Zelje

Sta sebi zelite u Novoj Godini? I sta bi pozeleli nekim forumasima :zimag:

:zjelka2:

Sebi (ne govorim na glas, nece se ostvariti), Zabici da upozna onog sto ga kompjuter zeza pa se javlja iz kafane, Nini puno zutih ruza, Hero onu crnu i one ostale, Andjelku da zameni kameru RL, Dee da manje seta sumom, Paranormalnoj da navali na njenog dragog kao nikad do sada, Lavu da oseti zimu Nordiskih zemalja, Ambasadoru da prati malo i ostale forumasice a ne samo Ninu, Anakondi i Ganiju da pisu malo razumnije da shvatimo da li su se smuvali, Tinkici ono sto pozeli....i da skratim Svima vama Koje sam navela i one Koje nisam, zelim uspesnu i srecnu Novu godinu, da vam bude bas onako kako je zelite doziveti:cmok2:

Momcima sa foruma zelim da im porastu pishe i da ih sto bolje sluze, a devojkama sa foruma zelim da barataju sa velikim pishama i da ih sto bolje koriste. I jos svima zelim dobro zdravlje. A ostalo nece izostati. :)

moram da radim i da pijem lekove, to nisu stvari koje volim ali drugo nista i nema
:confused:

- - - - - - - - - -

zelim da je svima odvratno koliko je meni pa da mozemo da se druzimo
meni realno nije toliko odvratno ali ne znam valjda sam drugacije zamisljala zivot

- - - - - - - - - -

a nije lose moglo je mozda bolje

Sebi (ne govorim na glas, nece se ostvariti), Zabici da upozna onog sto ga kompjuter zeza pa se javlja iz kafane, Nini puno zutih ruza, Hero onu crnu i one ostale, Andjelku da zameni kameru RL, Dee da manje seta sumom, Paranormalnoj da navali na njenog dragog kao nikad do sada, Lavu da oseti zimu Nordiskih zemalja, Ambasadoru da prati malo i ostale forumasice a ne samo Ninu, Anakondi i Ganiju da pisu malo razumnije da shvatimo da li su se smuvali, Tinkici ono sto pozeli....i da skratim Svima vama Koje sam navela i one Koje nisam, zelim uspesnu i srecnu Novu godinu, da vam bude bas onako kako je zelite doziveti:cmok2:
:cmok:
Ja cu samo tebi da pozelim...

Da mi budes srecna i nasmejana,,:heart:

Back