zena je zeni vuk .

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
i dok se uzima da se muskarci bore za zene . barem u romanticnim verzijama price sve se cesce zene bore za muskarce i tu ne biraju sredstva . bilo da je rijec o otimacini muzeva ili o ljubavnoj tj crvenoj magiji . ima tu svega i tada jedna prema drugoj postaju surovije nego najgori neprijatelji .

i dok kod muskaraca vrijedi neka solidarost . tj kada netko okine neku zensku i drugi slave sa njime kod zena toga nema . pa se moze reci da je zena zeni vuk !:dash:

i dok se uzima da se muskarci bore za zene . barem u romanticnim verzijama price sve se cesce zene bore za muskarce i tu ne biraju sredstva . bilo da je rijec o otimacini muzeva ili o ljubavnoj tj crvenoj magiji . ima tu svega i tada jedna prema drugoj postaju surovije nego najgori neprijatelji .

i dok kod muskaraca vrijedi neka solidarost . tj kada netko okine neku zensku i drugi slave sa njime kod zena toga nema . pa se moze reci da je zena zeni vuk !:dash:
ne bi se složio s ovim...

Zena je zeni bila vuk dok se besposlicilo po kuci a zivot svake od njih se svodio na to da ima muskarca pored sebe.

Danas jedna juri karijeru druga je neki kucni tip, treca polaze sve u svoj izgled, cetvrta voli provod, peta lepo peva, sesta je podelila platu u neke dobrotvorne svrhe, jedna od njih je udata od dvadesete druga nece nikad, treca ima trideset sedam i sprema se da rodi dete... Dopunjuju se, uzivaju u razlicitosti, ne jure iste muskarce, izbor veliki a ukusi razliciti. I zasto bi bile jedna drugoj vuk kad je lepse da jedna drugoj budu drug.

Ja vise volim zene kao prijatelje i kao drugove. Pouzdanije su, zanimljivije, osecajnije. Nisu sve naravno ali vecina da.

Zena je zeni bila vuk dok se besposlicilo po kuci a zivot svake od njih se svodio na to da ima muskarca pored sebe.

Danas jedna juri karijeru druga je neki kucni tip, treca polaze sve u svoj izgled, cetvrta voli provod, peta lepo peva, sesta je podelila platu u neke dobrotvorne svrhe, jedna od njih je udata od dvadesete druga nece nikad, treca ima trideset sedam i sprema se da rodi dete... Dopunjuju se, uzivaju u razlicitosti, ne jure iste muskarce, izbor veliki a ukusi razliciti. I zasto bi bile jedna drugoj vuk kad je lepse da jedna drugoj budu drug.

Ja vise volim zene kao prijatelje i kao drugove. Pouzdanije su, zanimljivije, osecajnije. Nisu sve naravno ali vecina da.
:eek:

Koja je to glupost...Ja uvek kažem, niko i ništa ti niti može biti oduzeto niti oteto, ako već i samo nije htelo da bude, jel te, maznuto. :mrgreen: Znači, tu smo, gde smo. A, te i takve, koje imaju potrebu da to rade , pa neka ih...šta i reći...Jad i bedoća. Tada samo lepo digneš ruke i samo joj ga glat prepustiš. Šta će ti takav čovek, kojeg može prva da "zbari" a ovamo se tebi kune u večnu ljubav? MiSim, moliću Vas fino, prepustiš joj ga u fine i iksusne ručice, da pokusa šta je i zamesio.

To su čiste gluposti i ja žalim one žene, koje se čupaju za kose, prosipaju ne dao bog jedna drugoj živu sodu u oči, ili ona kao bedoća kao pomahnitala i opsesivna glupača gleda i sa kim joj se bilmez dojučerašnji voda i smuca...MiSim, greoTa bre. Ni u ludilu. Imaš svoj ponos kao čovek, kao žena. Dostojanstvo. Svako ima pravo na život kakav god hoće da ima, pa makar i na onaj srljajući. :mrgreen:

Kakva sad crma magija? :think: Iju, ju...Ja ne verujem u to. A, ako nemaš karaktera i integriteta, poljuljaće te bilo šta u životu. Nema jače vere, od vere u sebe. Ono šta jesi, šta možeš , šta ne možeš i šta nikada nećeš moći.

U životu sam imala samo jednom posla, sa takvim ženskim stvorom. Žao mi je što sam ja bila na sve to tužna. Što sma pokazala da me sve boli. I to je sve. A, da se ja borim tamo za nečiju naklonost, da ga vučem za rukav, hej vidi, pa ovo, ono...a jok. Ja to fino alalim i dam an srebrnom tanjiru...Glavu. Svoju. A, zna se uvek, kada ima volje ima i načina. A, kada ti je skidaju, verujte, manej je važno na koji je način.

