DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas si nezasita i pored svog smajlija oces leba preko pogacee, drage moje, nesto gledam ovaj gornji deo pdf-a "zene" i sve se nesto mislim:
kaaaaaaaako bih volela da mogu da pisem na temi "obavestenje o prekrsajima korisnika", ali kao obicni clan, dakle forumski smrtnik
npr. kad bi mi neko dao pass da mogu s vremena na vreme da postujem na takvim VIP temama ovde...bas bih to volela...
elem, tema nije o toj temi, ni o VIP personama, vec mesto da sapnete svoju neku trenutnu (ili permanentnu) zeljicu..
ko zna, mozda se i ostvari ako je podeleite sa nama![]()
Zelis svima srecu a sebi da sikazu da je covek bez zelja vec umro,samo mu niko nije javio
evo satima razmisljam,ne mogu da se setim da ista zelim
ono da smo zivi i zdravi...tralala...
ono sto zaista zelim je da mi se vrati vreme od pre 2,3 godine
Da sam Malavelika, pozvao bih tvoje zanosne obline izmomenta na onu kafu! A onog kretena sa crvenim K, ne bih ni na ovu kafu!Zelja mi je da me malavelika pozove n'a onu kafu
Je l to mnogo
Je l nemoguce?
Da sam Malavelika, pozvao bih tvoje zanosne obline izmomenta na onu kafu! A onog kretena sa crvenim K, ne bih ni na ovu kafu!
Ma mene su već zahebavali na tu temu jer vrtim istu ploču oduvek.ovo sam i ja vec kuckala
mir na svetu i dobru volju medju ljudima ...
O komedije, o drame, idemo dalje rame uz rame.ja da sam malavelika takodje bih sebe hitno pozvala na onu kafu
a pozvala bih i kojotica,jer on svakako ne bi smeo da dodje,pa bismo taman imale kome da se rugamo na onoj kafi![]()
Zelja mi je da me malavelika pozove n'a onu kafu
Je l to mnogo
Je l nemoguce?
Da sam Malavelika, pozvao bih tvoje zanosne obline izmomenta na onu kafu! A onog kretena sa crvenim K, ne bih ni na ovu kafu!
ja da sam malavelika takodje bih sebe hitno pozvala na onu kafu
a pozvala bih i kojotica,jer on svakako ne bi smeo da dodje,pa bismo taman imale kome da se rugamo na onoj kafi![]()
O komedije, o drame, idemo dalje rame uz rame.Drama: Zaljubljeni šećer; Likovi: dve kocke šećera i Kašičica I čin - Dve kockice šećera, ludo zaljubljene u Kašičicu, pitaju je požudno:
- Gde bismo mogli da se vidimo, nas troje? Kašičica odgovori: U nekoj kafi...![]()
zelim, zelim, zelim...da se LL i ja jednom nadjemo na onakvoj, ili ovakvoj kafi
i da nam se pridruzi kojotic
pa, da vidimo dal sme te-a-tet da nam prizna kako je kod svake ponaosob opanjkavao onu drugu, sta je sve govorio o jednoj, pokusavajuci da zavede onu drugu i da konacno uporedimo beleske![]()
osoba a)ja sam kojotda li sme?ha!vec ga cujem kako muca,preznojava se i razmislja da l ima neku tetku da joj odnese lek
ali zelja mi je (@topic) da ga bacimo na unakrsno ispitivanje,pa ako prezivi onda mozda smo ga i potcenile
ali sumnjam![]()
zelim, zelim, zelim...da se LL i ja jednom nadjemo na onakvoj, ili ovakvoj kafii da nam se pridruzi kojoticpa, da vidimo dal sme te-a-tet da nam prizna kako je kod svake ponaosob opanjkavao onu drugu, sta je sve govorio o jednoj, pokusavajuci da zavede onu drugu i da konacno uporedimo beleske
![]()
da li sme?ha!vec ga cujem kako muca,preznojava se i razmislja da l ima neku tetku da joj odnese lekali zelja mi je (@topic) da ga bacimo na unakrsno ispitivanje,pa ako prezivi onda mozda smo ga i potcenileali sumnjam![]()
Drage moje neneormalne želj(en en)ice, ne gubite se u nesuvislim digresijama, budite bar jednom koliko-toliko normalne!osoba a)ja sam kojotosoba b) ja sam kojotosoba c) jaa sam kojotosoba d) ja sam koto, i ja sam vam mnogo izvesnija..![]()