zeMske..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
gde cemo :smeker:

Kuba!!!

Salsa :zurka:

možte de oćete od sebe pobeći ne možete tako da :lol:

pa gde bwe da bezimo od sebe kad smo ovako cakane i neodoljive :zag:

Na web Cam :per: da podelimo ke$ :lol:

ma na web cam delimo nesto drugo valjda :flert: nemoj sad na pp, nemoj sad na pp :lol:

- - - - - - - - - -

možte de oćete od sebe pobeći ne možete tako da :lol:

U Tokio na doček
I na Evrovoziju u narednih 5 godina.
Za posle ćemo da vidimo.

fukusima nagasaki :sad2:
i susi da nam dodje glave :lol:

pusti evrovoziju..dok se oni dogovore da li treba da nas puste ili ne, nestace ;)

U Tokiju bih jela samo pirinač i trešnje.Od dočeka u Tokiju ne odustajem, makar nosila sarme odavde ako treba :D

A ček,ček,šta to za Evrovoziju,kako neće da nas puste, daj to malo detaljnije?

U Tokiju bih jela samo pirinač i trešnje.Od dočeka u Tokiju ne odustajem, makar nosila sarme odavde ako treba :D

A ček,ček,šta to za Evrovoziju,kako neće da nas puste, daj to malo detaljnije?

ma pustaju oni nas od prvog dana, al se mi opiremo :lol:
a za sarme, u pravu si - dzapanezi dodjite da probate srpski susi :lol:

ma pustaju oni nas od prvog dana, al se mi opiremo :lol:
a za sarme, u pravu si - dzapanezi dodjite da probate srpski susi :lol:
:worth:
pa leskovački roštilj i ajvar, ljute papričice, kajmak, proja, i na kraju slatko od trešanja--dobro to može i na početku, sve jedno
Niko da ne ode odavde,kad to sve proba.

Domaca radza i domaca slaninica kao meze, "rakija do TokiJa"... :D

e to :smeker:

:worth:
pa leskovački roštilj i ajvar, ljute papričice, kajmak, proja, i na kraju slatko od trešanja--dobro to može i na početku, sve jedno
Niko da ne ode odavde,kad to sve proba.

bila sam skoro poslom u fr
i vodili su me na njihovu predivnu klopu..mali obroci, svaki zalogaj raj za nepca..neopisivo
kad smo se rastajali rekla sam - e kad vi budete dosli kod mene, ubicu vas sa klopom :lol:

Nego kako, kod nas se kod klope osim do kvaliteta, koji je neosporan, drzi i do kvantiteta, nema tu cile mile k'o pticica nego ima da se krka batice. :)

Iskidao sam se od smeha kad sam saznao da neki klinci idu na docek u Bec, ali u ulicnoj varijanti, nista kafane ovo ono, znaci plate aranzman da bi preblejali noc na nekom placu ili na nekoj strase. :D

Ja ne mogu nigde. Moram da učim. Ko mi kriv kad nisam na vreme to obavila. :rida:
A i 'bem ti praznike, od jutros spremam neku hranu za trpanje u guzicu, a posle ćemo da kukamo kako smo se prežderali. :roll:
I nisam baš nešto praznično raspoložena, moraću dobro da se napregnem da ne ispalim decu za pidžama žurku večeras.

ja predlazem da vi te novce sve lepo zapakujete i posaljete mi eskpres postom, a ja cu da krenem u obilazak planete, pa cu da vam docaram na krsti sve potanko, sa sve svezim fotkama provokativnog karaktera
zrtvovacu se eto :aha:

Back