- Poruka
- 93.567

Slažeš se?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa ocenom ugleda od 78,1, Kanada je nadmašila globalne teškaše poput Švajcarske, Norveške i Australije.
Šta Kanadu čini tako voljenom?
Pomislite na zapanjujuće pejzaže, univerzalnu zdravstvenu zaštitu, multikulturalnu harmoniju, mirnu diplomatiju i snažan glas u borbi protiv klime i ljudskih prava.
snažan glas u borbi protiv klime????snažan glas u borbi protiv klime i ljudskih prava.
Doterao sam kako trebasnažan glas u borbi protiv klime????
snažan glas u borbi protiv ljudskih prava??
Odgovor koji bukvalno niko nije očekivaoTurkmenistan, godinama...
Divim im se, između ostalog, jer ne plaćaju državi električnu energiju. Ne mogu to zamisliti da se dešava u Srbiji, dok npr. ima tačaka koje vrlo liče na Srbiju i srpski narod kroz istoriju:
Pogledajte prilog 1778337
- Tradicionalno, Turkmenistan je bio raskrsnica različitih kultura i civilizacija.
- Nakon nezavisnosti, razvio se značajan kult ličnosti.
Pejzaži, priroda i klima su im stvarno jedinstveniSa ocenom ugleda od 78,1, Kanada je nadmašila globalne teškaše poput Švajcarske, Norveške i Australije.
Šta Kanadu čini tako voljenom?
Pomislite na zapanjujuće pejzaže, univerzalnu zdravstvenu zaštitu, multikulturalnu harmoniju, mirnu diplomatiju i snažan glas u borbi protiv klimatskih promena i zaštiti ljudskih prava.
I ovo si naveo? Ovo cini Kanadu voljenom? Najvaznije o Kanadi i zasto su je izabrali e da javorovo drvo za Fender i Gibson gitare dolazi iz Kanade.........Pomislite na zapanjujuće pejzaže, univerzalnu zdravstvenu zaštitu, multikulturalnu harmoniju, mirnu diplomatiju i snažan glas u borbi protiv klimatskih promena i zaštiti ljudskih prava.
Da, to je istina. Ali takodje to sto ne placaju drzavi elektricnu energiju ima i svoju veliku negativnu stranu. Nisi namerno napisala ili....ne znas?Turkmenistan, godinama...
Divim im se, između ostalog, jer ne plaćaju državi električnu energiju.
ja sam samo preneo šta drugi kažuI ovo si naveo? Ovo cini Kanadu voljenom? Najvaznije o Kanadi i zasto su je izabrali e da javorovo drvo za Fender i Gibson gitare dolazi iz Kanade.........
Ako misliš da postoji nešto što ne znam, ti objavi.Da, to je istina. Ali takodje to sto ne placaju drzavi elektricnu energiju ima i svoju veliku negativnu stranu. Nisi namerno napisala ili....ne znas?
A naj-gej iz Srbije je možda tamo neki Makedonac?Da, najstrejt krimos iz Kanade je i dalje više gej nego najgej čovek iz Sorabije.
Nije on Makedonac, ako misliš na Bugarina AzisaA naj-gej iz Srbije je možda tamo neki Makedonac?
Ali pesma je super!Nije on Makedonac, ako misliš na Bugarina Azisa
Veruješ li da nemam hrabrosti da je pustim sadAli pesma je super!