Zena je zeni vuk

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kaze da joj natpis na avataru koji je u zenskom rodu stoji ispod slike koja je u muskom.
t2731.gif

Kazu:
Zene ce mnogo vise i cesce komentrisati druge zene i njihove mane nego muskarci
Zena ce za drugu zenu pre od muskarca reci da je glupa, ruzna, debela ili mrsava,da ima losu frizuru, da ne ne ume da se obuce,niti nasminka, da je sponzorusa ako joj njen muskarac pegla racune u prodavnici :D..da je „laka zenska“ ako menja muskarce.Jos ako nije udata i nema decu tek je onda na tapetu.Ako je uvek direktna i kaze ono sto misli,ako joj je zivot osmisljen na njen nacin i bez nametnutih normi i istovetnosti,ako ne ucestvuje u trcevima vec gleda svoja posla.. jos ako je i uspesa u onome sto radi..nesto kod nje ipak nije u redu..zar ne ?
Jer covek je coveku vuk a zena zeni
Da li je to ljubomora, obicna zenska pakost ili zavist sto nisu na mestu te zene, ili cinjenica da ne mogu da podnesu da je neko bolji od njih i zauzimaju u startu gard i donose zakljucke iako osobu i ne poznaju dovoljno ili je razlog svemu tome njihova neostvarenost i nemoc da se ostavare u onim stvarima u kojima je druga zena uspela..
Mislim na zene generalno..ni na jednu posebno
Ok...znam, bice da sve ovo nije tacno pa ni ovde na ovom pdf-u....ipak:
U cemu je kvaka ?

kompleksi koji se kriju zajedno sa necijom nesposobnoscu da vlada sobom i sopstvenim zivotom

Kakva je to greška u ženskoj glavi
pa vole da "skinu" muškarca drugarici ili sestri?

Ili se rode s tim?

Ta greška ne postoji samo u ženskim glavama.
Nisi čuo nikada da se tako nešto dešava u jednoj porodici (u kojoj svi složno žive :lol:) među muškim članovima,ili misliš da je i onda samo ta žena kriva? Ili da se najbolji prijatelji posvađaju zbog jedne žene? Kumovi,kućni prijatelji....ništa,nikada..?

Ta greška ne postoji samo u ženskim glavama.
Nisi čuo nikada da se tako nešto dešava u jednoj porodici (u kojoj svi složno žive :lol:) među muškim članovima,ili misliš da je i onda samo ta žena kriva? Ili da se najbolji prijatelji posvađaju zbog jedne žene? Kumovi,kućni prijatelji....ništa,nikada..?

boze emocijo,pa to je muskarac,to se ne racuna

Ili kada muskarac "skine" devojku drugu ili bratu
ili kada se spandja sa bratovljevom zenom...|?

Sta cemo sa tim?

Kao što je već rekao ovaj jedan, sama pojava žene baca u iskušenje mnoge muškarce. I zbog toga su se posvađala mnoga braća, prijatelji, započeli mnogi ratovi... To odaje koliko muškarci znaju biti slabi jer se nikad ne **** bratovljeva žena i prijateljeva, nikada!

Kao što je već rekao ovaj jedan, sama pojava žene baca u iskušenje mnoge muškarce. I zbog toga su se posvađala mnoga braća, prijatelji, započeli mnogi ratovi... To odaje koliko muškarci znaju biti slabi jer se nikad ne **** bratovljeva žena i prijateljeva, nikada!

Ama nema to veze.
Zavisi koliko je ko zreo i vaspitan. Ko je pametan zna da ni jedna ljubav ne traje večno. Ovo je malo izlizano, ali da, jedino će debil ugroziti prijateljstvo ili odnose u porodici zbog nekog ko mu se svideo. To su klinačke fore, onih što su još zeleni i veruju u zauvek zajedno. Svaka osoba koja je u stanju da dugogodišnje prijateljstvo/bratstvo/kumstvo stavi iza neke ljubavne avanture ima veći problem sa sobom nego sa drugima.

