i dok se uzima da se muskarci bore za zene . barem u romanticnim verzijama price sve se cesce zene bore za muskarce i tu ne biraju sredstva . bilo da je rijec o otimacini muzeva ili o ljubavnoj tj crvenoj magiji . ima tu svega i tada jedna prema drugoj postaju surovije nego najgori neprijatelji .
i dok kod muskaraca vrijedi neka solidarost . tj kada netko okine neku zensku i drugi slave sa njime kod zena toga nema . pa se moze reci da je zena zeni vuk !
Koja je to glupost...Ja uvek kažem, niko i ništa ti niti može biti oduzeto niti oteto, ako već i samo nije htelo da bude, jel te, maznuto.

Znači, tu smo, gde smo. A, te i takve, koje imaju potrebu da to rade , pa neka ih...šta i reći...Jad i bedoća. Tada samo lepo digneš ruke i samo joj ga glat prepustiš. Šta će ti takav čovek, kojeg može prva da "zbari" a ovamo se tebi kune u večnu ljubav? MiSim, moliću Vas fino, prepustiš joj ga u fine i iksusne ručice, da pokusa šta je i zamesio.
To su čiste gluposti i ja žalim one žene, koje se čupaju za kose, prosipaju ne dao bog jedna drugoj živu sodu u oči, ili ona kao bedoća kao pomahnitala i opsesivna glupača gleda i sa kim joj se bilmez dojučerašnji voda i smuca...MiSim, greoTa bre. Ni u ludilu. Imaš svoj ponos kao čovek, kao žena. Dostojanstvo. Svako ima pravo na život kakav god hoće da ima, pa makar i na onaj srljajući.
Kakva sad crma magija?

Iju, ju...Ja ne verujem u to. A, ako nemaš karaktera i integriteta, poljuljaće te bilo šta u životu. Nema jače vere, od vere u sebe. Ono šta jesi, šta možeš , šta ne možeš i šta nikada nećeš moći.
U životu sam imala samo jednom posla, sa takvim ženskim stvorom. Žao mi je što sam ja bila na sve to tužna. Što sma pokazala da me sve boli. I to je sve. A, da se ja borim tamo za nečiju naklonost, da ga vučem za rukav, hej vidi, pa ovo, ono...a jok. Ja to fino alalim i dam an srebrnom tanjiru...Glavu. Svoju. A, zna se uvek, kada ima volje ima i načina. A, kada ti je skidaju, verujte, manej je važno na koji je način.
Što se tiče ženskih prijateljstava...malo je reći, koliko su mi puta podmetale noge, nameštale pakosti, i ni kriva ni dužna ispaštala. U početku nisam kapirala ništa, posle mi je jasno bilo sve. Tu sma naučila bitnu i važnu lekciju u životu. Kome se poveravam i šta kome pričam.
Meni žene kao žene nisu vuk. Jer i sama sam žena. Devojka. Ženskog sam roda i bilo bi idioCki reći, da su mi kao rod vuk. Samo poneki predstavnici tog istog roda, jesu podmukla stvorenja. Ja ih zovem - kalašture. I to je samo za žaliti. Čak se ni kao čovek, nad njihovom sudbinom zloslutnom, kao takvima rođene, ne mogu ni nasmejati. Jer da nije jadno, kao što jeste, bilo bi smešno.