Zemlja u kojoj veme ide unazad.

Ja sam mnogo, ali veruj mi mnogo kompetentniji da ti pricam o granatama koje fijucu nad glavom. Sta ste to vase branili??!! Po tome su trebale i Austrija i Madjarska da upadnu u Srbiju i odbrane ono sto je bilo njihovo, po tome i Madjarska treba da upadne u Rumuniju u kojoj zivi 3 miliona Madjara. Ajde ne lupaj.

ne interesuje me madjarska...mi nismo nigdje upali...ja sam se borio na zemlji gdje sam i rodjen...
a sto se tice toga da vreme ide unazad....evo sad nema ni seselja ni milosevica...pa opet nema naprijed...ne daju braca sa zapada...

ne interesuje me madjarska...mi nismo nigdje upali...ja sam se borio na zemlji gdje sam i rodjen...
a sto se tice toga da vreme ide unazad....evo sad nema ni seselja ni milosevica...pa opet nema naprijed...ne daju braca sa zapada...

Mene za razliku od tebe interesuju sve zemlje u okruzenju i njihov stav prema Srbiji, ako je to tebi cudno ti onda nisi bas sasvim. Proslo je vreme izolacije, Srbija treba da se otvara a ne da se izoluje jer sama ne moze nista, a to sto je tvoj pijani Marks pisao gluposti protupljuj negdje drugde. Seselja ni Milosevica nema (hvala Bogu) ali je njihov pecat ogroman da bi bio uklonjen u ovoj generaciji, kako razmisljas ti i tebi slicni ista sudbina ceka i sledecu generaciju, kada shvatite da smo mi koji smo prozvani antisrbima u stvari najprosrpskiji orijentisani onda ce opet biti kasno.

Back