Što se tiče ženskih prijateljstava...malo je reći, koliko su mi puta podmetale noge, nameštale pakosti, i ni kriva ni dužna ispaštala. U početku nisam kapirala ništa, posle mi je jasno bilo sve. Tu sma naučila bitnu i važnu lekciju u životu. Kome se poveravam i šta kome pričam.

Meni žene kao žene nisu vuk. Jer i sama sam žena. Devojka. Ženskog sam roda i bilo bi idioCki reći, da su mi kao rod vuk. Samo poneki predstavnici tog istog roda, jesu podmukla stvorenja. Ja ih zovem - kalašture. I to je samo za žaliti. Čak se ni kao čovek, nad njihovom sudbinom zloslutnom, kao takvima rođene, ne mogu ni nasmejati. Jer da nije jadno, kao što jeste, bilo bi smešno.

:hvala:

Zenska solidarnost postoji samo kad se neko sazaljeva. U normalnim situacijama nije na snazi.

Zene ne prihvataju lako razlicitost, samim tim sto zivis drugacije vredjas tudji izbor i postajes predmet prica.

Last but not the least, zene ne podnose nista izvan proseka. Moras po necemu da budes jadan, ili da si ruzan, neudat, bez dece, bolestan, siromasan, neka falinka mora da bude ocigledna...ili da se ne izdvajas. Sto je zemlja siromasnija sve je naglasenije jer je procentualno manje onih zena koje mogu da se ostvare u punom smislu te reci. Kad ne mozes da se ostvaris onda postajes jos zavidniji jer su okovi zivota, kao i horizonti, uzi.

vazi :lol:
od najboljih prijatelja mog bivseg, jedan se ponudio da mu kresne sadasnju dragu cim smo se rastali, cisto da zabavi i mene i sebe i prebije moje racune. morala sam da ga molim da mi ostavi dovoljno vremena da se razvedem na miru. para mi je na usi isla kad sam spustila glavu i procedila "ok, ali nemoj sada" - da mu nije bila zanimljiva moja reakcija iskomplikovao bi mi zivot samo tako svojom "muskom solidarnoscu".
ne bi mi palo na pamet da gledam tipove mojih ortakinja, od toliko njih slobodnih oko mene bas da udaram na zauzete i to one koji su sa mojim prijateljicama ne moram. zauzet tip koji svrlja unaokolo je za mene slab, tacka. nije u pitanju solidarnost nego zdrav razum - sta dobijas kad pokupis tudjeg tipa osim problema i slabog partnera?
u zivotu se stvarno napreduje samo ako napreduje i okolina - sto su stabilnije pozicije mojih prijateljica jace resurse imam i obratno. u interesu je svakoj od nas da one druge napreduju, tako funkcionisu mreze.

lepo receno
tako i ja osecam u svom okruzenju

jeste ako ti nije drugarica ili prijateljica...nema nikakava osecanja u vezi tebe a namerachi se:lol: a ako to ipak uradi a druzish se sa njom onda je to pitanje morala:rtfm:

pa skotova ima svugde :)
zato se ne siri krug prijatelja po svaku cenu,sto je danas izgleda obicaj
stalno pricaju koliko prijatelja imas,toliko vredis
ja uopse ne mislim tako prijatelje na prste brojim,ali su to odnosi koji traju vise od 40 godina

Lepo i tačno.

Ja sam uvek bila okružena prijateljicama i pravo, čisto i duboko prijateljstvo umela sam da ostvarim samo sa ženama. Sa muškarcima je to skoro uvek imalo tendenciju skretanja u neke druge vode, što ne znači da ne verujem u pravog i iskrenog muškog prijatelja - ali se on meni, nekako nažalost, u toj čistoj formi nije desio. Ružno bi bilo reći da drugare ne računam; računam svakako - imam ih i to su lepi drugarski odnosi, ali ne i duboko prijateljstvo. Ono je, u mom slučaju, bilo rezervisano samo za muškarce sa kojima sam bila u vezi.

Moje prijateljice su lepe, šarene i raznobojne kao najlepše šarene bombone :)
Različite smo i različite živote živimo, različite su nam želje i stremljenja, ali se u svoj toj šarolikoj različitosti duboko razumemo i podržavamo.
I to je ono najlepše - ulaženje u tuđ život i istinska podrška tuđem stremljenju, iako je ono sasvim različito od sopstvenog.

Zenska solidarnost postoji samo kad se neko sazaljeva. U normalnim situacijama nije na snazi.

Zene ne prihvataju lako razlicitost, samim tim sto zivis drugacije vredjas tudji izbor i postajes predmet prica.
Ne podnosim žene koje ne vole druge žene. Koje degradiraju sve druge žene svodeći ih na zavidnice i konformiste - osim sebe.
Takva teška generalizacija predstavlja uglavnom čistu projekciju.

Ograničenih, netrpljivih i zavidnih ima svuda, i među ženama i muškarcima. Sami biramo sa kim ćemo se družiti, koga ćemo prijateljski voleti, a koga ćemo zaobilaziti.

Poslednja izmena:

Back