Žena iz Kikinde uhvatila muža da siluje kokoške! Njemu je oprostila, a evo šta je uradila s nesrećnim kokama!
Žena iz Kikinde uhvatila je muža (52) dok je seksualno opštio s kokoškama iz njihovog dvorišta! Umesto da muža najuri iz kuće, jadna žena je najurila sve kokoške.
Opširnije ovde:
http://informer.rs/vesti/drustvo/38...mu-je-oprostila-a-evo-sta-je-uradila-s-kokama
Šta je bre sa ovim našim narodom?
Prijatelju, nemoj molim te da se pecas na ove gadosti koje objavljuju pomije od medija u Srbiji. Ovom tekstu da bi bio iole verodostojan fali bukvanlno sve od onih osnova novinarstva, mesto, vreme, ko su ucesnici (mislim, muz, zena i kokoske) a pre svega kredibilan izvor informacija. Ovakav tekst mogao je da se napise o bilo cemu, samo jos nesto perverznije i izopacenije da se objavi. Ovo je jedna perverzna basna koja je objavljena u necemu sto je obicno smece.
Ko se seca slicnih naslova citiracu mu neke "Je.bao jeza u ledja, ali stvarno", legendarni naslov Kurira koji je pisao o naravno anonimnom momku koji je pokusao da se opsti sa jezom, ali je tom prilikom ozlezio polni organ nabovsi ga na bodlje. Da li vi smatrate da je to realno da se dogodi? Ajde da uzmemo nekog teskot izopacenika koji uziva u seksualnom cinu sa raznim zivotinnjskim vrstama, da li bi i takav bolesnik sam sebe povredio na najociglednjij nacin. Mislim, naravno da ne bi, sama diskusija o tome meni se gadi, ali to su vesti koje sluze kao mamac da bi se taj portal citao.
Onda kada masa ljudi pogleda ovakvu vest, naravno samo zbog naslova mora da udje, taj portal dobija na preglednosti, pa kada prodaje reklamni prostor prodaje ga za vise novca. A sve je bazirano na ovim gadostima i izmisljenim vestima.
Da vas podsetim, u moru strasnih glluposti koje su objavili nasi mediji, mene je ipak pre nekih desetak godina zapanjio tekst o postojanju nekih gej skinsa. Ozbijan sam, mislim da je bio Kurir koji je cak uzimao izjavu od (naravno uvek) anonimnog geja pripadnika skinhedsa. Ovaj u intervjuu govori kako ima mnogo gej skinsa, kako oni nisu plasljivi i kako ce oni obezbedjivati i gej parate i druge skupove gej populacije od besnih navijaca. A gej skinsi se raspoznaju tako sto na martinkama imaju roze pertle.
EDIT: Evo nasao sam tekst o gej skinsima. Svojevremeno ga objavio Press davne 2006. godine. Uzivajte u brlogu srpske medijske scecne.
BEOGRAD - Kako Press ekskluzivno saznaje, u toku su ozbiljne pripreme za sledeći Međunarodni dan ponosa, koji bi najverovatnije naredne godine trebalo da bude održan u Beogradu, a za čije će obezbeđenje, uz policiju, biti zaduženi i gej skinhedsi!
Postojanje ove grupacije potvrdio nam je jedan mladi beogradski homoseksualac.
- Da, gej skinhedsi postoje i kod nas, ali se još medijski ne eksponiraju iz razumljivih razloga. Što se parade tiče, još ćemo videti da li će je biti sledeće godine, ali na tome se uglavnom radi - potvrdio je naš sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.
Tačan broj domaćih gej skinhedsa nije poznat, ali kako smo saznali od jednog pripadnika ove grupacije, ima ih dovoljno da spreče eventualne ekscese.
- Budite bez brige, ima nas sasvim dovoljno, a biće nas i još više! U slučaju bilo kakvih incidenata spremni smo odlučno da reagujemo, tako da smatram da neće biti problema kada bude bila parada. Ima nas sasvim dovoljno da se uhvatimo ukoštac sa huliganima koji nas napadaju bez razloga - samouvereno kaže za Press jedan od beogradskih gej skinhedsa, koji je takođe insistirao na anonimnosti.
S obzirom na negativna iskustva od pre pet godina, kada se pokušaj domaćih homoseksualaca da 30. juna 2001. godine proslave Međunarodni dan ponosa na Trgu Slobode završio brutalnim premlaćivanjem učesnika parade, došlo je do organizovanja gej skinhedsa, sa misijom zaštite osoba iste seksualne orijentacije.
Vest o pojavi gej skinhedsa u Srbiji izazvala je šok kod navijača naših najvećih klubova.
Jedan od vođa "Grobara", koji je insistirao na anonimnosti, vest je primio s totalnom nevericom.
- Zatečen sam! Ne mogu da verujem! Ma, treba ih ubiti! Šokiran sam, i mogu samo da kažem da ćemo se pobrinuti da više ne postoje. Mi smo po tom pitanju dosta rigorozni, i bili smo prisutni na prošloj "gej paradi" u Beogradu. Ako se usude da je ponovo naprave, opet ćemo biti tamo! A ako se pojave i ti gej skinhedsi... Doći će do pokolja! - bio je izričit ovaj pripadnik "Grobar".
Radovci i "Delije" spremni za obračun
- E, svašta sam čuo, ali ovo je nešto najbolesnije! Ma, samo neka se pojave, polomićemo ih! Bože dragi, skinsi, a ******... Bolje im je da se zavuku u mišju rupu! - kaže "Delija" koji krije ime zbog policije.
Najekstremniji pristup, po običaju, imaju navijači Rada. Jedan od članova ove grupe, inače skinhed, na informaciju je reagovao krajnje burno.
- Šta?! Skinsi, a ******?! Ne dao im Bog da naletimo na njih, mrtvi su! Ma, ne želim da poverujem da takva gadost postoji! Zna se da ne tolerišemo pedere, i da ih u našim redovima nema. A ako ovi zaista i postoje, pobrinućemo se da ih više ne bude! Toliko! - besno je prokomentarisao ovaj radovac.
Prepoznaju se po roze pertlama
Na prvi pogled, gej skinhedsi su isti kao i obični. Prepoznatljivi su po obrijanim glavama i "spitfajer" jaknama, uz jedini detalj koji ih razlikuje - roze pertle na čizmama "martinkama", zaštitnom znaku pokreta poznatog po nultoj toleranciji prema pripadnicima drugih rasa, ali i homoseksualcima.
Gej skinsi pojavili su se devedesetih godina prošlog veka na Zapadu, i istog trenutka iz temelja poljuljali ustaljenu predstavu o homoseksualcima kao feminiziranim momcima, dokazavši to tučama i raznim ekscesima.