zelja

Krcko Orashchic:
Auuuu nemoj vise molim te ....izgleda da sam se grdno ogresio kad sam mislio da su sadasnje mlade devojke sve od reda sponzoruse ! kako sam pogresio :oops: :oops: :shock: :oops:
udaj se za mene :roll: :oops: :roll: :wink:
Hvala na ponudi, ali... Zao mi je, moje srce pripada jednom slatkom decku... :oops: :oops:
Salim se. Postoji mnogo finih devojaka na ovom svetu! Samo ih treba naci, ali, kao prvo - biti svestan da ih ima! Pozdrav! :wink:

Gazdarica:
Ja i dalje ne vidim zasto bi sexualna zelja prema nekom morala da se ugasi, nakon sto se ostvari sexualni cin...
Naravno, nakon odnosa, dodje do smirivanja hormona, ali to ne znaci da zelje nema, vec da se samo smirila... Do nekog novog rasplamsavanja...

pa nismo se razumeli ja sam rekao da se gasi a ne da se ugasi znci kao gori vatra a ti je pomlo povremeno gasis da bi se posle jos vise rasplamsala :D mozda nisam bio precizan :!:

Gazdarica:
Ja i dalje ne vidim zasto bi sexualna zelja prema nekom morala da se ugasi, nakon sto se ostvari sexualni cin...Naravno, nakon odnosa, dodje do smirivanja hormona, ali to ne znaci da zelje nema, vec da se samo smirila... Do nekog novog rasplamsavanja...

...Sex teatru.Nakon prvog-sexualnog-cina,kratka(pus) pauza-tek da akteri se malo odmore,da predahnu od silnih udahoizdaha koriscenih u prvom cinu.
Kao i svaki ozbiljan teatar,sex teatar scenu trebalo bi da prati adekvatna kostimografija,scenario,vrhunska rezija i vrlo talentom obdarena akter-ekipa(dvoclana najmanje)navikla na maratonske predstave(u vise cinova podeljene).Prikladna muzika i...drugi cin moze da pocne.
p.s.Umalo da zaboravim Producenta...pa slozicete se svi da bez PRODUCENTA nema ni predstave...
U narodu se zato i valja(ko zna otkad)ona cuvena
producentska-ko nema para,ne moze da...(nema rime) :wink: :idea:

wishfish:
Želim...želim.... :roll: ....želim.... :D JEŽA :!: :!: :!:

...TAKO SAM LUDACKI KRNUO DA TI ISPUNIM ZELJU...PREGAZIH JEZA...MA SMRVIH GA SVOG-JADNICAK-...EVO CEKNI MALO...NEMA NISTA OD NJEGA.
p.s.NEGO NESTO RAZMISLJAM-STA CE TEBI UOPSTE CEO CELCATI JEZ BRE RIBICE!?MOZE BOCKU PO BOCKU...PA SASTAVLJAJ GA SAMA! :wink: :idea:

kojote:
wishfish:

...TAKO SAM LUDACKI KRNUO DA TI ISPUNIM ZELJU...PREGAZIH JEZA...MA SMRVIH GA SVOG-JADNICAK-...EVO CEKNI MALO...NEMA NISTA OD NJEGA.
p.s.NEGO NESTO RAZMISLJAM-STA CE TEBI UOPSTE CEO CELCATI JEZ BRE RIBICE!?MOZE BOCKU PO BOCKU...PA SASTAVLJAJ GA SAMA! :wink: :idea:
:cry: dzaba sad kad je flekiran...treba mi pravi pravcati mrdajući jež... :(

wishfish:
kojote:
wishfish:

:cry: dzaba sad kad je flekiran...treba mi pravi pravcati mrdajući jež... :(

...ISPUNJENA ZELJA...I VISE OD TOGA.JEZ BACEN -BOCKU PO BOCKU-DOLAZI ZEJ LICNO.BICE
ZEsca J..... :wink: :idea:

Back