wsox
Iskusan
- Poruka
- 5.587
hebote ona cvijanovićka liči na ženu a brnabićka ko da je lojpurIma i Dodo svoju Brnabu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hebote ona cvijanovićka liči na ženu a brnabićka ko da je lojpurIma i Dodo svoju Brnabu.
Cvijajović je travestithebote ona cvijanovićka liči na ženu a brnabićka ko da je lojpur
Je,je!Ne znaš šta je pica a šta hurac i sad odjednom si pametan.Cvijajović je travestit
Branabić je barem muško
Ubićeš nam Ziltija BRE, čovek se tako ponadao.Predsjedavajuća Predsjedništva BiH naglasila je da u Tirani nije bilo potpisivanja ni deklaracije EU niti bilo kakvog dokumenta, te da čak i u okviru stavova država članica EU postoje različita viđenja o tome koliko su skupe sankcije i za one koji ih uvode, a ne samo one kojima su namijenjene.
Kada je riječ o određenim zahtjevima u odnosu na rat u Ukrajini, Cvijanović je ukazala da za sankcije očito nisu ni Srbija ni Republika Srpska a, kao što je već rekla, ima i onih koji u okviru EU zagovaraju da se politika sankcija prema Rusiji treba promijeniti.
Banjaluka net
Budi informisan iz prve ruke od ključnih aktera, direktno bez "rekao ovaj ovako, onaj onako.."
Milion neistinitih činjenica iz fabrike laži zvana BNTV.. kako vam ne dosadi da vas konstantno lažu i obmanjuju??
Bude li vam barem ponekad krivo ili se osjećate pomalo prevareni ako vas lažno informišu?
Ako je pametan okrenuce se NATOu. Ako se ne okrene Srbi ce zahvaljujuci Rusima proci kao za vreme drugog svetskog rata zahvaljujuci Britancima.Željka Cvijanović pokazala crveni karton Moskvi
"Odmah nakon izbora Dodik je pristao na novi ANP, narodu prodaje jednu priču da nije za NATO, ali njegovi kadrovi idu ka NATO-u. Cvijanovićeva je izabrala stranu i osudila Rusiju. Počele su se ispunjavati želje Amerike."
Pogledajte prilog 1267922
Četiri godine su se SNSD, SDA, DF i HDZ BiH takmičili ko će koga više uvrijediti, ko će blokirati više procesa i ko će najviše uzburkati
nacionalne duhove i raširiti strah i mržnju prema drugim narodima. U tome su svi bili podjednako dobri, istakla je politički analitičar Ivana
Marić u emisiji MAT BN TV.
Ona je otkrila i da se takva politika, nakon promjena u vlasti, polako mijenja, navodeći primjer srpskog člana Predsjedništva BiH Željke Cviajnović koja je u Tirani iznijela stav kojim je Rusija proglašena agresorom.
Dosadašnja politika u BiH - nećete vi nama, mi ćemo vama, otrovne strelice, opstrukcije i vrijeđanje, ta politika je, po svemu sudeći
politika prošlosti.
"Promjenu ćemo sigurno vidjeti, i kod Nikšića i kod Konakovića koji se probija i koji neku drugu retoriku zastupa, otvoreno kaže, mi ne želimo Hrvatima birati predstavnika, koji poštuje svoj narod, ali ne želi ništa tuđe. To je mentalitet koji nama treba."
![]()
Na pitanje da li je BiH uvela sankcije Rusiji Marićeva odgovara da je jasno da je član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović pokazala crveni
karton zvaničnoj Moskvi.
"Sad je pitanje kako će to da opravda glasačima i da je glasala protivno odluci Narodne skupštine Republike Srpske", rekla je Marićeva.
Dodik je svojim postupcima ogolio sam sebe, tvrdi Marićeva.
"Odmah nakon izbora pristao je na novi ANP, narodu prodaje jednu priču da nije za NATO, ali njegovi kadrovi idu ka NATO-u. Cvijanovićeva je izabrala stranu i osudila Rusiju. Počele su se ispunjavati želje Amerike."
Šta će Bošnjaci bez Bakira Izetbegovića na vlasti?
"Njima će biti najbolje, jer to je ono što treba da se desi kod sva tri naroda - bitno je da imate značajnu opoziciju. U Kantonu Sarajevo gdje
ja živim osjeti se razlika od kad je trojka na vlasti. Osjeti se da postoji novac za građane. Osjeti se da su mnogo transparentniji, da su
konkursi otvoreni, da imamo Agenciju za borbu protiv korupcije."
Opozicija u Srpskoj platila je ceh nesigurnosti i izgubila izbore, ocjenjuje analitičar Ivana Marić.
"SDS je pokrenuo akcije, postavio neke nove ljude koji imaju podršku građana, i ako nastave tim tempom to će se odraziti na lokalne izbore i rezultate. PDP će se morati izboriti i riješiti koji glasovi nedostaju u Domu naroda. PDP je ispoštovao svoje, pitanje je ko nije."
![]()
Dodikove stalne pozive na nacionalno jedinstvo Marićeva objašnjava riječima:
"Kada neko pomene nacionalizam, provjerite gdje vam je novčanik."
Kod nas se ljudi ne mrze, nama je to vještački nametnuto, tvrdi Marićeva. Ona kaže da, kada bi se u BiH isključila politika, ostalo bi
zdravo društvo koje bi moglo da napravi čudo.
"Vrh je zatrovan, ali ispod toga je mnogo kvalitetnog tkiva. Kada vidite na lokalnom nivou šta pojedini načelnici urade, pojedini ministri kada žele... Mislim da ima nade za nas, a mislim da bismo mogli da se na narednim izborima riješimo i SNSD-a i HDZ-a".
Kriminal i korupcija je rak rana bh. društva jer je na sceni odusustvo sistema, a takvo stanje sadašjoj političkoj garnituri odgovara, navela
je politički analitičar Ivana Marić. Tek kada građani prestanu da se plaše nacionalnih ucjena, koje im bez argumenata plasiraju političari i
počnu da se bave svojim životima i napretkom ekonomije, ova zemlja će moći ići naprijed, zaključila je Marićeva u emisiji MAT BN TV. https://www.rtvbn.com/4035988/zeljka-cvijanovic-pokazala-crveni-karton-moskvi
Mnogo komično kako je veliki rusofil Milorad Dodik preko svoje marionete u predsedništvu BIH Željke Cvijanović izdao Rusiju na prvoj krivini. Naime, Željka je u svojstvu član Predsedništva BIH učestvovala na samitu EU i Zapadnog Balkana u čijoj se jednoglasno usvojenoj deklaraciji, već u prvoj tački, osuđuje Rusija kao agresor u Ukrajini. Očito da je ruska pretnja bila glavna tema samita u Tirani.
Vidi se da Bosna i Hercegovina ide ka članstvu u NATO-u. I u tome je Dodik i njegov režim neće sprečavati. Čak naprotiv učiniće sve da do članstva BIH u NATO-u dođe što pre, a sve lažući pučanstvo kako je za Ruse. Stvarni pobednik izbora Jelena Trivić sigurno ne bi to radila. Ona bi bila protiv toga da NATO izbije na Drinu. Trivićka bi potegla pitanje nacionalnog interesa i stavila veto na koji ima pravo po Dejtonu. Zato je Zapad otčutao Dodiku izbornu krađu kojom je Jeleni Trivić ukrao pobedu na izborima za predsednika RS-a.
To je hrvatsko žensko ime. Željka Cvijanović je Hrvatica, i to sa "pedigreom".bivša riba mi se zvala Željka...mislio sam da se više niko tako ne zove