littlefoot
Aktivan član
- Poruka
- 1.413
Šta će, može joj se
ps- malo sam se izgubila, al nađoh se opet 8)

ps- malo sam se izgubila, al nađoh se opet 8)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
apotekarka:Hvala.![]()
Simptomi PMS koje si nabrojala su povezani sa stimulansima estrogena u ishrani - šećerom, kakaom, mesom itd. To je začarani krug zavisnosti.
I ja sam danas smotala jednu čokoladnu bananicu(posno) pa nek ide život, ne da je bila dobra......
littlefoot:Šta ako izostanu PMS sindromi samo 7 dana pred, nego traju čitav mesec? To je zeznuto skroz...ops:
LepaJeka:. Pa ceo istocni svek ne konzumira mleko ni mlecne proizvode,
quote]
A kefir :wink:
kocka_vesna:LepaJeka:. Pa ceo istocni svek ne konzumira mleko ni mlecne proizvode,
quote]
Kinezi piju kefir? Prvi put cujem.... :wink:
LepaJeka:sastojci iz mleka. Pa ceo istocni svek ne konzumira mleko ni mlecne proizvode, a mnogi vegetarijanci imaju bolju krvnu sliku od nas mesozdera (priznajem, volim mlekce, a tek meso, njam, njam).
LepaJeka:kocka_vesna:LepaJeka:. Pa ceo istocni svek ne konzumira mleko ni mlecne proizvode,
quote]
Ko je pomenuo Kineze?Znas li gde je nastao kefir?Ima jos sveta na istoku,sem Kine.Pozdrav
kocka_vesna:LepaJeka:kocka_vesna:LepaJeka:. Pa ceo istocni svek ne konzumira mleko ni mlecne proizvode,
quote]
Ko je pomenuo Kineze?Znas li gde je nastao kefir?Ima jos sveta na istoku,sem Kine.Pozdrav
Ne znam gde je nastao kefir, ali znam da se mlecni proizvodi ne konzumiraju na DALEKOM istoku (kad sam rekla istok mislila sam na daleki istok), npr. Japan, Tajvan, gore pomenuta Kina...
jagodica:LepaJeka:sastojci iz mleka. Pa ceo istocni svek ne konzumira mleko ni mlecne proizvode, a mnogi vegetarijanci imaju bolju krvnu sliku od nas mesozdera (priznajem, volim mlekce, a tek meso, njam, njam).
nisam bas sigurna, ali mislim da jedu puter od jaka.
a mozda ne stignu do mleka, posto ih je mnogo, pa odma pojedu meso. ; ) ali mleko je mozda ipak najlaksi nacin da dodjes do Ca. provericu experimentom ali od kad ne pijem 2x mleko losiji su mi nokti, a jedem orahe.
LepaJeka:kocka_vesna:LepaJeka:kocka_vesna:LepaJeka:. Pa ceo istocni svek ne konzumira mleko ni mlecne proizvode,
quote]
Ne znam gde je nastao kefir, ali znam da se mlecni proizvodi ne konzumiraju na DALEKOM istoku (kad sam rekla istok mislila sam na daleki istok), npr. Japan, Tajvan, gore pomenuta Kina...
Japanke konzumiraju tri puta manje mesa i mlečnih proizvoda od Amerikanki i toliko puta ređe oboljevaju od karcinoma dojke, i reproduktivnih organa.
apotekarka:jagodica:LepaJeka:sastojci iz mleka. Pa ceo istocni svek ne konzumira mleko ni mlecne proizvode, a mnogi vegetarijanci imaju bolju krvnu sliku od nas mesozdera (priznajem, volim mlekce, a tek meso, njam, njam).
a mozda ne stignu do mleka, posto ih je mnogo, pa odma pojedu meso. ; ) ali mleko je mozda ipak najlaksi nacin da dodjes do Ca. provericu experimentom ali od kad ne pijem 2x mleko losiji su mi nokti, a jedem orahe.
