Žen Šen iskustva

tebroni

Početnik
Poruka
39
Zanimaju me vasa iskustva sa Žen Šenom ili iskustva nekog koga znate da je koristio Žen Šen???????
Svuda pise da luci adrenalin i samim tim daje dosta energije, da jaca paznju i koncentraciju, potenciju itd.
Ono sto me pre svega zanima je da li ste imali vise ENERGIJE zahvaljujuci Žen Šenu????
Pitam zato sto treba da pocnem da radim, a moram da pijem odredjenu terapiju koja izmedju ostalog uspavljuje pa mi treba nesto sto ce mi znatno dati vise energije.

Aztec
Haha :D To je neka kineska biljka prezdrava :D Dobra je zbog mnogo cega, meni treba zbog energije :D

Georgejune
Tebra sta da se radi :D Muka pritisla :D Drugar moze sto posto da mi sredi da radim u kaficu al moram da izdrzim do 2 ujutru budan i radan a terapija koju moram da pijem me uspavljuje, zbog nje lezem pre 12 svako vece :D U 11 sam vec umoran :D Raspitacu se ovde za tih 4-5 preparata za koje su mi rekli u prodavnici zdrave hrane da bas dizu energiju i da ce mi pomoci, da vidim sta od toga sigurno daje energiju pa cu kupiti :D
Nije isti distributer, niti ja reklamiram bilo sta, samo imam taj problem sto lezem rano pa se raspitujem da vidim sta moze da me digne sem kafe :D

Cekaj, a sta ti to treba da radis, i sta to pijes od lekova sto uspavljuje?

ako si npr anksiozan i pijes sedative a onda drmens "nesto da ti poveca adrenalin" ti nista nisi uradio, jer jedno inhibise adrenalin i stres a ovo drugo sto zelis ti stimulise.

Ne znam kako si ti zamislio da odrzavas ta 2 kontradiktorna procesa u svom telu.... Slicno je i za srcani puls povecan, pa se pije presolol, a ovamo neko drma 5 kafa dnevno i pije koka kolu, guaranu i slicno....

Zanimaju me vasa iskustva sa Žen Šenom ili iskustva nekog koga znate da je koristio Žen Šen???????
Svuda pise da luci adrenalin i samim tim daje dosta energije, da jaca paznju i koncentraciju, potenciju itd.
Ono sto me pre svega zanima je da li ste imali vise ENERGIJE zahvaljujuci Žen Šenu????
Pitam zato sto treba da pocnem da radim, a moram da pijem odredjenu terapiju koja izmedju ostalog uspavljuje pa mi treba nesto sto ce mi znatno dati vise energije.

više energije?
mani se tih budalaština, samo se seksualno uzdržavaj, naravno i bez masturbacije (nezdravog yebbanja sa samim sobom), kao što rade paćenici, i poslije nekog vremena, bi prebio i Tajsona...:))))
to ti je najjednostavniji, najprirodniji recept...

Nisam anksiozan, osecam se potpuno normalno, jedino sto oko 22h pocinje da me hvata umor od te terapije :D Svakako bih odneo doktoru na primer taj Žen Šen pa bih ga tek nakon njegovog odobrenja koristio :D

Od koje jbt terapije? Hoces li to konacno reci? Trazis od ljudi da ti izigravaju doktora i preporucuju supstance koje su sve maltene opasne za kardiovaskularni sistem jer "daju energiju"" a znamo sta u prevodu to znaci, a ovamo ne zelis da kazes na kojoj si to terapiji i od cega bolujes?

- - - - - - - - - -

Treba da radim kao sanker i konobar u kaficu do 2h a pre 23h lezem zbog terapije, trenutno nmg da izdrzim duze

Cekaj, moras da legnes pre 23 zbog terapije (kakve?) a treba da radis kao sanker i konobar do 2am?

Pa cekaj, hoces jare ili pare, vidis da ti se ne uklapa i kontraproduktivno je, izaberi sta hoces da budes, zdrav i sve ostalo osim konobara, ili da budes bolesni konobar. Ne placajute sigurno 10 000e mesecno pa da zapnes toliko da budes konobar, pa je vredno da zrtvujes zdravlje. Mada nije vredno ni za 10 000e, Zeljko Mitrovic to npr ne bi uradio, kao ni bilo koji politicar.

Ovako. Ko klinac nakon kevine automobilske nesrece koja joj je trajno ostetila mozak sam se razboleo jer me je to dosta pogodilo i dali su mi dijagnozu bipolarnog poremecaja i propisali terapiju. Pre 2 godine su mi promenili dijagnozu i rekli da imam nesto dosta blaze od bipolarnog ali slicno. Ta blaza dijagnoza koju trenutno imam srecom, za razliku od bipolarnog, moze da se povuce i vise nikada ne vrati ( u poslednjih godinu i po mi stalno smanjuju doze lekova ) Meni se to trenutno desava, rekli su mi pre mesec dana doktori da posto vec godinu i po nemam ni jedan simptom nijedne dijagnoze da to znaci da sam u remisiji ( dijagnoza se povlaci ) i ako se povuce verovatno cu za najkasnije godinu dana skroz prestati sa terapijom jer mi vise nije potrebna - to je njihova prognoza.

Posao konobara i sankera mi odgovora jer mi je zagarantovan na dobrom mestu koje mi izuzetno odgovara iz vise razloga, a taj posao sam sa 19 godina radio i takav posao mi dosta prija jer mi nije skoro nimalo psihicki naporan, opustena je atmosfera itd. U sustini, odgovara mi, ionako svaki dan blejim po kaficima jer me to dosta opusta.

zen-sen spada u adaptogena sredstva sto znaci da pojacava sposobnost organizma na stresne situacije a takodje pojacava umne sposobnosti (memorija, kognitivne sposobnosti). imas tri vrste ginsenga a to su kineski (Panax ginseng) , vijetnamski (notoginseng) i americki (quinquefolium). indikacije za preparate ginsenga su mentalna iscpljenost, izlozenost stresnim situacijama. prilikom stresa organizam mnogo bolje i efikasnije reaguje na stres a duza primena dovodi do unapred pripremljenog organizma za stres. san je dublji i bez povremenih budjenja, sluh i vid postaju ostriji...

snoshaj efendija

Znam, zvuci odlicno, da li si ga mozda koristio?

nisam... samo prenosim podatke koji su rezultat zvanicnih ispitivanja. dok sam radio u apoteci, prodavao sam preparate na bazi zen sena ali je u jednom periodu bio u opticaju i sibirski zen sen- Eleutherococcus senticossus koji bi ti mozda vise odgovarao.
njega sam licno probao (medicinsko vino eleuterokoka-uvoz iz rusije, isticao rok upotrebe pa da se ne baci :D i zaista ima efekta, na san, mentalne sposobnosti...

proguglaj .

Poslednja izmena:

Back