- Poruka
- 37.740
I ja tebe, draga moja.
Vas nekoliko dragih ljudi čine smislenim moje bitisanje ovde koje odavno već na tankoj niti...
Uživaj u lepom popodnevu <3
I ti. Lep je dan, neka ga ništa ne kvari

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja tebe, draga moja.
Vas nekoliko dragih ljudi čine smislenim moje bitisanje ovde koje odavno već na tankoj niti...
Uživaj u lepom popodnevu <3
Hvala, trudiću se...I ti. Lep je dan, neka ga ništa ne kvari![]()
![]()
K'o da je nama teško istumbati temu
Пих .... ево вас на Економији ......тек да видиш шта је тумбање
To, brt Aleksa!Пих .... ево вас на Економији ......тек да видиш шта је тумбање
To, brt Aleksa!
Pišeš o onome u šta se razumeš![]()
Neki imaju tetku u Kanadi.https://nova.rs/vesti/politika/zemlja-brace-cveta-biznis-vucica-brnabica-kisica-i-malog/
Српске власти воле да негују братске везе. Хранитељство и запошљавање најближих чланова породице, отварање послова, тендери и заштита од судског гоњења само су неке од предности које можете имати ако вам брат или сестра заузимају једну од најважнијих државних функција.
![]()
Е шта су ти породичне везе .. нема ништа јаче од Фамилије
a zasto bi Srbija bila jedina zemlja kapitalizma gde nema ovakih pojava?https://nova.rs/vesti/politika/zemlja-brace-cveta-biznis-vucica-brnabica-kisica-i-malog/
Српске власти воле да негују братске везе. Хранитељство и запошљавање најближих чланова породице, отварање послова, тендери и заштита од судског гоњења само су неке од предности које можете имати ако вам брат или сестра заузимају једну од најважнијих државних функција.
![]()
Е шта су ти породичне везе .. нема ништа јаче од Фамилије
a zasto bi Srbija bila jedina zemlja kapitalizma gde nema ovakih pojava?
Podrazumeva se zasto se ide u politiku.
ne postoje. Svi zakoni kapitalizma su napravljeni u korist kapitaliste a protiv naroda.Подразумева се да министар финасија оде у суседну земљу .. купи гас са парама из пореске касе..
и због тога конзументи у србији плаћају око 200% скупљи гас ?!
Непостоје закони против штетних послова ?
ne postoje. Svi zakoni kapitalizma su napravljeni u korist kapitaliste a protiv naroda.
Tako da ako ocemo moral, moramo unistiti kapitalizam ..........jer je on osnova svih moralnih deformacija.
to sa poreskom politikom je isto kao i kada politicari sami sebi ordedjuju plate.Нетачно
Постоје закони управљања пореском касом .
Постоје имовинске карте ближе и даље родбине.
Преко пола века такав капитализам је у европи функционисао .. НЕбуразерски капитализам
Када се заврши мандат пречешља се колико је имовина порасла ближе и даље родбине ....
То УСА није одговарало да даље расте и развија се у европи .. Мада и тамо лобистички капитализам је преко пореза контролисан
У србији што је овакав капитализам .. више личи на блиско и далекоисточни капитализам
to sa poreskom politikom je isto kao i kada politicari sami sebi ordedjuju plate.
Ne pravimo se naivni. Kapitalisti kroje sve zakone, naravno sebi u korist.
Primer: Firma SCHIEDEL za proizvodnju elemenata za dimnjake, preko svoji lobista u politici je izdejstvovala da se u Austriji uvede zakon u grajevinarstvu po kome svaka stambena jedinica , cak i u zgradama sa po 5 stanova, mora da ima "Notkamin" (dimnjak za vanredne situacije)...........zakon je bio na snazi godinu-dve a potom je povucen ............posto je SCHIEDEL u medjuvremenu prodao na stotine hiljada svojih produkta.
Uostalom, najocigledniji primer ti je PROFIT ROTSCHILDOVE FARMA-INDUSTRIJE kada je on potegao cak SVETSKU ZDRAVSTVENU ORGANIZACIJU DA ZAKONIMA INDIREKTNO PRISILE CEO SVET DA SE VAKCINISU PROTIV COVID.
Smesno je uopste i pricati o politicarima i drzavama i zakonima koji rade u korist naroda.
Ceo zapad je privatna svojina nekolicina hegemona i kompletna politika zapada se prilagodjava potrebama tih nekolicine hegemona, naravno , na celu sa ROTSCHILDOM.