Želite li redovito čitati povijesni roman od Vaše Visosti?

To bi bilo nešto kao istorijsko-religijski špijunski mystery-triler, sa stalnim novim epizodama koje bi redovito izlazile...
Teme bi bile o UDBI, KGB-u, povijesti, religiji... stvari za koje ima interesa na ovom forumu, kolko vidim po naslovima...
To bi ovaj forum učinilo jedinstvenim, da ima svoj roman...
Prvo postavljam pitanje da vidim jel ima zainteresiranih, koji će dobit jedan zadatak za ispunit ako žele pomoć...
Ako bude interesa šaljem link ili postavljam tekstove...

I Sretan Božić svima koji slave, tojest meni...

.

Poslednja izmena:
To bi bilo nešto kao istorijsko-religijski špijunski mystery-triler, sa stalnim novim epizodama koje bi redovito izlazile...
Teme bi bile o UDBI, KGB-u, povijesti, religiji... stvari za koje ima interesa na ovom forumu, kolko vidim po naslovima...
Prvo postavljam pitanje da vidim jel ima zainteresiranih, koji će dobit jedan zadatak za ispunit ako žele pomoć...

.
Interesantno...

.
Malo si preterao sa slavljem, tj. koja 'bočica' više od propisane i uobičajene doze? Šta ti u stvari planiraš? Zašto ne napišeš neki roman, nađeš izdavača i obrneš nešto para? Ako već imaš vremena za to.

Malo si preterao sa slavljem, tj. koja 'bočica' više od propisane i uobičajene doze? Šta ti u stvari planiraš? Zašto ne napišeš neki roman, nađeš izdavača i obrneš nešto para? Ako već imaš vremena za to.

Dečki ovo nije zajebancija, stvar je ozbiljna...
Ciljana publika je prava riječ, vidi što ti piše u potpisu a ne želiš moj povijesni roman koji je između ostalog na temu ovog tebi u potpisu, tojest prvog dijela djelomično...

Увек сам заинтересована за читање, подржавам идеју али..
Ја сам мање од мањине, а и плаши ме други део реченице.. Неки еури су у питању, м? 🤔

Back