Ama nema to veze.
Zavisi koliko je ko zreo i vaspitan. Ko je pametan zna da ni jedna ljubav ne traje večno. Ovo je malo izlizano, ali da, jedino će debil ugroziti prijateljstvo ili odnose u porodici zbog nekog ko mu se svideo. To su klinačke fore, onih što su još zeleni i veruju u zauvek zajedno. Svaka osoba koja je u stanju da dugogodišnje prijateljstvo/bratstvo/kumstvo stavi iza neke ljubavne avanture ima veći problem sa sobom nego sa drugima.

Dadadadada, svi su oni ovako pametni ali ne zna svako da kontroliše svoje emocije i nagone. I u tom nekom napetom momentu oba pola se pokažu slaba i za sex su spremni državu dati, kao što je zamalo uradio Bil Klinton... :D

pa, sta znam..umeju zene da pakost vezu za odredjeno doba zivota :lol:
znas onaj period kad vise nisi mladjana djeva, a nisi ni zena u godinama koja smireno, cak donekle sa rezignacijom posmatra zivot oko sebe
btw, i ja uskoro postajem matora, pa sma ipak pakosna :malav:

pa, sta znam..umeju zene da pakost vezu za odredjeno doba zivota :lol:
znas onaj period kad vise nisi mladjana djeva, a nisi ni zena u godinama koja smireno, cak donekle sa rezignacijom posmatra zivot oko sebe
btw, i ja uskoro postajem matora, pa sma ipak pakosna :malav:

pa ti si sad u najgorem periodu :zcepanje:
kad dodjes u nase godine nemas kad da budes pakostan jer prvo gledas ujutru kako da ustanes,a da se ne usines,onda kad si vec ustala,gledas da sitnim koracima otkasas do wc a da se usput ne upiskis,jer je petlja oslabila...onda se pogledas u ogledalo,pa se prenerazis,jer vidis neku nepoznatu podbulu zenu...
do podneva se krijes po stanu,a u podne kad ti se malo bore od spavanja ispeglaju,tad sa velikim naocarima strcis dole po veknu hleba
od podneva si posvecen planiranju jelovnika za vitalnost ,znaci samo zeleno,zuto crveno,meso nista,eventualno belo meso...popodne moras da odmoris jer boli kicma od spondioloze,a uvece sasvim nasminkana i u trenerici,izadjes da futingujes...nisi bre ni ti u tim godinama za bacanje.
posle pijes jogurt,jedes 2 badema,stavljas pola tegle pomade na lice i rano lezes zbog bjuti slipa.
pa kad bre da budes ljubomoran i zavistan kad si ceo dan zauzet...

pa ti si sad u najgorem periodu :zcepanje:
kad dodjes u nase godine nemas kad da budes pakostan jer prvo gledas ujutru kako da ustanes,a da se ne usines,onda kad si vec ustala,gledas da sitnim koracima otkasas do wc a da se usput ne upiskis,jer je petlja oslabila...onda se pogledas u ogledalo,pa se prenerazis,jer vidis neku nepoznatu podbulu zenu...
do podneva se krijes po stanu,a u podne kad ti se malo bore od spavanja ispeglaju,tad sa velikim naocarima strcis dole po veknu hleba
od podneva si posvecen planiranju jelovnika za vitalnost ,znaci samo zeleno,zuto crveno,meso nista,eventualno belo meso...popodne moras da odmoris jer boli kicma od spondioloze,a uvece sasvim nasminkana i u trenerici,izadjes da futingujes...nisi bre ni ti u tim godinama za bacanje.
posle pijes jogurt,jedes 2 badema,stavljas pola tegle pomade na lice i rano lezes zbog bjuti slipa.
pa kad bre da budes ljubomoran i zavistan kad si ceo dan zauzet...

u, je
jedva cekam :(

razgovor mame i mene od pre nekoliko dana:
mama:vec sam ti nekoliko puta rekla da u onim crnim pantalonama izgledas mrsavije.ne znam sto ih ne nosis.
ja: :roll: :roll: :roll:
takve gluposti od tate nikada ne cujem.

Back