Zena godine

Poruka
18.838
Eto,polako ali sigurno,blizi nam se i ova 2015-a kraju.Pa se sad sabiraju utisci i imamo gomilu tako nekih izbora za najboljeg sportistu,glumca,pevaca,politicara itd,itd.
Pa tako sad ima i neki izbor za zenu godine i videh da je ove godine titulu ponela ni manje ni vise nego Kejtlin Dzener!

Elem,moje pitanje za vas je - Ko je po vama zena godine i zasto?

Poslednja izmena od moderatora:
Rijaliti zvezda Kejtlin Džener, glumica Riz Viterspun, balerina Misti Koplend i modna kreatorka Viktorija Bekam nalaze se među ovogodišnjim dobitnicama nagrade "Žena godine", koju je sinoć u Njujorku dodelio magazin "Glamur".Njima je to priznanje uručeno na svečanoj ceremoniji u Karnegi holu u Njujorku. Kejtlin Džener kazala je na dodeli nagrada da je pre promene pola skoro sve vreme boravila u kući, osećajući se usamljeno, i dodala da sada "voli da izlazi".
"Veoma sam srećna zbog toga što živim na drugoj strani", kazala je transrodna Kejtlin Džener, koja je kao Brus Džener 1976. godine bila olimpijski šampion u desetoboju.Ona je dodala da veruje da je rođena da svetu predstavi svoju priču i možda da ga promeni.Kejtlin Džener nije prva transrodna osoba koja je dobila nagradu "Žena godine". Glumica Lavern Koks primila je prošle godine ovo priznanje magazina "Glamur".

94785_profimedia0253015657_630x0.jpg

Izvor: Blic

A sto mi cenzurisaste stos o Vucicu srece ne imali?! A ceo dan sam smisljao taj fazon. :sad2:

Ne sad ozbiljno,Nina,jel' me zezas? :lol:

Ne zezam te iz dva razloga:
prvi je sto je ovo pdf Zene, nije Politika
a ni na Politici se ne dozvoljava vredjanje i omalovazavanje premijera,politicara i javnih licnosti
Temu ti nisam ni obrisala ni zakljucala samo sam je editovala..pa izvolite pisite o izboriu za Zenu godine..

Ne zezam te iz dva razloga:
prvi je sto je ovo pdf Zene, nije Politika
a ni na Politici se ne dozvoljava vredjanje i omalovazavanje premijera,politicara i javnih licnosti
Temu ti nisam ni obrisala ni zakljucala samo sam je editovala..pa izvolite pisite o izboriu za Zenu godine..

Ej bre pa to je obicna sala.Ovo izgleda gore postalo nego za vreme Tita.Nista,posaljite mi cigare kad odem na goli otok.

Dobro,nema veze sad.Mozemo da nastavimo sa temom.

Па по мени ја. Питајте ме које имам квалификације. Ако баш не могу ја онда Богомољка, она жена сама рани себе, саморана жена, и малолетно дете, самоисхрањујућа кева. Па и Смоква, нек иде живот, деца студенти, фалширају оцене, муж прељубник, ал опет стигне мало аквабик и Рим и Родезија. Па јел није то жена. Ако има и избор за нај гузу предлажем Хајлендера и само Хајднера. Ако се бира српски Џастин Бибер ево ту је Оливер Квин. Ма имамо све мој Кристи.

Па по мени ја. Питајте ме које имам квалификације. Ако баш не могу ја онда Богомољка, она жена сама рани себе, саморана жена, и малолетно дете, самоисхрањујућа кева. Па и Смоква, нек иде живот, деца студенти, фалширају оцене, муж прељубник, ал опет стигне мало аквабик и Рим и Родезија. Па јел није то жена. Ако има и избор за нај гузу предлажем Хајлендера и само Хајднера. Ако се бира српски Џастин Бибер ево ту је Оливер Квин. Ма имамо све мој Кристи.

Pa dobro,kad moze cika Brus Dzener da bude zena godine moze i Bleki od Lazarevca.
Ja mislim da bi Smokva bila odlicna glumica.Ono u rangu Nede Arneric.A Bogomoljka bi mogla biti vrhunska spisateljica ljubavnih romana samo malo neshvacena u tuznoj i zastranjenoj Srbiji.Onda bi obadve mogle biti zene godine.

Јбг, и по мени ја. Опстајем упркос томе што сам овде систематски уништавана од идиота.

Eto,polako ali sigurno,blizi nam se i ova 2015-a kraju.Pa se sad sabiraju utisci i imamo gomilu tako nekih izbora za najboljeg sportistu,glumca,pevaca,politicara itd,itd.
Pa tako sad ima i neki izbor za zenu godine i videh da je ove godine titulu ponela ni manje ni vise nego Kejtlin Dzener!

Elem,moje pitanje za vas je - Ko je po vama zena godine i zasto?

Van svih sam tokova, nemam pojma šta se bitno dešavalo ove godine. Neka bude ova mala Nataša Kovačević, danas me vest baš oduševila.

Back