Zemljom su hodali divovi!

Pa recimo da je tako i da je identicno gradjen kao i mi ... smrtnici , takav covek/dzin visine od 3 - 4 metara ne moze da funkcionise normalno, imao bi ozbiljnih poteskoca i ogranicenja sa kretanjem i svim ostalim fizickim aktivnostima, sa srcem, sa regulisanjem toplote itd. itd. Sto evolucija nikada ne bi dozvolila, tacnije brzo bi bio eliminisan jer takva vrsta ne bi imala nikakvih sansi za opstanak. Mogao je da postoji jedino kao geneticka varijacija sto imamo i danas.

Теорија еволуције. :lol:
Нећемо опет у врзино коло.

Pa ne odabrani nego agilniji, spretniji, brzi, zdraviji ... mozda borba oko plodnog zemljista... na primer :p, mislim ko bi to branio, onaj trometras sa stakama ? :p

Milan Vidojević kaže da su to vanzemaljci,dok drži bibliju u krilu.

- - - - - - - - - -

Pa masa je masa, gravitacija Zemlje je uvek ista. Stvarno ne znam sta bi moglo da se desi da bi se gravitacija promenila .. generalno je to stvarno nemoguce cak ni da se zamisli ...

Ima jedno dugme na kojem piše (na srpskom) smanjiti gravitaciju i jedno dugme pored njega,na kojem piše sitnim slovima "pojačati gravitaciju" u dubini šuplje zemlje..to dugme čuva jedan džin,kojem su skoro uveli internet,da mu ne bude dosadno (žalio se da gubi razum od dosade).

Pa ne odabrani nego agilniji, spretniji, brzi, zdraviji ... mozda borba oko plodnog zemljista... na primer :p, mislim ko bi to branio, onaj trometras sa stakama ? :p

Под одабранима сам мислила на синове Израиља.
Они иду и само бришу дивове пред собом.
Ал` мислим да су оставили нешто и на животу. :mrgreen:

Ima jedno dugme na kojem piše (na srpskom) smanjiti gravitaciju i jedno dugme pored njega,na kojem piše sitnim slovima "pojačati gravitaciju" u dubini šuplje zemlje..to dugme čuva jedan džin,kojem su skoro uveli internet,da mu ne bude dosadno (žalio se da gubi razum od dosade).

A vestacka gravitacija pomocu centrifugalne rotacije ..tj. sile... mislim da to Adastra zna dosta bolje od mene :D

- - - - - - - - - -

Под одабранима сам мислила на синове Израиља.
Они иду и само бришу дивове пред собом.
Ал` мислим да су оставили нешто и на животу. :mrgreen:

:lol: E pa sad :p

Prst dugacak 38 cm, pronadjen gde? pa u Egiptu naravno
https://projectyourself.com/blogs/n...ry-shows-possible-existence-of-ancient-giants
Слике џиновског прста, дужине 38 центиметара, истраживачи не знају да је нешто такво могуће. Према науци то је немогуће, ипак, чини се да је прст пронађен у Египту права ствар, јер чак има потврду о аутентичности и рендгенске снимке.
giantfinger_480x.progressive.jpg

Још један задивљујући фосил: 1908. године, поред Гленн Росе-а, у Тексасу, пронађен је у стијени фосилизовани људски отисак у близини стазе диносаура, који је ходао супротно. Процењена старост отисака је 120 до 130 милиона година. И коначно, али не и најмање битно: људско стопало је веће од оног диносауруса. https://eden-saga.com/en/anthropology-darwin-childress-impossible-discoveries-how-old-are-we.html

Poslednja izmena:
Крајем 90-их година прошлог века, група палеонтолога професора Хиглија пронашла је џиновски костур антропоморфног бића, чији је раст током живота износио око 16 метара. Ископавања су вршена у јужној Монголији на подручју града Уулах (пустиња Гоби). Налаз је пронађен у стенама старим око 30 милиона година. Кости џиновског костура из пустиње Гоби имају приметну сличност са људима, са изузетком руку које су много веће. Након испитивања лобање, антрополози су дошли до закључка да гигант има развијен говорни апарат и високо организован мозак. По њиховом мишљењу, хуманоид је био интелигентан и супериорнији од модерних људи у интелигенцији.
https://zen.yandex.ru/media/id/5d13...kelet-v-pustyne-gobi-5d26da9323371c00ada8ea1e

Back