Жена је та која бира

1. Жена је та која бира.
Зашто је тако?

2. Наравно, жене то представе као да су оне изабране,
Зашто је тако?

3. 97% мушкараца овако не мисли.
Зашто је тако?

Фала. :cool:

1. zato sto jure $

2. da ih ne bi nazvali pravim imenom

3. jer su glupi

Mhm, a ostale "poštene"

pa ja ne delim na one koje varaju-nepostene i one koje su verne-postene
za mene postenje nesto drugo znaci.al nije ni tema o varanju,zar ne,vec o tome da ce prosecan muskarac,moze da bude i slobodan tesko reci ne jednoj finoj ,slatkoj,pohotnoj zenici,dok ce zena poskociti od srece,al ce tri puta razmisliti
pricam o ljudima koje poznajem,ne mogu bas da pricam o celokupnom covecanstvu,nisam stigla jos sve da proucim:p

Na temu. Sve zavisi od kvaliteta "primerka", ko je kvalitetniji taj bira.

- - - - - - - - - -

pa ja ne delim na one koje varaju-nepostene i one koje su verne-postene
za mene postenje nesto drugo znaci.al nije ni tema o varanju,zar ne,vec o tome da ce prosecan muskarac,moze da bude i slobodan tesko reci ne jednoj finoj ,slatkoj,pohotnoj zenici,dok ce zena poskociti od srece,al ce tri puta razmisliti
pricam o ljudima koje poznajem,ne mogu bas da pricam o celokupnom covecanstvu,nisam stigla jos sve da proucim:p

Traži bolje društvo.

1. Жена је та која бира.
Зашто је тако?

Зашто је тако?

Зашто је тако?

opet spadam u manjini samo 3% :fdlan:

tako je to, zene zavode mi se udvaramo, al one mogu da zavode samo one koje one hoce

1. Жена је та која бира.
Зашто је тако?

Зашто је тако?

Зашто је тако?

Naravno da biramo, ne razumem, zasto ne bismo birale? Po cemu nije logicno da izaberemo partnera i samim tim nacin zivota koji taj partner produbljuje?

Postoje direktni i suptilni nacini biranja. Direktno je - ja te muvam a suptilno je - ja odgovaram na tvoje muvanje te zato deluje kao da smo izabrane jer vi se udvarate a mi reagujemo ili ne reagujemo.
Biranje je obicno dvosmerna ulica, posaljes sebe u akciju i dobijes zensku reakciju. Ukoliko zena ne reaguje, onda od muvanje nema nista.

Nemam pojma kako muskarci misle, zensko sam a ne musko, znam kako razmisljaju zene i to samo tip zena kome sama pripadam...

Zato sto na jednu zenu dolazi 20 muskaraca,pa ocigledno da moze da bira,probiruje,ucenjuje,cenka se...

Kad bi bilo tako to bi bio raj :D Nažalost, suprotna je situacija pa na jednog muškarca dolazi 5-6 žena po statistici. Zato žene spuštaju kriterijume pa po principu daj šta daš, bolje bilo šta nego da ostanem baba devojka, samo da se udam pa ću posle da gledam šta i kako...
Ne znam da l' je baš za ovu temu, al' eto..

5 posto si u pravu
nema muskarac koji moze da odoli nekoj stvarno neodoljivoj zeni, jedino ako nije normalan al to je druga prica ;)

Mislim da me niste shvatili. Nisam rekla da je neosvojiv nego da nije lak. Ne pada na svaku koja mu se nabacuje, tura s..e pod nos... Ne voli jeftine, drži do sebe, imaj svoj stil, nivo, fazon... ne u smislu da je gej pa zato ili da mu nešto fali...
ako je stvarno neodoljiva pa nije lud ja je kulira :)

1) Sve zivotinjske vrste (valjda) tako funkcionisu. Muzjaci se busaju u grudi, dokazuju da su najbolji kandidati za parenje, a zenke biraju. Nije fer, glupo je, ali tako je.
I muskarci nude, a kada ti njih 10 u svakom trenutku nudi sto da se ne bira. Mislim da jedini muskarci koji biraju su oni ultra popularni, lupam, Johnny Depp za kojima zene balave.

Sta je u pitanju, seksipil, privlacnost, nesto drugo ne znam, ali prosecnom muskarcu se zene nikad (skoro) ne nude, posebno ne vise njih. Mozda je gresim, ali takav sam utisak stekao bar kako zene kazu, ne mozes da izadjes negde a da te neka budala ne spopadne i da te "muva" (a samo hoce kres).
Kako bi svet funkcionisao da mi muskarci se ne nudimo, pitanje je, da l' bi se one kidale i otimale oko nas da odlucno kazemo "ne damo".

2) Nemam pojma. Mozda hrani ego, mene je izabrao, bla, bla, ali u sustini zna se ko se lupa u grudi i dokazuje.

3) Ne znam.

Mislim da me niste shvatili. Nisam rekla da je neosvojiv nego da nije lak. Ne pada na svaku koja mu se nabacuje, tura s..e pod nos... Ne voli jeftine, drži do sebe, imaj svoj stil, nivo, fazon... ne u smislu da je gej pa zato ili da mu nešto fali...
ako je stvarno neodoljiva pa nije lud ja je kulira :)

nije lak samo u nekom periodu gde ima ponuda i prilika kolko hoce cim se to promeni promeni se i to ostalo

1. Жена је та која бира.
Зашто је тако?

Зашто је тако?

Зашто је тако?

1. Zato što je muškaraca u reproduktivnom čovekovom dobu znatno manje.
2. Zato što su slabiji pol i na neki način je to njihova pobeda nad muškarcima.
3. Zato što su ih žene ubedile.

Back