- Poruka
- 391.231
Kazu:
Zene ce mnogo vise i cesce komentrisati druge zene i njihove mane nego muskarci
Zena ce za drugu zenu pre od muskarca reci da je glupa, ruzna, debela ili mrsava,da ima losu frizuru, da ne ne ume da se obuce,niti nasminka, da je sponzorusa ako joj njen muskarac pegla racune u prodavnici
..da je „laka zenska“ ako menja muskarce.Jos ako nije udata i nema decu tek je onda na tapetu.Ako je uvek direktna i kaze ono sto misli,ako joj je zivot osmisljen na njen nacin i bez nametnutih normi i istovetnosti,ako ne ucestvuje u trcevima vec gleda svoja posla.. jos ako je i uspesa u onome sto radi..nesto kod nje ipak nije u redu..zar ne ?
Jer covek je coveku vuk a zena zeni
Da li je to ljubomora, obicna zenska pakost ili zavist sto nisu na mestu te zene, ili cinjenica da ne mogu da podnesu da je neko bolji od njih i zauzimaju u startu gard i donose zakljucke iako osobu i ne poznaju dovoljno ili je razlog svemu tome njihova neostvarenost i nemoc da se ostavare u onim stvarima u kojima je druga zena uspela..
Mislim na zene generalno..ni na jednu posebno
Ok...znam, bice da sve ovo nije tacno pa ni ovde na ovom pdf-u....ipak:
U cemu je kvaka ?
Zene ce mnogo vise i cesce komentrisati druge zene i njihove mane nego muskarci
Zena ce za drugu zenu pre od muskarca reci da je glupa, ruzna, debela ili mrsava,da ima losu frizuru, da ne ne ume da se obuce,niti nasminka, da je sponzorusa ako joj njen muskarac pegla racune u prodavnici

Jer covek je coveku vuk a zena zeni
Da li je to ljubomora, obicna zenska pakost ili zavist sto nisu na mestu te zene, ili cinjenica da ne mogu da podnesu da je neko bolji od njih i zauzimaju u startu gard i donose zakljucke iako osobu i ne poznaju dovoljno ili je razlog svemu tome njihova neostvarenost i nemoc da se ostavare u onim stvarima u kojima je druga zena uspela..
Mislim na zene generalno..ni na jednu posebno
Ok...znam, bice da sve ovo nije tacno pa ni ovde na ovom pdf-u....ipak:
U cemu je kvaka ?