Zemlje koje neće priznati samoproglašenu državu Kosovo

sve je ovo "lepo" sto si napisao, ali kada pogledam sta srbi rade zadnjih nekoliko dana, da se nisi malko zahebo u proceni a??:lol::lol::lol:

Gledaj, znam da zvučim kao u onoj poslovici "da komšiji crkne krava"...
Međutim, ja ovo ne govorim zato što se radujem tuđoj nesreći, kao što se Hrvati i Albanci raduju srpskoj, nego zato što je to neminovno.
I pored svih rudnih bogatstava i drugih resursa, pored ogromne pomoći iz EU i UN i od strane SAD, vi niste bili u stanju da pokrenete proizvodnju u bilo kojoj fabrici, niste čak u stanju da proizvedete dovoljno struje, iako ste je proizvodili i više nego što je potrebno dok su u Elektranama radili srpski stručnjaci...
Jedini vid privrede koji kod vas postoji je šverc, trgovina, kriminal...
Već sam te nekoliko puta prozivao da nam napišeš neke fabrike koje rade, da nam navedeš neke uspešne Kosovare, a da to nisu političari ili ratni zločinci i teroristi... bilo šta i bilo koga i nikada od tebe nisam dobio odgovor.
O tome se radi. Znam da zvuči strašno i besperspektivno, ali je tako.
hebiga...

Pa uskoro će početi velika depresija i ekonomski napredak k'o u severnom Kipru ili možda nekoj sličnoj kvazidržavi... a onda kreće bes i frustracija... pa poneki napad na KFOR i UNMIK, pa poneki sukob između sebe (pošto ovi iz međunarodne zajednice moraju da čuvaju Srbe od "demokratske većine"), pa obračuni mafijaša, kriminalaca i švercera, pa onda zna se... :)
Pročitaj do kraja (sve 4 strane) da bi se uvjerio koliku moć pravilnog predvi]anja imaš:
http://feral.mediaturtle.com/look/w...on=1&NrArticle=17306&NrIssue=1163&NrSection=1

Već sam te nekoliko puta prozivao da nam napišeš neke fabrike koje rade, da nam navedeš neke uspešne Kosovare, a da to nisu političari ili ratni zločinci i teroristi.....

postavljas me u nemogucu poziciju, zelis da jednom patrijoti navedem bilo kog uspesnog kosovara, a da nije ratni zlocinac ili terorista. a za takve su i mala deca potencijalni teroristi. ali nema veze, necemo oko toga, vreme je pred nama, a i vama. videcemo ko ce kako proci, i ko je bio krivac dok je onako bilo.

Back