ne na način na koji je želela.nećeš ništa propustiti sa cime se vec nisi srela u zivotu
ova gospodja sladjana sve lepo vidi
samo ne vidi resenje
izeš kriticara kome je nacin da se bori protiv nekih pojava samo put u sopstvenu popularnost
ne mogu da odgledam ceo klip sada, pogledacu kasnijeMene je podstakla na razmišljanje, mada ne na način na koji je želela.
Evo, ona je sa jednom namerom snimila ovaj klip, a rezultat će biti suprotan tome. Koliko će sama doprineti stavu da žena ženi treba da bude vuk, jer je to jedini način da se odbraniš od tih zlih žena.
Ovde se opet na isti način polazi od toga da je problem u drugima, sa srdačnom preporukom da se ti drugi pozabave malo problemom, a ne da je problem u nama samima. Nešto malo načeto, ali uz očekivanu ogradu sebe od svih ostalih.
Mada je ja volim, uglavnom uspe da me nasmeje.![]()
Naravno.Volim i ja.Ne volim nedoslednost u ponašanju, ali to je tako.ne znam sta da kazem, ja volim žene
Volim i ja, dakle moram i da ih trpim, o sudbo kleta!ne znam sta da kazem, ja volim žene
nesto si me pogresno razumeoVolim i ja, dakle moram i da ih trpim, o sudbo kleta!
Rado bih da ih ne volim, ali ne ide.
Znate zašto strejt muškarci ne vole pedere, pa ih mlate po paradama i slično? - Iz čiste zavisti!
nedosllednost nije samo zenska privilegijaNaravno.Volim i ja.Ne volim nedoslednost u ponašanju, ali to je tako.
Sitničariš.BTW, na koji način bi ti posavetovala sina da sebi izabere ženu?nedosllednost nije samo zenska privilegija
naposletkušta da radimo sa muškom doslednošću koja stalno bira nedosledne žene
rezultat te doslednosti je poražavajuć
vidiš ne zna čovek šta je bolje![]()