Nisam popila kap mleka dve godine niti pojela gram mesa godinu i po a krvna slika mi je kao sa Zlatibora, frizerka mi kaže da imam kose za tri glave a nokti su mi savršeni(doduše, ne perem sudove :wink: )
Danas sam smotala jednu bonžitu, pst..... 8)
LepaJeka:kocka_vesna:LepaJeka:kocka_vesna:LepaJeka:. Pa ceo istocni svek ne konzumira mleko ni mlecne proizvode,
quote]
Pa u ranijem postu nisi naglasila da mislis na Daleki istok.Onda ok.
apotekarka:LepaJeka:kocka_vesna:LepaJeka:kocka_vesna:LepaJeka:. Pa ceo istocni svek ne konzumira mleko ni mlecne proizvode,
quote]
Japanke konzumiraju tri puta manje mesa i mlečnih proizvoda od Amerikanki i toliko puta ređe oboljevaju od karcinoma dojke, i reproduktivnih organa.
Jeste to, a da li znas koliki procenat Japanaca oboli od karcinoma zeluca i drugih organa za varenje?Cak mislim da su na prvom mestu u svetu prema tom kriterijumu.Smatra se da im je to od dimljene i sirove ribe,koju mnogo jedu.Ocu da kazem svaki nacin ishrane ima izgleda svoje mane i dobre strane.Mozda je ipak najbolje ne biti iskljuciv,i grickati od svega po malo :? :? :?
igrutin1:apotekarka:jagodica:LepaJeka:sastojci iz mleka. Pa ceo istocni svek ne konzumira mleko ni mlecne proizvode, a mnogi vegetarijanci imaju bolju krvnu sliku od nas mesozdera (priznajem, volim mlekce, a tek meso, njam, njam).
Nisam popila kap mleka dve godine niti pojela gram mesa godinu i po a krvna slika mi je kao sa Zlatibora, frizerka mi kaže da imam kose za tri glave a nokti su mi savršeni(doduše, ne perem sudove :wink: )
Danas sam smotala jednu bonžitu, pst..... 8)
Sta je tebe navelo da se "preobratis"? Ja se ne razumem bas u zdravu hranu jer sam vecinu svog veka provela na junk foodu. I to opakom. Dan danas sam ovisnik o koka koli i cokoladi, duvanu i kafi i nemam nameru da odustanem, dobro mi je i ovako, zdrava sam, a dokle cu... nemam pojma. Verovatno necu doziveti 80-tu, ali se ne sekiram preterano oko toga. Ok, za klince se trudim da pribavim hranu bez aditiva i konzervanasa, ali prosto, ne moze uvek. I sta mi vredi da ja nesto bas insistiram na tome kad ce kod drugarice ili u vrticu popiti sok sa konzervansom?
E onda izleti primer dede u Vojvodini koji pije rakiju iz case od 2 deci, kao vodu, gaji sopstveni duvan, umotava ga u citulje iz novina, celog veka je jeo prsute i slanine, dakako i kokosija i guscija jaja, pio mleko raznih zivotinja, kozje ovcije, kravlje, a ima 93 godine i nema nameru da skoro baci kasiku. Zdrav je i fizicki i uglavu.
kocka_vesna:Ja se ponovo mesam!apotekarka:LepaJeka:kocka_vesna:LepaJeka:kocka_vesna:LepaJeka:. Pa ceo istocni svek ne konzumira mleko ni mlecne proizvode,
quote]
Jeste to, a da li znas koliki procenat Japanaca oboli od karcinoma zeluca i drugih organa za varenje?Cak mislim da su na prvom mestu u svetu prema tom kriterijumu.Smatra se da im je to od dimljene i sirove ribe,koju mnogo jedu.Ocu da kazem svaki nacin ishrane ima izgleda svoje mane i dobre strane.Mozda je ipak najbolje ne biti iskljuciv,i grickati od svega po malo :? :? :?
Kao prvo nisam vlasnik nikakve prodavnice!
Kao drugo puno sam video ljudske patnje obolelih od raka!
Kao trece ulazim u neka stanja i imam dosta znanja ili se druzim sa ljudima koji mnogo vise znaju...
Procitajte knjige Kusija, Osave, Dobicke...
Iako nemaju dr, mr, spec i sl.
Imaju, pre svega, zivot...
Da bi pricali o necemu morate da znate o cemu pricate:?
Pozdrav 8)