Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Primecujem da nema otvorene teme.
Hajdemo Zemunci javite se da zajedno diskutujemo koji deo najvise posecujete i volite.
MUNZE KONZA!
Primecujem da nema otvorene teme.
Hajdemo Zemunci javite se da zajedno diskutujemo koji deo najvise posecujete i volite.
pa kako si ti to mislila da na pdf beograd da se otvori tema " Zemun" ??
![]()
A zasto da ne ? Zemun je jedna od opstina grada Beograda
A zasto da ne ? Zemun je jedna od opstina grada Beograda
reci to nekom zemuncu u lice![]()
Danas jeste a za buducnost... videcemo. Misljenja sam da je Zemun izgubio kada su ga utopili u Beograd. Nije ni Beograd dobio bogzna sta, ali mi nismo ni bili tu da tada odlucujemo o svemu tome.
Zemun ima svoju istoriju i tradiciju. Par vekova pod Austrijom je ucinilo svoje.
Danas jeste a za buducnost... videcemo. Misljenja sam da je Zemun izgubio kada su ga utopili u Beograd. Nije ni Beograd dobio bogzna sta, ali mi nismo ni bili tu da tada odlucujemo o svemu tome.
Zemun ima svoju istoriju i tradiciju. Par vekova pod Austrijom je ucinilo svoje.
Ja sam zemunac ali se smatram i beogradjaninom kao i većina ljudi u zemunu koje znam.
Oni koji misle drugačije su ,kolko ja znam ,manjina u Zemunu.
Mislim da se Zemun smatra posebnim gradom ,više od ljudi van njega negu u njemu.
Valjda ljudi koji nikad nisu bili u Zemunu misle da je to negde daleko ali od centra BG do centra Zm se stiže za 10 min kolima.
Vraga si ti zemunac
Da si rodjen u Zemunu i da tvoji zive tu generacijama , ne bi ti palo na pamet da se predstavljas beogradjaninom .
Istina je da je pravih zemunaca ostalo jako malo a to i znamo zahvaljujuci kome i cemu .
Svejedno i kao opstina razlikuje se drasticno od bilo koje opstine koja pripada Beogradu .... i duhom i gradnjom i istorijom i mentalitetom koji je dosta narusen promenama kroz blisku istoriju .
Nazalost ne zivim u Zemunu ali sam tu rodjena i nikada , ali NIKADA , kad sam menjala dokumenta nisam u prijavi napisala da sam rodjena u Beogradu.
U mojoj krstenici pise grad Zemun , opstina Zemun ... i cak i mnogo kasnije kad je i pripojen Beogradu , uvek su mi tako stampali i u pasosu do poslednjeg crvenog kad se neko dosetio .
Ja nemam kompleks Beograda i jako volim mesto mog detinjstva kome se vracam kad god mogu![]()