- Poruka
- 80.941
Ja obično imam svoju crnicu koja nastaje u jednom ćošku gde sakupim gomilu smokvinih listova koji otpadnu. To sve lepo satruli i ja na proleće imam fantastičnu zemlju za saksije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OK, za te bljke koje ti sadiš,.. ali ne i za: Azaleje, rododendrone, hortenzije, Vinke, surfinije, Minđušice,...Ja obično imam svoju crnicu koja nastaje u jednom ćošku gde sakupim gomilu smokvinih listova koji otpadnu. To sve lepo satruli i ja na proleće imam fantastičnu zemlju za saksije.
Za palme u tu "zemlju" koju si kupio, možeš dodati 20-30% obične baštenske zemlje, i 15-20% a-frakcije (može i krupnije 1 - 4mm) i još malo humusa,..Hwala Plant kupio sam 2x50l i neke saksije trice i kučine sad pretumbavanje![]()
Lightmix predstavlja mešavinu najboljih, pažljivo odabranih vrsta treseta. Dodatak raznih vrsta vlakana i perlita čini ovaj supstrat laganim a poroznim što znači da će se, usled lako dostupnog kiseonika, mlad koren razvijati sa velikom lakoćom.Ova zemlja levo ogroman džak 1600 din. Pre je imao i normalnu zemlju isto ogroman džak džabe bilo
Pogledajte prilog 1440855
Gruve shop u resavskoj centar bg
Saksije su bud zašto
Glupi kineski ksiaomi telefon ne vide se cene. Ova ogromna je 340 din tacna 135 a ove manje su 80-90din
Za čega dobar ?Ima sve što vam padne na pamet u vezi cveća i sadnje mnogo dobar čovek pre svega BOKI![]()
http://www.groovyshop.rs/index.php?id_category=12&controller=category