Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ти је испресавијан желудац. Није хомоген. И ја сам га имао. Ништа страшно.Dobar dan svima,
bila sam na snimanju zeluca i rečeno mi je da imam kaskadni zeludac. Prvi put to čujem.
Može li više informacija o takvom zelucu?
Hvala.
Kako imao, jel si išao na namestanje zeluca ili...?Mora da se spusti ispod pluca izmedju kog se uvuce vecini,kad se to pomene lekarima ili zacute ili negoduju jer ne zele da daju resenje
Znači da je namestanje zeluca ipak rešenje?Mora da se spusti ispod pluca izmedju kog se uvuce vecini,kad se to pomene lekarima ili zacute ili negoduju jer ne zele da daju resenje
Mora da se namesta od ,3/5 terapija u zavisnosti u kakvom je stanju i posle toga je potrebno odrzavanje namestanja ponekad.Kako imao, jel si išao na namestanje zeluca ili...?
Manuelno se rukama namesta i mora da kucka na pupku ako je pravilno namesten.Znači da je namestanje zeluca ipak rešenje?
Lekari nude samo controloc ali postoji i manuelno rukama da se vrati zeludac na pupak gde mu i mestoMora da se spusti ispod pluca izmedju kog se uvuce vecini,kad se to pomene lekarima ili zacute ili negoduju jer ne zele da daju resenje
Meni kuca blizu srca... I to baš.. Znači da je podignut?Manuelno se rukama namesta i mora da kucka na pupku ako je pravilno namesten.
Ne znaju a niti im se da zajebavati sa tim.Ja se bavim sa tim i kazem ti a i svima za ozbiljno vracanje zeludca treba 4 puta po sat vremena terapije.Nije to zajebancija kao sto te babe uvrcu po 5 min.Zamisli kad nijedan to ne radi,mozda privatno
Tako je.Dignut.Mora ici na pupak ako oces zdravlja.Ako se mucis dugo vremena mora se to ponekad namestat sa vremena na vreme da nemas problema .To ti je jedina istinaMeni kuca blizu srca... I to baš.. Znači da je podignut?
Ako osecas problem sa zeludcem,treba da odes,jer doktori to ne namestaju,oni samo daju lekove protiv kiseline i protiv bolova,sto ne resava stvar.Ici cu i ja nadam se uskoro
Zdravo, na kakvom snimanju su to ustanovili? Ja sam bila na ultrazvucnom pregledu i gastroskopiji, ne znam da li je takvom dijagnostikom moguće ustanoviti da li je želudac recimo pomeren...Dobar dan svima,
bila sam na snimanju zeluca i rečeno mi je da imam kaskadni zeludac. Prvi put to čujem.
Može li više informacija o takvom zelucu?
Hvala.
To se vidi na rtg zeluca... Pila sam barijum... Nije strašan pregled.Zdravo, na kakvom snimanju su to ustanovili? Ja sam bila na ultrazvucnom pregledu i gastroskopiji, ne znam da li je takvom dijagnostikom moguće ustanoviti da li je želudac recimo pomeren...